Gidenemi zor, Bekleyenemi

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
forumdan arkadasımız megaman yakın zamanda asker oluyo...
vatani görevini yapcek gelcek.

konustukta biraz. insanın içini burkan birşey var. ÖZLEM. HASRET.

annesi kuzusunu yolcu ederken, yari arkasından göz yaşı dökerken...

off cümleyi bile toparlayamıyor insan.

siz söyleyin gitmek mi zor yoksa beklemek mi?

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
asker kacagı olmak zor :P bunun için ülkeyi terk ediyorlar :#

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ikiside çok zor gitmekte beklemekte beklemek şu şekilde daha zor olabilir haber alamzsa günler dakikalar geçmez binbir şey gelir insanın aklına okul bitince ben ne yapacam :( vatani göreve gidecez başka yol yok

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
benimde abim asker %(

bekleyen için bence daha zor %( yada ben bu pencereden bakabildiğim için bunu biliyorum sadece :L

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bıraksalarda şimdi gitsem kafamı dinlerim |)

YgmuR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Konu ne olursa olsun gidenede zor gelir geri gelmek bekleyen icin de zor gelir bekleyenin gelmesi zaman hic gecmez sevgilerimle

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
JuLiuSiuS dedi ki:
bıraksalarda şimdi gitsem kafamı dinlerim  |)

kafa dinlenemez Juliusius'cum :( düşünceler kemirir beynini , o nerede şimdi ne yapıyor ???, annem kim bilir ne güzel yemekler yapmıştır şimdi :( ... Yoksa Ben UNUTULDUM mu :( daha binbir soru kemirir beynini . böyle düşünmemelisin  ^^

giden için çok daha zor bence, giden tek başına kalıyor ,kalabalığın içinde yapayalnız bi-çare çalsa şu telefon sevdiklerim arasa diyor her telefon çalışında başkasının ismi çağırıldığında kalp kırılıyor , boyun eğiliyor ,zaman bir kat daha duruyor geçmiyor... sen isen çağırılan o telefonun ucundan mutluluk o an seninle oluyor konuşma ne kadar uzun geçerse geçsin kapadıktan sonra ne kadar az konuştuk diye düşünülüyor , soru üstüne soru geliyor aklına :(

bekleyen ise bir süre yıkıntıdan kurtulamıyor ama, destekçileri oluyor, onu sevenlerin çoğu hala yanında ,bitecek diyorlar bak bir gün daha geçti paylaşıldıkça özlemin ağırlığı hafifliyor ama yalnız kalana hep ağır geliyor...

- anne senin babam yanında bu büyük bir nimet kıymetinizi bilin,
ben ise burda bi çare , kalabalığın arasındaki tek yüreğim... yüreğim bile yokki aslında yanımda :( çünkü o Siz de kaldı

krasiv

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yaşantıya bağlı bazı arkadaşlarım yeter artık kafamı dinlicem diye gitti askere.. Bana gelince büyük bi sorun erkekler için özellikle iş konularında... Yapıcaz kısmetse az kaldı...Bana göre bekleyen için daha zor ana yüreği başka bişi :)

sunn__shinee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
memleketten her tatil dönüsüm en guzel gunum oluyo.bekleyenlerım(yani ailem) uzuluyo mutlaka ama gıden(yanı ben) cok mutlu oluyorum :D :D Kısaca beklemek daha zor bence.gıden zaten yenı bı ortam,alısma surecı,görülecek yenı bı yerler falan eglenırken,bekleyen aynı yerde aynı ortamda kalıyo.ee üzülen tarafta belli :) :)

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Ben sevdiklerimi unutmak için, 1 ay önce ayrılmıştım.
Batı Karadenizden başlayıp Doğu Karadenize kadar tüm illeri gezdim,geridekileri sevdiklerimi unutmak için. Son gün sırt çantamı alıp kışlama teslim oldum,arkama bakmaksızın. Hiç izin kullanmadım,özlemim erken bitsin diye. İnanın yaradan o sabırı veriyor kuluna..
Allah (c.c.) gidenlere ve geride kalanlara büyük bir güç ve sabır versin.

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
:) ben hala düşüncemde kararlıyım ^^

giden için daha zor , tabi bu askerliği yaptığın yere de bağlı :) (istinları katmiorum)

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
online destek dedi ki:
Ben sevdiklerimi unutmak için, 1 ay önce ayrılmıştım.
Batı Karadenizden başlayıp Doğu Karadenize kadar tüm illeri gezdim,geridekileri sevdiklerimi unutmak için. Son gün sırt çantamı alıp kışlama teslim oldum,arkama bakmaksızın. Hiç izin kullanmadım,özlemim erken bitsin diye. İnanın yaradan o sabırı veriyor kuluna..
Allah (c.c.) gidenlere ve geride kalanlara büyük bir güç ve sabır versin.

Amin :)

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bekledim...
giderken aldı götürdü yüregimi.ruhum onda bedenim burda.
diken üstünde tam 15 ay...
neden bugün aramadı. neden telefonunu acmıyo.
acaba yemek yiyebildimi.
üşümüştür simdi.
tam 15 ay haberleri izlemedim.
aldıgım her sehit haberinden sonra gömülüp yataga saatlerce agladım.
dualarım hep onunlaydı. kendimden gectim ondan geçemedim.

Mevlam ayrı kalanlara sabır versin.

linux

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bilirim askerliği de..

hep karşında olupta. ondan ayrı kalmak var yaaa o daha da zor..

kalbi delmeyin şimdi....

