General Mobile E-Tab 5

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar tableti kapatın ve ses kısma tuşuyla açma tuşuna basılı tutun general mobile'da kalacak o zaman pc'ye bağlanabilir....

gabriel21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kimse bisey bulamayacak e tab 6 nin cikmasini bekleyin.cünkü etab6 cikarsa etab 5te acik bulsak ugrasmazlar diye dusunuyorum.

bthnzkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
- - - Mesaj Güncellendi - - -

E tab 6 uzaktan kontrollü filan olur meb kontrol eder :)))

Kafadar784

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Buraya kadar nasil geldin bluetooth ile kablosuz u nasil açtin bi ozet geçte devamini getirelimm
Simdi tableti sifirliyoruz ve mobil nete bagliyoruz sizin telde net varsa tabeti sifirladiktan sonra kilit ekraninda
Telin netine baglaniyoruz tqbleti kapatiyoruz sonra tablet acilinca hemen kesiyoruz ve tableti baslatiyoruz sonra sakin wifiye baglanmayin . Bluetooth alrm yardimiyla aciyoruz. Bluetooth girin onu gorunurluk zaman asimini kaldiriyoruz sonra tableti kaptiyoruz acarken ses kisma ve guc tusuna basili tutuyoruz general mobile yazisinda takili kaliyor bilgisayara takin bilgisayara tanittiktan sonra tableti acin ve ayarlardan uygulamalara girin uste tus var usb baglantisi yaziyo ona tiklayin tammdir iste bende burdayim burdan sonra ilerleten olursa soylesin ben soyledim ...
Nott:internete baglanirsan yaptillarin gider birde tablet bu islemi yaptiktan sonra sizin adinaza degil nete baglarsaniz tekrar isminiz gelecektir,

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Simdi tableti sifirliyoruz ve mobil nete bagliyoruz sizin telde net varsa tabeti sifirladiktan sonra kilit ekraninda
Telin netine baglaniyoruz tqbleti kapatiyoruz sonra tablet acilinca hemen kesiyoruz ve tableti baslatiyoruz sonra sakin wifiye baglanmayin . Bluetooth alrm yardimiyla aciyoruz. Bluetooth girin onu gorunurluk zaman asimini kaldiriyoruz sonra tableti kaptiyoruz acarken ses kisma ve guc tusuna basili tutuyoruz general mobile yazisinda takili kaliyor bilgisayara takin bilgisayara tanittiktan sonra tableti acin ve ayarlardan uygulamalara girin uste tus var usb baglantisi yaziyo ona tiklayin tammdir iste bende burdayim burdan sonra ilerleten olursa soylesin ben soyledim ...
Nott:internete baglanirsan yaptillarin gider birde tablet bu islemi yaptiktan sonra sizin adinaza degil nete baglarsaniz tekrar isminiz gelecektir,
İyi de ben tableti pc ye bağlayınca depolamaya girdiğim de aynen sendeki gibi oluyor zaten bluetoothu zaman aşımını kaldırırsan internete bağlanınca yine bluetooth ta yaptığın değişiklikler sıfırlanır ama tabletten telefona bi 2 3 dk.lık video falan gönder o sırada başka cihazdan tablet görünür hale geliyor en azından bende böyle

İyi de ben tableti pc ye bağlayınca depolamaya girdiğim de aynen sendeki gibi oluyor zaten bluetoothu zaman aşımını kaldırırsan internete bağlanınca yine bluetooth ta yaptığın değişiklikler sıfırlanır ama tabletten telefona bi 2 3 dk.lık video falan gönder o sırada başka cihazdan tablet görünür hale geliyor en azından bende böyle
Depolama konusunda senin yaptığın şekil bende format atmadan da gözüküyor usb menüsü ama tuşlar pasif

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya beylr fullfilm.mobi den film indryrm %10 falan oluyor sonra siraya alindi yazisi gelip indirme gidiyr neden oluyor bilen var mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya tablet 3 gün faceye giriyo 2 gün forbidden dio sonra tekrar düzeliyo neden böyle oldğunu bilen varmi??? 😕 lutfen cevap verinn :confused1:

S

Sen okuru

SDN Okuru
Online uygulama yöneticisi bulursak cm deki gibi çözülür. Bu arada çok iyi biliyorum ki eğer ayarlar verisini temizleyemezsek çözülmez şu an tek yol ayarlar verilerini temizleyebilmek.

