Gmail Oturum açma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 216045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Arkadaşlar gmailim 2 adımlı koruma ile korunuyordu, yani başka bi pc den girerken telefona sms le şifre geliyor.
Herneyse pc de çok güzel kullanıyorum fakat asus zenfone 5 'in kendi mail programına girince oturum açılmadı diyor fakat 2 adımlı doğrulamayı kapatınca oturum açıyor.
2 adımlı doğrulamayı kapatmadan nasıl oturum açabilirim ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kullanmıyorum o ozelligi ancak teledonu guvenli cihazlar vs arasina ekleme secenegi vardir ya da ozellik kapali iken telde açın özelliği açınca gene mi kapanıyor

Reaksiyon puanı
16,128
Usenme gir kodu ben o kodu ch@t527 ile bile giriyordum pc olmadan cok gicik oluyor ama guvenlik icin gerekli en komigi kardesimin gmail'ini acamadiginda izlmek +18 kufurlu film kivaminda oluyor...

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Usenme gir kodu ben o kodu ch@t527 ile bile giriyordum pc olmadan cok gicik oluyor ama guvenlik icin gerekli en komigi kardesimin gmail'ini acamadiginda izlmek +18 kufurlu film kivaminda oluyor...
kod girme yeri yok direk şifre yanlış diyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kullanmıyorum o ozelligi ancak teledonu guvenli cihazlar vs arasina ekleme secenegi vardir ya da ozellik kapali iken telde açın özelliği açınca gene mi kapanıyor
aynen kapatıp telefonda açınca, tekrar 2 adımlı doğrulamayı açıyorum ve oturum açılamadı diyor telefonda

Reaksiyon puanı
16,128
asus zenfone 4 düşünüyordum artık gelek 10 yıl için asus düşünmüyorum dandik 3g m7220 böyle naz yapmadı ch@t527 böyle naz yapmadı zaten zenfone da 4g lte yok galiba - puan...

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
asus zenfone 4 düşünüyordum artık gelek 10 yıl için asus düşünmüyorum dandik 3g m7220 böyle naz yapmadı ch@t527 böyle naz yapmadı zaten zenfone da 4g lte yok galiba - puan...
ülkemizde 3g tam oturmamışken 4 g olsa ne olcak :)

Ben bilgisayardan ayarlıyorum hep ama istersen cep telefonundan da girebilirsin.
verdiğin link 2 adımlı doğrulamayı aktif etme linki bir fark göremedim

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100

Uygulamaya özel şifreler yazan bölüme girmen lazım :closedeyes: Sonra da uygulamaya özel şifreleri yönete bas.
YZvKkWJ.png

Reaksiyon puanı
16,128
ülkemizde 3g tam oturmamışken 4 g olsa ne olcak :)

izmirde oturmuş bir tek odamda 3g fazla çekmiyor oda dark evopad 3g m7220'nin tasarım hatasından aynı odada ch@t527 full h+ çekerdi bu kahve tepsisi çekmiyor...
4g daha güçlü sinyal kalitesinde olucak min.150mbps kaliteli tellerde 300mbps olacak dual carrier ile 600mbps ve daha hızlısı olası .