Daemøn
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 203
Arkadaşlar 2 Ay Sonra Yeni Telefon Alacağım GM 9 Pro Almayı Düşünüyorum Sizce Alınır Mı Yani Telefon Güzel Mi Günde 1 Şarj Gider Mi Almalımıyım
Hmm Anlıyorum Peki Samsung M20 Alınır Mı? Yani Güzel MiYoutube'daki testlerde fazla ısınıp kapandığı görülüyor. Arkadaşımda bu telefondan var, kendisi de bu kapanma olayını doğruladı. 2 ay sonra telefon fiyatları düşebilir, o zaman daha güzel telefonlar tercih edilebilir.
bilmiyorum çoğu kişi sıkıntılı diyorGM9 pro sınıfında alınabilir tek cihaz. Ve size önerim, amiral gemisi almıyorsanız Samsung almayın. M20 gm 9 pro'nun çeyreği değil. GM 9 pro alınabilir bir cihaz. Ve telefon fiyatları da çok çok usun bir zaman düşmeyecek gibi.
Alternatif diğer cihazlar 10 kat daha sıkıntılı. M20 kurulum yaparken kasıyor. Bunu gördüm.bilmiyorum çoğu kişi sıkıntılı diyor
Hmm Bilginiz için Teşekkürler Karar VermeliyimAlternatif diğer cihazlar 10 kat daha sıkıntılı. M20 kurulum yaparken kasıyor. Bunu gördüm.
Benim tavsiyem 2000 tl ile ikinci el bir amiral gemisi almanız. Gerçekten gm 9 pro ile ikinci el alabileceğiniz Xiaomi mi8 pro veya mi8 arasında çok fark var. Ve bütçeyi en fazla ne kadar artırabilirsiniz?Hmm Bilginiz için Teşekkürler Karar Vermeliyim
en fazla 2500Benim tavsiyem 2000 tl ile ikinci el bir amiral gemisi almanız. Gerçekten gm 9 pro ile ikinci el alabileceğiniz Xiaomi mi8 pro veya mi8 arasında çok fark var. Ve bütçeyi en fazla ne kadar artırabilirsiniz?
en fazla 2500
Xiaomi Cep Telefonu Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Xiaomi Cep Telefonu modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
Note 8 pro yazanları veya redmi note 8 pro yazanlara bakmayın. mi8 pro'nun üstünde ıphone cihazlarda ki gibi bir çentik ve arka da dikey çift kamera var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama eğer diyorsanız ki ikinci el çok azıcık olsun istemyiorum, o zaman redmi note 8 öneririm. Redmi note 8 çok iyi bir cihaz. Ve bu bütçeye çıkabiliyorsanız da zaten ikinci ele pek bakmanıza gerek yok ama ben söylemiş olayım dedim. Redmi note 8 e de bakabilirsiniz ve o da çok iyi.
Alınır ama ithalatçı garantili.Bu Güzele Benziyor Sence Almalımıyım?Xiaomi Redmi Note 8 64GB Mavi Cep Telefonu (İthalatçı Firma Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Xiaomi Redmi Note 8 64GB Mavi Cep Telefonu (İthalatçı Firma Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Youtube'daki testlerde fazla ısınıp kapandığı görülüyor. Arkadaşımda bu telefondan var, kendisi de bu kapanma olayını doğruladı. 2 ay sonra telefon fiyatları düşebilir, o zaman daha güzel telefonlar tercih edilebilir.
