Ekli dosyayı görüntüle 12245
buraya kadar geldim daha gitmiyor abicim bunedir ya burdan sonra napaçaz bilen varmı
Buraya kadar nasil geldin bluetooth ile kablosuz u nasil açtin bi ozet geçte devamini getirelimm
Ekli dosyayı görüntüle 12245
buraya kadar geldim daha gitmiyor abicim bunedir ya burdan sonra napaçaz bilen varmı
Oraya nasıl geldin anlatır mısınEkli dosyayı görüntüle 12245
Etab6 yı bırak açığını bulamıyoruz etab5 inKimse bisey bulamayacak e tab 6 nin cikmasini bekleyin.cünkü etab6 cikarsa etab 5te acik bulsak ugrasmazlar diye dusunuyorum.
Meb öyle bi hale geldiki artık etab6 çıkınca rootlamaya kalkışan olursa tablet kendi kendini imha eder artık- - - Mesaj Güncellendi - - -
E tab 6 uzaktan kontrollü filan olur meb kontrol eder))
Simdi tableti sifirliyoruz ve mobil nete bagliyoruz sizin telde net varsa tabeti sifirladiktan sonra kilit ekranindaBuraya kadar nasil geldin bluetooth ile kablosuz u nasil açtin bi ozet geçte devamini getirelimm
İyi de ben tableti pc ye bağlayınca depolamaya girdiğim de aynen sendeki gibi oluyor zaten bluetoothu zaman aşımını kaldırırsan internete bağlanınca yine bluetooth ta yaptığın değişiklikler sıfırlanır ama tabletten telefona bi 2 3 dk.lık video falan gönder o sırada başka cihazdan tablet görünür hale geliyor en azından bende böyleSimdi tableti sifirliyoruz ve mobil nete bagliyoruz sizin telde net varsa tabeti sifirladiktan sonra kilit ekraninda
Telin netine baglaniyoruz tqbleti kapatiyoruz sonra tablet acilinca hemen kesiyoruz ve tableti baslatiyoruz sonra sakin wifiye baglanmayin . Bluetooth alrm yardimiyla aciyoruz. Bluetooth girin onu gorunurluk zaman asimini kaldiriyoruz sonra tableti kaptiyoruz acarken ses kisma ve guc tusuna basili tutuyoruz general mobile yazisinda takili kaliyor bilgisayara takin bilgisayara tanittiktan sonra tableti acin ve ayarlardan uygulamalara girin uste tus var usb baglantisi yaziyo ona tiklayin tammdir iste bende burdayim burdan sonra ilerleten olursa soylesin ben soyledim ...
Nott:internete baglanirsan yaptillarin gider birde tablet bu islemi yaptiktan sonra sizin adinaza degil nete baglarsaniz tekrar isminiz gelecektir,
Depolama konusunda senin yaptığın şekil bende format atmadan da gözüküyor usb menüsü ama tuşlar pasifİyi de ben tableti pc ye bağlayınca depolamaya girdiğim de aynen sendeki gibi oluyor zaten bluetoothu zaman aşımını kaldırırsan internete bağlanınca yine bluetooth ta yaptığın değişiklikler sıfırlanır ama tabletten telefona bi 2 3 dk.lık video falan gönder o sırada başka cihazdan tablet görünür hale geliyor en azından bende böyle
Hangi proxy ile indiriyorsunYa beylr fullfilm.mobi den film indryrm %10 falan oluyor sonra siraya alindi yazisi gelip indirme gidiyr neden oluyor bilen var mi
Ya beylr fullfilm.mobi den film indryrm %10 falan oluyor sonra siraya alindi yazisi gelip indirme gidiyr neden oluyor bilen var mi
Kardeşim hangi proxy den giriyorsunuz fullfilm.mobi yeAynen bende %15 civarinda oluyorr
doğru söylüyorsun ama bende tarih saat ve hesap açık zatenArkadaşlar ben eminim ki engelleri kaldırmanın yolu ayarlar verilerini temizleme.
Cm görevini yapan online uygulama yöneticisi bulup ayarlar verilerini temizlersek,güvenlik , saat ve tarih , hesap , geliştirici seçenekleri gibi butonlar gelir.EMİNİM!!!!:thumbup:
Peki cm nin görevini görebilen online bir site bilen var mı ben baktım ama bulamadım herkes baksın birde arkadaşlar tablete ısınma uyarısı gelen var mıdoğru söylüyorsun ama bende tarih saat ve hesap açık zaten
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Arkadaşlar apk sorununu çözersek internet felan kolay zaten yada ayarların verilerini sıfırlarsak furkansagmis dediği gibi bu iş olur .
Hangi proxyden girdiğini söylersen belki yardımım dokunurKardeşim hangi proxy den giriyorsunuz fullfilm.mobi ye
arkadaslar ben tablti gurcalarke ekran kilidik koydum ve o kilidi koyabilmek icin guvenlike girebilmen gerekiyor ama oldu.tabltin bir aciği var ama nsil yaptigimi unutttun.
KPROXY - Free Anonymous Web Proxy - Anonymous ProxyKardeşim hangi proxy den giriyorsunuz fullfilm.mobi ye
Mene mail felan atsak 1000 kişi felanfurkan sagmıs
faceye girebilmenin bi yontemini anlatmşsn ya tam anlasilmiyor
Proxyi arama yerine yaziyoz surf die bisey cikmiyo http ile yazsak bile daha ayrintili yazarmsn yada fotosunu atabiliosan at ltfn![]()