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
iki durumda çok zor herkese kendi yaşadığı zor gelir tabi ki öyledir de

ama gidene daha zor gibi.....! Herşeyi yaşayan onlar evet bekleyene zor tabiki insanın sevdiğini, canının diğer yarısını, yüreğini gönderiyor...
ama gönderen tek bir kişiyi gönderiyor ve rutin hayatına bir şekilde devam ediyor....

Ama ya giden o kimbilir kaç kişide gönlünü aklını yüreğini bırakıyor...
Vatan uğruna kim bilir nelere göğüs geriyor...!
Bu konuyu çok derinleştirebiliriz pek çok şey yazılabilir ama bu kadar yeterli diye düşünüyorum.

Vee megaman arkadaşıma hayırlı teskereler diliyorum...

Yüce rabbim herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin.

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Askerlik zor ama hayat daha zor. Askerliğin iyi tarafları çok, bunları görmek lazım. Sonra insan elindekilerin kıymetini anlıyor.

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Gitmek de zor .. Beklemek de zor .. Hayat çok zor ...

Megaman arkadaşıma hayırlı teskereler diliyorum...

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yuureii dedi ki:
Askerlik zor ama hayat daha zor. Askerliğin iyi tarafları çok, bunları görmek lazım. Sonra insan elindekilerin kıymetini anlıyor.

kıymet kaybedilince, özlenince, ulaşmak isteyip ulaşamayınca daha iyi anlaşılıyor haklısın ^^

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Blue.Silk dedi ki:
JuLiuSiuS dedi ki:

kafanımı dinlersin yoksa kafayımı yersin :(

Bulundugum durum içinde kafamı dinlerim emin ol ;)

red-bird dedi ki:
JuLiuSiuS dedi ki:

kafa dinlenemez Juliusius'cum :( düşünceler kemirir beynini , o nerede şimdi ne yapıyor ???, annem kim bilir ne güzel yemekler yapmıştır şimdi :( ... Yoksa Ben UNUTULDUM mu :( daha binbir soru kemirir beynini . böyle düşünmemelisin ^^

giden için çok daha zor bence, giden tek başına kalıyor ,kalabalığın içinde yapayalnız bi-çare çalsa şu telefon sevdiklerim arasa diyor her telefon çalışında başkasının ismi çağırıldığında kalp kırılıyor , boyun eğiliyor ,zaman bir kat daha duruyor geçmiyor... sen isen çağırılan o telefonun ucundan mutluluk o an seninle oluyor konuşma ne kadar uzun geçerse geçsin kapadıktan sonra ne kadar az konuştuk diye düşünülüyor , soru üstüne soru geliyor aklına :(

bekleyen ise bir süre yıkıntıdan kurtulamıyor ama, destekçileri oluyor, onu sevenlerin çoğu hala yanında ,bitecek diyorlar bak bir gün daha geçti paylaşıldıkça özlemin ağırlığı hafifliyor ama yalnız kalana hep ağır geliyor...

- anne senin babam yanında bu büyük bir nimet kıymetinizi bilin,
ben ise burda bi çare , kalabalığın arasındaki tek yüreğim... yüreğim bile yokki aslında yanımda :( çünkü o Siz de kaldı

Geride kalanlar belki bana üzülebilir ama tabiki ben kafamı dinlerim derken özlem çekmeyeceğim demedim elbet olacak amaa kafamı dinleyeceğim kesin

krasiv dedi ki:
Yaşantıya bağlı bazı arkadaşlarım yeter artık kafamı dinlicem diye gitti askere.. Bana gelince büyük bi sorun erkekler için özellikle iş konularında... Yapıcaz kısmetse az kaldı...Bana göre bekleyen için daha zor ana yüreği başka bişi :)

Dediği gibi iş hayatı içinde öyle su anda iş gereği askerlik yapmadığımız için yükselme durumlarıda yok,işte çok stresli bir iş olunca gitsemde kafamı dinlerim diyorum biraz :)

megaman

Doçent
Reaksiyon puanı
0
10 günüm kaldı arkadaşlar. Ben hala işteyim ve çalışıyorum :D Kendimi çok öncesinden hazırlayıp motive etmişim. Hiç düşümüyorum bile. Siz yazınca birçoğunun düşünmeye başladım şimdi.

İyi dilek temennileri için de teşekkürler.

Samsun' a çıktı askerliğim arkadaşlar. Piyade Çavuş Eğitim Birliği gibi bişeydi... Daha gidip sülüs almadım, o yüzden tam yerimi bilmiyorum.

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
megaman dedi ki:
10 günüm kaldı arkadaşlar. Ben hala işteyim ve çalışıyorum :D Kendimi çok öncesinden hazırlayıp motive etmişim. Hiç düşümüyorum bile. Siz yazınca birçoğunun düşünmeye başladım şimdi.

Samsun' a çıktı askerliğim arkadaşlar. Piyade Çavuş Eğitim Birliği gibi bişeydi... Daha gidip sülüs almadım, o yüzden tam yerimi bilmiyorum.

hayırlısıyle gidip bi an önce gelmen dileğiyle...
zaten sülüs gününden başlıyo şafak'tan düşmeye şimdiden yedin askerliğin bi kısmını ^^

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
megaman dedi ki:

Rabim hayırlı teskereler nasip etsin inşlh göz açıp kapayıncaya kadar biter inşllh ^^