Gittigidiyor saçmalığı

Bu konuyu okuyanlar

Katılım
4 Eylül 2019
Mesajlar
3,622
Reaksiyon puanı
6,424
Puanları
113
Bir kaç gün önce gittigidiyor dan süpürge aldım 8 gün oldu daha hala kargo ya vermediler destek hatlarında yalan resmen kaç kere [email protected] a bir sürü mesaj gönderdim altına satış kodumuda yapıştırdım ama cevap YOK! bıktım ya bide önce göndersinler sonra parasını alsınlar!
 

bilexsamet

Müdavim
Katılım
18 Aralık 2013
Mesajlar
3,144
Reaksiyon puanı
2,419
Puanları
113
GittiGidiyor'un telefon numarası da yoktu galiba.
Ben o yüzden n11 kullanıyorum. En azından telefon numarası var. Bir de yorumları çok şeffaf.

İnşallah sorununuz en kısa zamanda çözülür.
 

junkieee

Öğrenci
Katılım
17 Mayıs 2020
Mesajlar
18
Reaksiyon puanı
4
Puanları
3
Yaş
21
Bu tur aksaklıklar gittigidiyor gibi büyük platformlarda patlak verebiliyor.Ben de yaklaşık iki sene önce bir şey almıştım ve resimdeki ile alakasız çıkmıştı.
 

KimBuGamzeli

Müdavim
Katılım
20 Mart 2016
Mesajlar
3,687
Reaksiyon puanı
1,821
Puanları
113
Benimde 6 gün önce verdiğim sipariş hep kargoya verildi yazıyordu hediye almıştım aslında erken gelmesini istiyordum baktım ses seda yok whatsapp numaralarına mesaj attım yazan robot sanırım tam anlamadım zaten mesaj atıp sipariş numaramı verdikten sonra ne hikmetse gün içinde geldi kargom. İlla böyle mesaj mı atmak gerekiyor. Bu arada hepsiburada'nın kendi kargosuydu 6 günde zor getiren hepsijet :) Mesela bir siparişim daha oldu satıcı kişi yurtiçi kargo ile gönderdi ürünü 1 gün içinde elime ulaştı normalde yurtiçi kargo'yu kimse beğenmez şikayetçi olur ama ben çok memnunum adamlardan hemen getiriyorlar kargoları. Bundan sonra yurtiçi kargo ve mng kargo harici bir kargo ile gönderim yapan satıcılar ile alışveriş yapmıyacağım.
 
Üst