General Mobile E-Tab 5

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar clash of clansta tas hilesini ogrenmek isteyenler faceden beni ekleyp mesaj atsnlar facede adim Emir Daylan profil fotografimda ben varim isteyrn eklesin
Hani sen root atmayı biliyordun söylesene güncelleme gelen tabletlere root atmayı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

192.81.249.94 proxy bunla faceye girebilirsiniz. 192.110.165.94 bununlada youtube girebilirsiniz.youtube ye girince html tiklaniyin.bitti
Face için verdiğin proxy açılmıyor 403 forbidden hatası veriyor
Youtube için 192.95.4.125 kproxy aç google a gir free web proxy yaz filterbypass olanı aç sayfa açılacak Quick link var onun yanında youtube hd var html yapmadan video açılıyor film izlenebilir de

Hani sen root atmayı biliyordun söylesene güncelleme gelen tabletlere root atmayı

Face için verdiğin proxy açılmıyor 403 forbidden hatası veriyor
Youtube için 192.95.4.125 kproxy aç google a gir free web proxy yaz filterbypass olanı aç sayfa açılacak Quick link var onun yanında youtube hd var html yapmadan video açılıyor film izlenebilir de
Kproxy yazdım o proxy nin adı onu tarayıcıya girmeyin sayıları girin
Apk oyun yükleniyor biri sormuş ama kurulmuyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar,
Bu engeller öncelikle birkaç yazılım engellemesi ve kernel bağlantılarıdır.
Eğer kernel lisanslarını okursanız bunun çözümünü bulabileceğinizden eminim.
Saygılar...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu tabletlerde apk yı bulamasak çöplüktür bu tabletler diyebiliriz :thumbdown:

Kafadar784

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tableti sıfınladığınızda nete bağlantı gerektiğinde yani giriş ekranında altaki tuşlar çalışıyormu

MUHAMMED6565

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eba marketen indirdiğim ebru,eba tarayıcı,eodev.com gibi uygulamalar açılmıyor ne yapabilirim

isimsiz1bey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yükleme modunda iken hiçbir cihazın dahili depolama birimi çalışmaz. Ama anlayan birisi bir .bat dosyası hazırlayıp ClockWorkMod 6 yı eklerse ve yüklersek indirdiğimiz bir romu rahatlıkla kurabiliriz. Örn ben maxiplus 5 cihazıma böyle cwm yükledim sonrada romu telefona indirdim kurdum...

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Direk url kismina bunu yazin192.81.249.94

Beyler resim nasil atiliyor soleyin sicak uyarisi tablete geldide

Ekli dosyayı görüntüle 12563

Ekli dosyayı görüntüle 12564

Bakimda pek bisey cikmiyorrr
Sen nusratı indirirken indirme sırasında tablet hiç sapıttımı mesela %60 olup %59 yapıyor öyle ilerliyor ve %97 den sonra eba marketteki indirme penceresi kendiliğinden kapanıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bylr film yuklerkn %10 felan olncu siraya alindi yazisi geliyr ve indirme gidip geliyr sizde de oyle oluyor mu????

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Turkiyede en erken rizede daitildi biz 5-6 oyun indirdik meb bunu gorunce bilinmeyenleri kapadi kusra bakmayn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sa beyler misafir çocuğu tablete desen şifresini koymuş bende ses açma tuşlarına ve güç tuşuna aynı anda bastım general mobile yazısı geldi ve öylece kaldı ben şimdi bu geniral mobile yazısını nasıl götürürüm ve bu dezeni nasıl kaldırırım

S

SLMNYLDZ

SDN Okuru
Kardesm guvenlik n bana nasil oyun yuklerim onu soyle bnde sana nasil buletooth ve faceye girecegini soyliyeyim olur mu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar bu nusratoyunu tablete inmiyo direk dosya yoneticisinden apk olarak iniyo

sglbl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kurumsal Cihaz yoneticisinin izinlerine bakın.Ne varsa yapabiliyor Meb.Beyler meb bizi dinliyor, hep fotoğraf çekiyor, ve her konum açılınca yerlerimiz hakkında bilgi alıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bizi korkutmaya çalışıyosundur çünkü noktalama işaretlerine dikat etmisin hep

A

ayzek20

SDN Okuru
Arkadaşlar biz blututu ,faceye girmeyi,youtubeye girmeyi,müzik ve video indirmeyi bulduk,film indirmeyide bulduk.artık aynı konuları yazmayı bırakın.bu yazdıklarıma girmeyi bilmeyenler 39 sayfalık ,içinde bulunduğumuz forumu okusun.forumu okuyan bütün bilgilere ulaşır.Artık aynı konuları yazmayın .apk sorunu üzerine yoğunlaşalım....😈😈😈😈😈😈😈😠😠😠😠😠😠😠

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bluetooth sorununu çözdüm
1) tabletinizden saat kaçsa 2 dk ileri kuruyorsunuz
2) tableti hemen kapatıyorsunuz
3) alarım çalınca saat amlemini açık göze sürüklüyorsunuz
4) tablet kendisi açılacaktır hemen bluetooth simgesine basın ve açılacaktır
Ben yaptım ve şu an açık

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaa kimse beni görmüyor mu bi link paylaştım youtube linki son sayfada video yu izleyin oluyor ben yaptım iron man 3 modern kombat5 facebook messenger her şey yükleniyor

Yaa kimse beni görmüyor mu bi link paylaştım youtube linki son sayfada video yu izleyin oluyor ben yaptım iron man 3 modern kombat5 facebook messenger her şey yükleniyor
Link 39.cu sayfada video değil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Videodaki yol uyuyor mükemmel, herkes bi o yolla clean master yüklesin kurumsalıvsilsin bişey olurmu sizce meb tabletleri istermi root atanlar gibi?