S
SDN Okuru
SDN Okuru
Bylr screenshot nasil alinr etab5de
Vpn ayarlarindan oluyor kardes😊
Sifirlanir açildiğinda tc. İle şifrenle tekrar aktive edeceksin açilacak .Abi ben bu tablete format atarsam ne olur sizce?
Tmm yuklenirde peki açilliyormu??Bakin beyler ilk once asla kablosuz ag kullanmayin telin internetinde aplopedi diye site var ona girin istediginiz oyun ve facebook gibi uygulamalr yuklenir ama skn ev internetine fln girmeyin😀😀😀
Beyler screen shot güç ve ses kısma tuşuna aynı anda basılı tut olur sayfanin screen shotu kaydolur
Bu siteden apk mı indiriyorBakin beyler ilk once asla kablosuz ag kullanmayin telin internetinde aplopedi diye site var ona girin istediginiz oyun ve facebook gibi uygulamalr yuklenir ama skn ev internetine fln girmeyin😀😀😀
Faceye girince forbidden hatası veriyo lutfen yardm edn baska proxy felan yokmu bilenler lutfen yazsnnn 🙏lütfenn
Bakin beyler ilk once asla kablosuz ag kullanmayin telin internetinde aplopedi diye site var ona girin istediginiz oyun ve facebook gibi uygulamalr yuklenir ama skn ev internetine fln girmeyin😀😀😀
Screenshot kaydolrken hic bisi gelmiyo ve kaytli oldugu yer yok
Baglanmiyor heralde baglansa bile gozukmuyor sadece aygitlar ve yazicilarda gozukuyor . Icerisine felan giremiyorsun yinede dene denemekten zarar gelmez7 ye usb bağlanır mı
baglanir bende win 8.1 de bagladim.Windows 10 da usb baglaniliyormu
ayn win 8 ve ustu ama win 7 de denemedim.Usb için windows 8 mi gerekiyor
Tablet ekraninin fotografiSreenshot ne
Yoo oluyor kaydettikten sonra galeride ekran goruntusu diye bir klasor açilyor oraya kaydoluyorScreenshot kaydolrken hic bisi gelmiyo ve kaytli oldugu yer yok
Bağlanır diyosun da ben de win 8.1 e bağladım aygıt ve yazıcılarda gözüküyor bilgisayara girince çıkarılabilir disk olarak gözüküyor ama içine giremiyorum sende de öyle miarkadaslar erisebilirlik kisa yolu nasil aciliyor acamadim ben belki ordan bisi yapilabilir acabilen varsa soylesin bende acayim lutfenn..
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Baglanmiyor heralde baglansa bile gozukmuyor sadece aygitlar ve yazicilarda gozukuyor . Icerisine felan giremiyorsun yinede dene denemekten zarar gelmez
baglanir bende win 8.1 de bagladim.
ayn win 8 ve ustu ama win 7 de denemedim.
Tablet ekraninin fotografi
Arkadaslar bildiginiz iyi bir vpn adresi varmi¿¿¿¿???
Ayn bendede oyle maleseff. Hatta bilgisayarimdada gozukmuyor aygit yazicilarda cikarilabilir disk olarak gozukuyo yonettende biseler yapmaya calistim olmadi.Bağlanır diyosun da ben de win 8.1 e bağladım aygıt ve yazıcılarda gözüküyor bilgisayara girince çıkarılabilir disk olarak gözüküyor ama içine giremiyorum sende de öyle mi