Gerçek İnsanla Oynanan Oyun

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
1995 yılında Wearnes marka Bilgisayarları satarken kutunun içinden çıkmıştı tam 7 cd idi. Tabi o zamanlar Cdrom ve ses kartı demek büyük nimetti bizim için. oynarken büyük zevk vermişti kişiyi biz yönlendiriyorduk. sanırım böyle bir oyun bir dahada çıkmadı çıktı isede ben bilmiyorum Nereden nereye aradan neredeyse 15 sene geçti. Buyrun izleyin

http://www.youtube.com/watch?v=2VkmpPPoWzo

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bu ilk versiyonu arkaplanlar 3D oyuncular gercek. 2nci versiyonda oyuncalarda mekanlarda gerçekti. Ayrıca oyun korku öğelerinden (2nci versiyonda erotizimden de dolayı) +18 etiketliydi. Birkez netten indirip oynamayı denemiştim ama bazı uyum sorunları çıkıyordu. 2nci versiyonda Win95 desteği olsada DOS tabanlı bir oyun. Ahhh Ahh eski günler :)

maiwesiyah

Profesör
Reaksiyon puanı
11
çok ilginç bir oyunmuş doğrusu daha önce hiç böyle birşey görmemiştim, oyunda ki adam resmen geriyor :)

cycloner

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Güzelmiş valla ya hiç görmemiştim bu oyunu. Ben windows 95 sonlarını yakalayabildim ondan herhalde

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
grafikler inanılmaz derecede gerçekçi..o zaman böyle birşey yapıldıysa şimdiki Crysis bile sönük kalıyor yani..teknolojik gelişmeyle orantılı olarak tabi
günümüzde en iyi adventure oyunu nedir?

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
grafikler inanılmaz derecede gerçekçi..o zaman böyle birşey yapıldıysa şimdiki Crysis bile sönük kalıyor yani..teknolojik gelişmeyle orantılı olarak tabi
günümüzde en iyi adventure oyunu nedir?

Videoya çok aldanmayın çözünürlük çok kötüydü malum dos ortamı tam ekran yapıldığında baya kareleşme oluyordu. 2nci versiyonda tüm görüntü gerçek olduğundan daha az rahatsız edici oluyordu. Ayrıca tek örnek bu oyunda değil böyle oyunlar için.

Phantasmagoria 2 oyun içi videosu
http://www.youtube.com/watch?v=rOBYgiO4bZA

Benzeri başka bir oyun: Gabriel Knight
http://www.youtube.com/watch?v=z3Y3TTneIpI

Daha bunlar gibi çok oyun vardı o dönemde ve her oyun enaz 5-6 cd oluyordu. O dönem ikon tabanlı adventure meraklıları diğer oyunlarıda hatırlayacaktır :)

Edit : o dönem dediğim 1995-1999 arası sanırım :)

Busss

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Çok iyi ya oldukça iyiye yidiyor yakında akrabamızıda sevmediğimiz kişiyide böyle koyabilecemiyiz.Patronu öldürelim mesela.

Carnage

Prime Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Phantosmagoria bir efsanedir. Fakat aynı yıl PC'de çıkan, Lost'a esin kaynağı olan,2002'ye kadar en çok satan CD oyunu olma rekorunu The Sims'e kaptıran,ismi Jules Verne'in ünlü bir kitabından esinlenilerek konulan bir oyun daha vardır. Bilmem hatırlarmısınız?