Ghost Recon Advanced Warfighter 2

bjkli_58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Ghost Recon Advanced Warfighter 2 oyununu oynayan varsa bi sorum olcak...
Joining forces de bi bölüm var tankı vuracam zaman hemen ölüyorum yapman gereken bişi var mı ama ne bilmiyorum yani kimse ateş etmeden ölüyorum.

bjkli_58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Teşekkürler....
Resimdeki yerde ne yapmam gerek anlayamadım.Tankı bi türlü vuramıyorum tankı vurmaya hedef aldığım zaman birden bire ölüyorum yani ateşten silahtan falan değil...Yani herhangi birisi beni vurmadan gameover oluyor :s

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ok orada belirli bir sürede o tankı hedef göstermen gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam direk adamlar gelip vuruyordu ya başka bir tank yada jetler bombardıman yapıyordu öyle hatırlıyorum...

bjkli_58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki sadece o bölümün geçilmiş savesi varmı sende ?

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Uzun süre önce oynadım malesef hiçbir bölüm save dosyası yok.

Ayrıca birşey daha söyleyeyim o oyunu multiplayer olarak arkadşların ile özel bir program ile oynayabiliyorsun.

4 kişi aynı anda oyuna girip herkes bir adam oluyor öyle oyna bence daha fazla zevk alırsın.Benden söylemesi.

Ama nasıl yapıldığını buradan anlatmayayım uygun olmaz ;)

bjkli_58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş teşekkür ederim yardımların için ama evde oynuyorum yani multiplayer ile oynayacam kimse yok...Peki ben sana save versem sen o bölümü geçip bana tekrar versen olurmu ? Valla 4 gündür o bölümle uğraşıyorum sinir oldum..Sadece o tankı vur oyun kayt olsun yeter...

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
:D Bak işte işin güzel yanı evde oynaman zaten. Evinde oyunu bilgisayarına kuracağın bir program ile mesela sen Şırnak'tasın ben İstanbul'da sorunsuz şekilde oynayabiliyoruz. Ayrıca internette bir sürü kişi var bu oyunu multiplayer ekip olarak oynamak isteyen akşam eve gideyim sen save dosyasını bana at ben ilgileneyim geçerim kısa süre sonrasında sana atarım tekrardan ama önce arşivden oyunu bulman lazım...;)