Giriş sayfası olarak ?

sukru15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim smf forumum var . Fakat başlangıca html , asp gibi bi sayfa ekliyeceğim . Ve orda butona basınca smfye geçecek . URL ile bi sorun yok da sadece tasarımı sorun . Url şöyle olcak siteadi.tk/forum böyle forum olcak . siteadi.tk oluncada o giriş sayfası olcak . Yapabilecek arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin .

sukru15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
39 kişi görüntülemiş fakat 1 cevap yok !

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
39 kişi görüntülemiş fakat 1 cevap yok !

Benimle 40 oldu : )

Malesef kimse bakıpta yorum yapmak zorunda değil ve siz de kızmak durumunda değilsiniz.

Elbet bilen biri çıkar,
Şuan forumun gidişatına bakacak olursak çok durgun,
Herkes işinde gücünde ya da tatilde.

sukru15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimle 40 oldu : )

Malesef kimse bakıpta yorum yapmak zorunda değil ve siz de kızmak durumunda değilsiniz.

Elbet bilen biri çıkar,
Şuan forumun gidişatına bakacak olursak çok durgun,
Herkes işinde gücünde ya da tatilde.

Yoo kimseye bi kızma gibi durumum yok . Fakat şaşıyorum sadece 39 kişi bakmış ve içinde 1 tek kişi bile bilmiyor :/ şaştım doğrusu . Doğru millet tatilde falan olabilir , forum durgun olabilir ama aralarında 1 kişi bile bi öneri yapmıyor :P ama herkes yorum yazacak diye bi şart da yok . neyse hadi hayırlısı

ankarali_gnc"

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Smf forum onceden kurdu isen dikkat et..cunki dosya yolunda sorun olur..
siteadi.tk da iken siteadi.tk/forum yaptı isen arkadaşım config dosyasından dosya yerlerinin sonuna /forumu eklemeyı unutma yoksa ne db ye baglanabılırsın ne css ne style ne baska birsey karsına bırsuru hata cıkar..
ama sıfırdan kuruyorsan sorun olmaz kur gıtsın:D
senın yapacagın ana sayfaya koyacagın html sayfaya a href=siteadi.tk/forum>Forum yolu Düz Gider </a> yaparsın olur bıter:D

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Madem kimse el atmamış ben yardımcı olayım sana.Nasıl birşey istiyorsun tam olarak ?