Gm 5 Plus Artıları Eksileri Yardım Edebilir Misiniz

adaline2303

Asistan
Reaksiyon puanı
9
bir iki güne telefon alacağım gm 5 plus düşünüyorum artıları eksileri nelerdir yardımcı olurwsanız sevinirim

Ortalama oyun performansı
Garanti güvencesi
Akıcılık stabilite
Bir günü çıkartacak pil ömrü (wapp twitter instagram tarayıcı çok az da müzik)

Ve bir de kılıfını nerden bulabilirim yardımcı olursanız mutlu olurum

cyanogenmod17

Asistan
Reaksiyon puanı
27
bir iki güne telefon alacağım gm 5 plus düşünüyorum artıları eksileri nelerdir yardımcı olurwsanız sevinirim

Ortalama oyun performansı
Garanti güvencesi
Akıcılık stabilite
Bir günü çıkartacak pil ömrü (wapp twitter instagram tarayıcı çok az da müzik)

Ve bir de kılıfını nerden bulabilirim yardımcı olursanız mutlu olurum
1- Gta San Andreas ı kasmadan oynatıyor fakat ısınma mevcut. Ama elini yakacak kadar degil tabiki her telefon ısınır.

2-GM 5 Plus dan önceki telefonu Elite di. Bugune kadar garantiyle ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. Herkes kötülüyor ama sebebini bilmiyorum belki benim şansımdır hatta ben servisi iyi demek istiyorum evet iyi bi servisi var.

3-Saf android olduğu için akıcılık ve stabilitede sana sorun yaşatmayacaktır. Bundan emin olabilirsin.

4-Pil ömrü sıkıntı. Ekran parlakligi cok yiyor yani parlaklik sondayken(disaridayken buyuk ihtimal sonda kullanacaksın) 3 saat civarı ekran süresi veriyor. Ama parlaklik %30-40 civari olursa 4 saat civarı alırsın. En düsükteyken 5 saat civarı alırsın.

Kılıfını çoğu bayide bulabilirsin ama daha cok modelli hb. den istedigin kilifi siparis edebilirsin.
Belirtmek istedigim nokta telefona ekran koruyucunun tam olmamasi. 2.5d ekrandan dolayi kenarlar acikta kaliyor ve hos gorunmuyor.

Bence bu fiyata alınabilecek en iyi telefon GM 5 Plusdır.

adaline2303

Asistan
Reaksiyon puanı
9
@cyanogenmod17 sağolun çok teşekkür ederim peki 1200 e kadar bi bütçem var benim için bu fiyatta az önce söylediğim kriterlerde sizce en iyisi nedir vibe p1 hakkında ne düşünüyorsunuz

cyanogenmod17

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Gm 5 Plus a karar vermeden önce bende P1 i inceliyordum. Ama eksik noktaları var. Örneğin P1 muhteşem bir batarya performansi sunuyor fakat kameralari iyi değil. Ayrıca stabilite konusunda kuşkucuyum çünkü GM 5 Plus saf android sebebiyle hem daha güncel hem daha stabil. İşlemcileri arasında fark yok gibi fakat kısa vadede yeter gibi gözüksede uzun vadede 2 gb ram yetmeyecektir. Gm 5 Plus 3gb rami ile daha avantalı. Garanti konusunda bi bilgim yok ama cok da bi fark olacagini sanmiyorum.

Pil ömrü ve parmak izi bulunmasi P1 in artilari.

Saf android stabilitesi , daha iyi kameralar , daha fazla ram, güncelleme desteği ve 2.5d ekran ise GM 5 plus in artilari.

O fiyata ithalatci G4 dusunuyordum fakat kronik sorunlari nedeniyle almadim seninde almani tavsiye etmem.
Ben GM 5 Plus diyorum ama tabiki tercih senin.

Sekinaka01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler gm 5 plus aldım fakat gm asistan gps yazısı gosterıp duruyo acılmıyo lutfen yardım edin