Dizi Gerçek hayata yakın dizi önerisi

emirhanvrl81

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Arkadaşlar kuzey güney dizisini bitirdim , aynen onun gibi bir dizi arıyorum . Sanki mahallemden insanlar gibi , kavganın dövüşün aşkın meşkin her b.kun olduğu gerçekliğin sınırlarını aşmayacak biçimde bir dizi var mı ?

Clawlerone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Türk dizisi arıyorsan pek o tarzda dizi yok gibi fakat yabancı dizi araştırarak bulabilirsin

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Ben TRT1' de Çarşamba günleri çıkan Benim Adım Melek isimli diziyi izliyorum. Tam bir aile dizisi ve karakterlerini beğeniyorum. Tavsiye ederim size ama izleyip izlemeyeceğinizi bilemiyorum. Birde yine TRT1' de Masumlar Apartmanı var. Artık karar sizin.
Arkadaşlar kuzey güney dizisini bitirdim , aynen onun gibi bir dizi arıyorum . Sanki mahallemden insanlar gibi , kavganın dövüşün aşkın meşkin her b.kun olduğu gerçekliğin sınırlarını aşmayacak biçimde bir dizi var mı ?

emirhanvrl81

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Ben TRT1' de Çarşamba günleri çıkan Benim Adım Melek isimli diziyi izliyorum. Tam bir aile dizisi ve karakterlerini beğeniyorum. Tavsiye ederim size ama izleyip izlemeyeceğinizi bilemiyorum. Birde yine TRT1' de Masumlar Apartmanı var. Artık karar sizin.
Masumlar apartmanını az çok biliyprum ama saçma buluyorum bir ruh hastasının saçma sapan takıntılarını anlatıyor ve oradaki bazı karakterler tilt ediyor izlemiyorum ama annem açıyor arada bir ben de bazen bakıyorum

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Masumlar apartmanını az çok biliyprum ama saçma buluyorum bir ruh hastasının saçma sapan takıntılarını anlatıyor ve oradaki bazı karakterler tilt ediyor izlemiyorum ama annem açıyor arada bir ben de bazen bakıyorum
Dedim ya karar sizin ben bu iki dizi haricinde başka dizi bakmam ve izlemem.

Clawlerone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Hocam aklıma geldi şahsiyet dizisine bakabilirsin

NickChicken

Profesör
Reaksiyon puanı
2,594
Kalk Gidelim

Mr.Scout

Asistan
Reaksiyon puanı
238
Eğer imkanınız varsa Bir Başkadır tavsiye ederim. Dizideki oyuncular gerçekten içimizden biriymiş gibi. Tek kötü yanı bölüm sayısının az olması. Eğer netflix imkanınız yoksa Leyla ile Mecnun olabilir.

ydahS milS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,872
Hayatım boyunca izlediğim en kaliteli Türk dizisi Şahsiyet'ti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çember'i de 2 sezon boyunca izledim o da güzeldi.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Leyla ile Mecnun:)) Düşündüm de yok galiba.Hepsi abartılı.Masumlar apartmanı izliyorum o aradığınız kriterde değil zaten ama konusunu küçümsemeyin.Ne kadar zor bir hastalık bilemezsiniz...Doktorlar izlerdim.Hiç gerçekçi olmasa da eski dizilere dönün.Aa aklıma geldi Ekmek Teknesi de güzel diziydi.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,612
Leyla ile Mecnun:)) Düşündüm de yok galiba.Hepsi abartılı.Masumlar apartmanı izliyorum o aradığınız kriterde değil zaten ama konusunu küçümsemeyin.Ne kadar zor bir hastalık bilemezsiniz...Doktorlar izlerdim.Hiç gerçekçi olmasa da eski dizilere dönün.Aa aklıma geldi Ekmek Teknesi de güzel diziydi.
Özellikle finali çok güzeldi dizinin dizi erken final yapınca yazar finali başka bir dizide anlatmıştı :(

aesthetey

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Türk yapımı istiyorsan Leyla ile Mecnun ve Şahsiyet, yabancı yapım da izliyorsan Six Feet Under ve This Is Us'a bakabilirsin