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar faceye girebilmek için yeni bir yöntem buldum ancak faceye girince fotoğraflar açılmıyor ve mobil face olduğu için sohbetin bulunduğu menü butonu çalışmıyor.
Daha önce bi arkadaş paylaşmıştı 192.95.4.125 bu adresi tarayıcının arama kısmına yazıyoruz.Sonra açılan sayfada surf var onun arkasında google yazacak yazmıyorsa http ile siz yazın surf a basın google açılınca ipunblock.net yazıp çıkan ilk siteye girin www ile facebook yazın ben yazamıyorum şuan site otomatik olarak çeviriyor url yi her neyse facebook un adresini yazdıktan go to site ye basın facebook açılacak ama fotolar açılmıyor sohbet te açılmıyor mesaj gönderebilirsiniz.
Arkadaşlar sakın video çekip youtube a atmayın forbidden falan olmasın yine

Ya beylr fullfilm.mobi den film indryrm %10 falan oluyor sonra siraya alindi yazisi gelip indirme gidiyr neden oluyor bilen var mi
Hangi proxy ile indiriyorsun

afguven02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben eminim ki engelleri kaldırmanın yolu ayarlar verilerini temizleme.
Cm görevini yapan online uygulama yöneticisi bulup ayarlar verilerini temizlersek,güvenlik , saat ve tarih , hesap , geliştirici seçenekleri gibi butonlar gelir.EMİNİM!!!!:thumbup:

Kafadar784

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben eminim ki engelleri kaldırmanın yolu ayarlar verilerini temizleme.
Cm görevini yapan online uygulama yöneticisi bulup ayarlar verilerini temizlersek,güvenlik , saat ve tarih , hesap , geliştirici seçenekleri gibi butonlar gelir.EMİNİM!!!!:thumbup:
doğru söylüyorsun ama bende tarih saat ve hesap açık zaten :D

Arkadaşlar apk sorununu çözersek internet felan kolay zaten yada ayarların verilerini sıfırlarsak furkansagmis dediği gibi bu iş olur .

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
doğru söylüyorsun ama bende tarih saat ve hesap açık zaten :D

Arkadaşlar apk sorununu çözersek internet felan kolay zaten yada ayarların verilerini sıfırlarsak furkansagmis dediği gibi bu iş olur .
Peki cm nin görevini görebilen online bir site bilen var mı ben baktım ama bulamadım herkes baksın birde arkadaşlar tablete ısınma uyarısı gelen var mı

Kardeşim hangi proxy den giriyorsunuz fullfilm.mobi ye
Hangi proxyden girdiğini söylersen belki yardımım dokunur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler ayarlarda bluetooth ve wifiyi nasıl getiriyosunuz cğvaplarsanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
furkan sagmıs

faceye girebilmenin bi yontemini anlatmşsn ya tam anlasilmiyor
Proxyi arama yerine yaziyoz surf die bisey cikmiyo http ile yazsak bile daha ayrintili yazarmsn yada fotosunu atabiliosan at ltfn :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Millet bi takmis face ya arkadaslar faceyebpc den yada tlfden girersiniz illa tablette gireceksiniz die bisi yok suan en onemlisi apk sorunu hicmi hacker yok ya

F

facebooooook

SDN Okuru
Beyler ben faceye giremiyorum tum yontemleri denedim telefon numaran kayitlarimizda yok diyo napsam acaba help me!!!😭😭😭

bthnzkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yalvarırım şu faceyi sonra konuşun önemli olan apk apk sorununu çözersek vpn filan kurarsınız qma şu an en önemlisi apk