Gm elite mi lg g2 mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Su an Elite kullanıyorum arkadaslarımda G2 var ve kesinlikle elite diyorum. arkadaslarım bile hayran oldu degistirmeyi dusunuyolar

BoneGakgo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence General Mobile alma. Arkadaşım almıştı o telefonu ama hiç ses diye birşey yoktu. Ayrıca 2 ay sonra hemen bozulmuş. Kendi Kendine açılıp Kapanıyormuş. Lg yi bilmiyorum. :D

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
2 tane G2 veren tanıyorum ! :D

Arkadas elin çinlisi gelip bir senede ucuz tel satiyor bazilari da direk tartmadan ucuz diye aliyor koskoca lg fabrikasinida dandik çinlilere tercih ediyor vay be:) 2 tane ne demektir yaziktir ayıptır yahu :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler cevap belli zamanında 1600 lira veren arkadaşlar kazığı tam çıkaramamış :) sizide kazığa sokuyor ki ben girdiysem sizde girin hesabı :) Performans olarak elite ezip geçer. Bakınız: G2 Real Racing 3 de kasıyor ve atlamalar yapıyor :) Elite ise akıcılık hiç bozulmuyor ve gayet hızlı çalışıyor(kastığını görmedim) haa bak şimdi fiyatlar eşit çok az performans farkı var. G2 gözüme daha iyi bir seçenek gibi gelsede Elite gibi bir canavarıda dışlamamak gerekir :) sonuçta Gerçek adı Elife e7 ve en hızlı telefon seçilmiş bir cihaz(elitede sd800 kullanılıyor elife de sd801ac) pek farkları yok ama :) G2 tasarım olarak elite performans ve kamera :) Ben telefonumu tasarıma göre almam sonuçta benden başkası onu kullanmayacak :) Bu arada g2 nin fiyatı 1200 gibi bir şeye düşmüş. Bu saatten sonra alanlara sözüm yok hakettiği fiyata satılıyor sonuçta ve fiyat-performans olarak görüyorum artık.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bi kere bende 3 gune lg g2 mı elıte mı dıyordum kardesss benım kafadansın oyun ınternet muzık bunun ıcın batarya kullanılacak bılıosun ıkı telı de alsan ıkısınıde yakından tanıyorum hıc bı oyunda hıc bı kasma yok bataryada lg g2 EZIYOR lg g2 alcam ben bi kere kalite war lg yanı bu öle başkalardan geçinmio gm gibi ekranı ozel kendı sıhırlı tus ozel kendı pili ilk defa çıktı ozel kendı gm bile özenio ona çift tıkla falan yapıo akıllı jestler kopya sennsorde zate ezer lg g2 al rahat et.