Arkadaşlar 2 Ay Sonra Yeni Telefon Alacağım GM 9 Pro Almayı Düşünüyorum Sizce Alınır Mı Yani Telefon Güzel Mi Günde 1 Şarj Gider Mi Almalımıyım
oo dj dikkat reyizz seni burada görürmüydük yaawwArkadaşlar 2 Ay Sonra Yeni Telefon Alacağım GM 9 Pro Almayı Düşünüyorum Sizce Alınır Mı Yani Telefon Güzel Mi Günde 1 Şarj Gider Mi Almalımıyım
Eski telefonum GM6 idi. Kesinlikle General Mobile telefon almamanı öneririm. Genellikle çok sorun çıkarıyolar.Arkadaşlar 2 Ay Sonra Yeni Telefon Alacağım GM 9 Pro Almayı Düşünüyorum Sizce Alınır Mı Yani Telefon Güzel Mi Günde 1 Şarj Gider Mi Almalımıyım
Hiç karşıma o seriye. Samsung'un S ve Note serisi dışındaki modelleri alınmaz.Hmm Anlıyorum Peki Samsung M20 Alınır Mı? Yani Güzel Mi
Gmnin eski telefonları cidden sıkıntılıydı. Discovery, Elite, Gm4 ( annem hâlâ kullanıyor ), Gm5 plus (gm9 prodan sonra en sıkıntısız olanı, babam hâlâ kullanıyor), gm6, gm9 pro hepsini deneyimledim ve Gm9 Pro aralarındaki en kalitelisi olmuş.Eski telefonum GM6 idi. Kesinlikle General Mobile telefon almamanı öneririm. Genellikle çok sorun çıkarıyolar.
GM9 aralarında tabikide en iyisidir de. Genelleme yapıcak olursam General Mobile çok iyi bir marka değil. Değmez bana kalırsaGmnin eski telefonları cidden sıkıntılıydı. Discovery, Elite, Gm4 ( annem hâlâ kullanıyor ), Gm5 plus (gm9 prodan sonra en sıkıntısız olanı, babam hâlâ kullanıyor), gm6, gm9 pro hepsini deneyimledim ve Gm9 Pro aralarındaki en kalitelisi olmuş.
mardatoni kafkardooo dj dikkat reyizz seni burada görürmüydük yaaww
Mardatoni Tefenkardo Xıssera Hırrimemardatoni kafkardo
Mesaj otomatik birleştirildi:
general mobile telefonları alınmayacak kötü bir marka.
1 yıla kalmaz biryerinde arıza çıkar.
Meizu Note8 bak ondan iyi.
bim,migros,a101'de olabilir...
Meizu Note 8 64 GB (Meizu Türkiye Garantili) Fiyatı
meizu note9 var gm nin durumu meçhul millet battı gözüyle bakıyor piyasaya mal veremiyor galiba meizu note9 daha iyi...Gm9 Pro başta işlemci (Gm9 Pro Snapdragon 660/Antutu 180k - Meizu Note 8 Snapdragon 632/Antutu 130k) ve kamera (Gm9 Pro DxOMark puanı 90, 4K Video çekebilme, EIS - Meizu test dahi edilmemiş), sonra da ekran (Gm9 Pro Amoled - Meizu Note 8 IPS), batarya [Gm 9 Pro 3800 mah (Amoled ekran) - Meizu Note 8 3600 mah IPS ekran], daha iyi. Wifi,Bluetooth,şarj hızı ve şarj soketi tipo olarak da daha iyi (Bluetooth 5.0 vs 4.2),(Gm 9 Pro USB 3.1 Type C vs Meizu Note 8 USB 2.0 Micro Usb) Hatta 4G hızı olarak bile daha iyi (Cat7 vs Cat4)
Buraya yazmadıklarıma da
General Mobile GM 9 Pro - Meizu Note 8 Karşılaştırması - Epey
Epey - General Mobile GM 9 Pro - Meizu Note 8 özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
linkinden bakıp karşılaştırabilirsiniz. Aynı fiyattaki bu iki telefondan nasıl Meizu Note 8 daha iyi bana açıklarsanız sevinirim
meizu note9 var gm nin durumu meçhul millet battı gözüyle bakıyor piyasaya mal veremiyor galiba meizu note9 daha iyi...
Attığın linklerden Hepsiburada, Trendyol ve Turkcell'de stokta yok, Meizu sitesinde zaten satış yokMeizu Note 9 64 GB (Meizu Türkiye Garantili) Fiyatı
Meizu Note 9 64 GB (Meizu Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.comAkıllı Telefonlar
Akıllı telefon modelleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın. Akıllı telefonlarda faturaya ek (taksitli) ödeme seçenekleri Turkcell.com.tr'de!www.turkcell.com.tr
işte var bakkaldan alma a101 de olursa olur...
Meizu Note 9 64 GB (Meizu Türkiye Garantili) | Trendyol
pandami nedeni üretim yoksa ondandır.