S
SDN Okuru
SDN Okuru
Apk olmuuyor
Yapabilen biri varsa sölesin
Yapabilen biri varsa sölesin
Hani sen root atmayı biliyordun söylesene güncelleme gelen tabletlere root atmayıArkadaslar clash of clansta tas hilesini ogrenmek isteyenler faceden beni ekleyp mesaj atsnlar facede adim Emir Daylan profil fotografimda ben varim isteyrn eklesin
Face için verdiğin proxy açılmıyor 403 forbidden hatası veriyor192.81.249.94 proxy bunla faceye girebilirsiniz. 192.110.165.94 bununlada youtube girebilirsiniz.youtube ye girince html tiklaniyin.bitti
Kproxy yazdım o proxy nin adı onu tarayıcıya girmeyin sayıları girinHani sen root atmayı biliyordun söylesene güncelleme gelen tabletlere root atmayı
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Face için verdiğin proxy açılmıyor 403 forbidden hatası veriyor
Youtube için 192.95.4.125 kproxy aç google a gir free web proxy yaz filterbypass olanı aç sayfa açılacak Quick link var onun yanında youtube hd var html yapmadan video açılıyor film izlenebilir de
Sen nusratı indirirken indirme sırasında tablet hiç sapıttımı mesela %60 olup %59 yapıyor öyle ilerliyor ve %97 den sonra eba marketteki indirme penceresi kendiliğinden kapanıyorDirek url kismina bunu yazin192.81.249.94
Beyler resim nasil atiliyor soleyin sicak uyarisi tablete geldide
Ekli dosyayı görüntüle 12563
Ekli dosyayı görüntüle 12564
Bakimda pek bisey cikmiyorrr
Neyse oldu indiSen nusratı indirirken indirme sırasında tablet hiç sapıttımı mesela %60 olup %59 yapıyor öyle ilerliyor ve %97 den sonra eba marketteki indirme penceresi kendiliğinden kapanıyor
Ne zaman aldınız tabletleriTurkiyede en erken rizede daitildi biz 5-6 oyun indirdik meb bunu gorunce bilinmeyenleri kapadi kusra bakmayn
Ben yaptım oldu bu arada looking forward yerine ebru boyama da olur beyler.Olmuyo beyler denedim yapan bi yardim etsin
Link 39.cu sayfada video değilYaa kimse beni görmüyor mu bi link paylaştım youtube linki son sayfada video yu izleyin oluyor ben yaptım iron man 3 modern kombat5 facebook messenger her şey yükleniyor