General Mobile E-Tab 5

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar artık bir yöntem bulunmalı ya proxy adresi bulup engellenen sitelere gircez ya da apk engeli kaldırmanın bi yolunu bulucaz zaten apk engeli kalkarsa istediğiniz tüm oyunları yüklersiniz ama biraz birbirinize yardımcı olun bulduğunuz şeyleri paylaşın veya bulmaya çalışın gelip buraya şunu yapamıyorum ya da bu açılmıyor yazmayın aynısını bizde yapamıyoruz zaten.Ha bide ben root attım engeli kaldırdım falan yazan arkadaşlar gerçekten yaptılarsa yazsınlar sonra nasıl yaptın diyince sesleri çıkmıyor bir daha.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya beyler tablet sorunsuz şekilde çalışıyordu wifi bağlanmıyor internet bizim evde diil yan binada neden bilmiyorum sizce neden wifi bağlanmıyor iyi çekiyor oysa

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya beyler tablet sorunsuz şekilde çalışıyordu wifi bağlanmıyor internet bizim evde diil yan binada neden bilmiyorum sizce neden wifi bağlanmıyor iyi çekiyor oysa
Wifi şifreliyse şifreyi gir ağın isminin yanında * çıkınca tableti kapat aç bağlanır.

bak712

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu apk de neymiş be.
Bu tabletin engelini kaldirayim derken hayatimda duymadiğiim o kadar program adi, eklenti adi oğrendim be 🔬🔬🔬🔬🔬🔬🔬🔬🔬🔬💹🔮🔦

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar baya zaman oldu kimseden hala ses yok, herkes wps offie'den bişey bulmaya çalışsın ben bişey buldum dikkatimi çekti de. Sizde bi bakın belki devamı gelir. Wps Office'den cihaza girin ordan system ve etc... Orada perfserviselist.txt var orda temple run vardı merak ettim bakın :) birde aynı yerde disableapplist.txt var onada bakın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Wps officeden bir şeyler yapılabilirdi ama malesef hiç bir şey silinmiyor yetersiz ayrıcalık diyor.Resmen bütün yollar kapatılmış.Hayır zaten derstede kullanılacağını sanmıyorum hiç bir şey yapamayacaksak neden verdiler ki anlamadım

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
30 dk lık bi video çek daha sonra onu başka bir telefona bluetooth ile gönder pil azalacaktır. Daha sonra Ayarlar=>Pil bölümüne gir orda bluetooth simgesine bas ve yine bluetooth yazan bi logo çıkacak bas ona sağ kenarda 3 nokta bas ordan görünürlük zaman aşımını hiçbirzaman yap olacak.
Ben aynısını yaptım oldu
30 dk. video çektim boyutu 2 GB oldu gönderdim ayarlar pil kullanımına girdim bluetooth yoktu en üstte kablosuz vardı o da açılmıyor resimli anlatsan iyi olur...

sglbl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
32 sayfa oldu ve sadece bluetooth un yarısı yapılabildi.(Dosya gönderme). Büyük ihtimalle 1 saatlik video çek gönder.Ondan sonra pilde gözükür şeyi doğru değil.Yani SAKIN İNANMAYIN.Büyük ihtimalle Meb'de çalışan biri veya forumdaki liseli düşmanı biri

bak712

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nasil yoktu ben 15 dk lik video çektim yaklaşik 1,5 gb lik gonderdim daha % 45 civarindayken ayarlar>pil de gorundu

Ha bide ben youtubeden mp3/video indirmeyi buldum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardesim youtubeye hangi proxy ile girdin birde nasıl indirdin anlatrmsn

abraam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nasil yoktu ben 15 dk lik video çektim yaklaşik 1,5 gb lik gonderdim daha % 45 civarindayken ayarlar>pil de gorundu

Ha bide ben youtubeden mp3/video indirmeyi buldum

O zaman anlatsana kardeşim youtubeden mp3 indirmeyi 💀💀💀

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Oyun oyniyamicaksak tablete bukadar özelligi ne b*k* kurmuşlar???? 😒😒😒

bak712

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neyini saklayacam zaten yarisini burdan yarisini da kendim buldum neyse anlatiyorum;;;
192.110.165.94 - Unblock YouTube, Facebook, Twitter, Adult Unblocker - Secure buradan youtubeye giriyorsunuz videonuzu yaziyrsunuz biliyorum açmaz sonra yukaridaki url yi kopyaliyorsunuz ayni proxy adresinden yeni sekmede googleye giriyorsunuz googlede MP3Fiber - YouTube to MP3 Online Converter sayfasina giriyorsunuz url yi ordaki yere yapiştiriyorsunuz altta video mu yoksa mp3 mu olacak seçiyorsunuz altinda dowlond now! Diye seçenek war basiyorsunuz ekranda bir sure geçecek sonra baska bir sayfaya otomatik yonlendirileceksiniz orda dowlond now seçeneği cikacak yine basiyorsunuz indirecekkkkkkkk.
.Ayy öldüm bu kadar yaziyi Yazana kadar .⏳⏳

