General Mobile E-Tab 5

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bakin beyler ilk once asla kablosuz ag kullanmayin telin internetinde aplopedi diye site var ona girin istediginiz oyun ve facebook gibi uygulamalr yuklenir ama skn ev internetine fln girmeyin😀😀😀

bak712

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vpn ayarlarindan oluyor kardes😊

Ne oluyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Abi ben bu tablete format atarsam ne olur sizce?
Sifirlanir açildiğinda tc. İle şifrenle tekrar aktive edeceksin açilacak .

Bakin beyler ilk once asla kablosuz ag kullanmayin telin internetinde aplopedi diye site var ona girin istediginiz oyun ve facebook gibi uygulamalr yuklenir ama skn ev internetine fln girmeyin😀😀😀
Tmm yuklenirde peki açilliyormu??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar wps ofice programından klosörlere girin cihaza basın orda sistem dosyaları var bi bakın belki birileri bişi bulur .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya arkadaşlar bi bakın! Tablet kapalıyken ses kısma ve güç tuşuna basılı tutun generel mobile'da kalacak o zaman pc'ye bağlanabilir herkes bişeyler denesin!!!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler screen shot güç ve ses kısma tuşuna aynı anda basılı tut olur sayfanin screen shotu kaydolur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Faceye girince forbidden hatası veriyo lutfen yardm edn baska proxy felan yokmu bilenler lutfen yazsnnn 🙏lütfenn

bthnzkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apk mı indiriyor bu siteden

Bu siteden apk mı indiriyor

bak712

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Faceye girince forbidden hatası veriyo lutfen yardm edn baska proxy felan yokmu bilenler lutfen yazsnnn 🙏lütfenn

Yook bende oyle olmuyor 1 haftadir sorunsuz giriyorr

Peki yuklenenler kuruluyormuu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[h=2]
icon1.png
[/h]

quote_icon.png
SDN Okuru Nickli Üyeden Alıntı

Yook bende oyle olmuyor 1 haftadir sorunsuz giriyorr

Benmde oluyodu bi kere daha böyle oldu sonra duzeldi girdi şimdi bir daha hata veriyoo bisey bilen varsa soylesn​

Kafadar784

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bide farklı bir android telefondan apk bir oyunu veya uygulamayı kurup yani ayrıştırıp onu tablete atabiliriz oda var ama ben nereye ayrıştırdığını bulamadım bilgisayardaki setup gibi düşünün setbu kurarsan program filese gider orada kopyalayıp başka bilgisayara atarsan çalışır yani apknın kurulduğu yani açıldığı bir dosya vardır orayı bulursak ordan alıp tabletin içine atabilirz bu sayede çalışır. Diye düşünüyorum ama emin değilim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Guvenli mod şöyle açılır; guc dugmesine basılı tutuyoruz kapat ve sessiz mod gelir kapata basılı tutun we tamama tiklayin tablet açildidığında guvenli moddadir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar galiba oyun yükleme yöntemini buldum youtube ye usb ile telefona oyun nasıl yüklenir izleyin
diyo ya oyun klasoru acıyoz apkyi winrar ile açıyoruz ardından rar dosyasının içindeki dosyaları oyun klasörüne atıyoruz ya oyun klasörünü tablete yalnız usb bağladığımızda usb yi açarsak halledebiliriz sizde uğrasın biraz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
XXHEKXX
1. olarak asla tablete ​root atmaya Çalışma :)
2. olarak Tabletini Kapa VedeAçma
3. olarak bir ara kablo bul ve windows 8 e bağla
4. olarak 10 dakika bekle ve Çıkan yazıları iagree De Ama Bilgisayardan
5. olarak Tüm Yazılar Kabul Oldupsa Tablet aç yazacakki USB girişi Açılmıştır
6. olarak Windows 8 den tablete Bağlan Bluetooth aktif Yap TableTten
7. olarak bluetooth Üzerinden Adobe Flash Point Yada Playerı gönder
8. olarak Root suz Facebok . Oyunlar . Google Play. Proxy . twitter.gibi :) Kolay Gelsin

Arkadaslar bunu deneyin oldumu

Kafadar784

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar erisebilirlik kisa yolu nasil aciliyor acamadim ben belki ordan bisi yapilabilir acabilen varsa soylesin bende acayim lutfenn..

7 ye usb bağlanır mı
Baglanmiyor heralde baglansa bile gozukmuyor sadece aygitlar ve yazicilarda gozukuyor . Icerisine felan giremiyorsun yinede dene denemekten zarar gelmez

Windows 10 da usb baglaniliyormu
baglanir bende win 8.1 de bagladim.

Usb için windows 8 mi gerekiyor
ayn win 8 ve ustu ama win 7 de denemedim.

Tablet ekraninin fotografi

Arkadaslar bildiginiz iyi bir vpn adresi varmi¿¿¿¿???

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar erisebilirlik kisa yolu nasil aciliyor acamadim ben belki ordan bisi yapilabilir acabilen varsa soylesin bende acayim lutfenn..

Baglanmiyor heralde baglansa bile gozukmuyor sadece aygitlar ve yazicilarda gozukuyor . Icerisine felan giremiyorsun yinede dene denemekten zarar gelmez

baglanir bende win 8.1 de bagladim.

ayn win 8 ve ustu ama win 7 de denemedim.

Tablet ekraninin fotografi

Arkadaslar bildiginiz iyi bir vpn adresi varmi¿¿¿¿???
Bağlanır diyosun da ben de win 8.1 e bağladım aygıt ve yazıcılarda gözüküyor bilgisayara girince çıkarılabilir disk olarak gözüküyor ama içine giremiyorum sende de öyle mi

Kafadar784

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bağlanır diyosun da ben de win 8.1 e bağladım aygıt ve yazıcılarda gözüküyor bilgisayara girince çıkarılabilir disk olarak gözüküyor ama içine giremiyorum sende de öyle mi
Ayn bendede oyle maleseff. Hatta bilgisayarimdada gozukmuyor aygit yazicilarda cikarilabilir disk olarak gozukuyo yonettende biseler yapmaya calistim olmadi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Saçma sapan konusmayin apk yi aysıştırıp birlesince tekrar apk olur yani olmaz sonra system/etc den dosyayı silmek için root gerekir o da olmaz

mkzrbjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
XXHEKXX
1. olarak asla tablete ​root atmaya Çalışma :)
2. olarak Tabletini Kapa VedeAçma
3. olarak bir ara kablo bul ve windows 8 e bağla
4. olarak 10 dakika bekle ve Çıkan yazıları iagree De Ama Bilgisayardan
5. olarak Tüm Yazılar Kabul Oldupsa Tablet aç yazacakki USB girişi Açılmıştır
6. olarak Windows 8 den tablete Bağlan Bluetooth aktif Yap TableTten
7. olarak bluetooth Üzerinden Adobe Flash Point Yada Playerı gönder
8. olarak Root suz Facebok . Oyunlar . Google Play. Proxy . twitter.gibi :) Kolay Gelsin

Arkadaslar bunu deneyen ya da yapabilen oldumu