GIMP 2.4.6 çıktı!

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Tıpkı Adobe Photoshop gibi, resim dosyaları üzerinde kolayca ve profesyonel bir şekilde değişiklik yapmanızı sağlayan yazılım, kendini yenilemeye devam ediyor. açık kaynak kodlu olan ve gönüllü yazılım geliştiriciler tarafından hazırlanan GIMP 2.4.6'nın bu sürümü, kullanıcılardan gelen talepler doğrultusunda daha yetenekli hale gelirken, birçok hata da giderilmiş durumda.

:: GIMP'i indirmek için buraya tıklayın.

:: GIMP, Adobe Photoshop'u devirebilir mi?

Bilgi için: GIMP
SDN – http://shiftdelete.net

musvir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cmyk desteği artık verdiler mi acaba?
cmyk desteği olmayan gimp'in photoshop ile yarışması imkansız.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Linux Gönüllüsü olarak GIMP programını gönülden destekliyorum..
ancak Photoshopu deviremez.. ;)

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Photoshop CS3'ün wine desteği var, Linux altında da Photoshop'a devam :D

futureng

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Photoshop u satınalmak için 1000 lerce dolar verildiği düşünülürse, bir çok kişi ekmek yiyor, belli standartları elbette olacaktır. Fakat ücretsiz gimp inde aşağı kalır yanı yok. Birçok resim işleme ve tasarımda gayet iyi. Bazı örnekleri ve dersleri web sitemde var gimptr.com dan inceleyebilirsiniz.

occuplus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gimp 'İ çözemedim bir türlü. Çok özelliği birden fazla pencerede dağınık sunması dezavantaj bence. Photoshop ile yarışması ise ayrı bir konu. Photoshop'tan para kazansaydım PS devam ederdim ama, artık gimp'e devam ediyoruz.

**EFSANE**

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
occuplus arkadaşın dediği gibi pencereleri çok dağınık birşekilde açılıyor. Photoshop bence ii; RadoN'dediği gibi photoshopu deviremez. :) Arkadaşıların fikirlerine katılıyorum