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bak712
O ilk verdiğin proxy varya youtubeye giriyor ve hatta izlenip indirilebiliyor☺☺

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar az önceki mesajı ben attım ve şimdi nasıl yap8lacağını açıklayacam öncelikle benim mesajımdan önce verilen yazıdaki ilk siteye giriyorsunuz alttaki yere www.youtube.com yazıp git diyorsunuz sonra youtubeden istediğiniz videoyu açıyorsunuz altta download ve htm5l mobile diye bir yer var her ikisinden de video açılabiliyor ama birazcık bekliyeceksiniz indirmek istiyenler ise downloada basılı tutup bağlantıyı kaydete basabilir

B

Bluetut

SDN Okuru
Arkadaslar bluetutu acikliyorum:
Oncelikle tableti sifirlayin sona onunuze ogrenci menusu gelecek burasi onemli ogrenci menusu geldii anda interneti kesin ve baslata tikliin zaten ayarlarda bluetut filan gorunecek tabletin saatini 1 dk ileri kurun ornegin 20: 59 21:00 sona tableti kapatin acin ayarlardan bluetuta girin zaman asimini hicbir zaman yapin olay bu ve kesin bide bunu yaptiktan sona tableti acip kapatsaniz bile bluetut kapanmayacaktir ancak gorunurluk kapanir 😎😎😎😎

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Neyini saklayacam zaten yarisini burdan yarisini da kendim buldum neyse anlatiyorum;;;
192.110.165.94 - Unblock YouTube, Facebook, Twitter, Adult Unblocker - Secure buradan youtubeye giriyorsunuz videonuzu yaziyrsunuz biliyorum açmaz sonra yukaridaki url yi kopyaliyorsunuz ayni proxy adresinden yeni sekmede googleye giriyorsunuz googlede MP3Fiber - YouTube to MP3 Online Converter sayfasina giriyorsunuz url yi ordaki yere yapiştiriyorsunuz altta video mu yoksa mp3 mu olacak seçiyorsunuz altinda dowlond now! Diye seçenek war basiyorsunuz ekranda bir sure geçecek sonra baska bir sayfaya otomatik yonlendirileceksiniz orda dowlond now seçeneği cikacak yine basiyorsunuz indirecekkkkkkkk.
.Ayy öldüm bu kadar yaziyi Yazana kadar .⏳⏳

ilk prozy de yahoo çıkıyo girmiyo

bak712

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bluetutu acikliyorum:
Oncelikle tableti sifirlayin sona onunuze ogrenci menusu gelecek burasi onemli ogrenci menusu geldii anda interneti kesin ve baslata tikliin zaten ayarlarda bluetut filan gorunecek tabletin saatini 1 dk ileri kurun ornegin 20: 59 21:00 sona tableti kapatin acin ayarlardan bluetuta girin zaman asimini hicbir zaman yapin olay bu ve kesin bide bunu yaptiktan sona tableti acip kapatsaniz bile bluetut kapanmayacaktir ancak gorunurluk kapanir 😎😎😎😎

tablet sifirlandiğinda galeri ,muzik gibi herşey gidiyor değil mi???

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ilk prozy de yahoo çıkıyo girmiyo
Ben şimdi denedim giriyor..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beylr yenı ckn flash belleklr var bı ucu ınce yanı tabletın usb gırısı ıcın dıgrıde pc ıcın acaba alsak tablete taksk görürmü ???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkdşlr bnde power clean yuklu ama ardm tardm bısılr bulmdm sadece devre dışı falan bırk var bi de uygulama sılme kaldırma var ve yuklemede var ama işte aynı engel yazısı gelıyor nasıl ypblrm yrdmcı oln

afguven02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben tableti fabrika ayarlarına döndürdüm.Şimdi ise aktif edeceğim zaman tc kimlik ve şifre doğru olmasına rağmen 'kayıt hatası tc kimlik veya seri no kayıtlıdır.' diye bir hata geliyor.Format attım düzelmedi.Nasıl yapabilirim.Allah Rızası için yardım edin....
Lütfennn....

creativeenginee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler ben widgetlardan bisey buldum önce widgetlara girioz sonra ayarlar kisayolunu ekrana tasioz orda secenekler cikacak orda tethering ve tasinabilir diye bisey var onu secin ekrana gelince tiklayin ona ve karsiniza gormediginiz bir yer cikacak wifi etkin noktasini etkinlestirin ve sol ustte bir wifi isareti cikacak ve sol ustteki pencereyi asagi indirin 0 baglandi 0 engellendi yazacak ona tiklayin kablosuz hotspot kurulumu yap var ona tiklayin ve sifreyi göstere tiklayin bir telefondan wifila tabletin ismine tiklayin ve sifreyi yazin ve telefon tabletin wifi ina baglanio ama internete girmeye calisinca girmio :(( bu kadar anlattim ama sonuc yok isterseniz sizde bi bakin tesekkurler :)