2 Kasım 2011 #1 salak adam Doçent Katılım 9 Ekim 2011 Mesajlar 708 Reaksiyon puanı 1 Puanları 0 internetten öğrendim inirip gimp klasörünün brushes bölümüne atıyormuşsun bende attım ancak fırçalar görünmüyor bilen biri anlatsın:cursing:
internetten öğrendim inirip gimp klasörünün brushes bölümüne atıyormuşsun bende attım ancak fırçalar görünmüyor bilen biri anlatsın:cursing:
2 Kasım 2011 #2 M Mertcan0725 Öğrenci Katılım 27 Ekim 2011 Mesajlar 25 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Arkadaş o fırçalar yamulmuş olabilir yani dosyaları bozuk olabilir. tekrar yüklemeyi denersen belki düzelir.
Arkadaş o fırçalar yamulmuş olabilir yani dosyaları bozuk olabilir. tekrar yüklemeyi denersen belki düzelir.
2 Kasım 2011 #3 Al Arabi Profesör Katılım 2 Mart 2010 Mesajlar 1,426 Reaksiyon puanı 43 Puanları 0 Ben Linux'ta Gimp kurduğumda daha önce attım ve fırçalar göründü. Sen bu sıkıntıyı windowsta mı yaşıyorsun? Fırça dosyalarının uzantısının .abr olması gerekli. Şimdi Linux'da tekrar denedim. Fırçalar göründü.
Ben Linux'ta Gimp kurduğumda daha önce attım ve fırçalar göründü. Sen bu sıkıntıyı windowsta mı yaşıyorsun? Fırça dosyalarının uzantısının .abr olması gerekli. Şimdi Linux'da tekrar denedim. Fırçalar göründü.