General Mobile E-Tab 5

S

SDN Okuru

SDN Okuru
30 dk lık bi video çek daha sonra onu başka bir telefona bluetooth ile gönder pil azalacaktır. Daha sonra Ayarlar=>Pil bölümüne gir orda bluetooth simgesine bas ve yine bluetooth yazan bi logo çıkacak bas ona sağ kenarda 3 nokta bas ordan görünürlük zaman aşımını hiçbirzaman yap olacak.
Ben aynısını yaptım oldu

gabriel21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wifi keserek eski guncellemeyi getirebilenler yazsinda bizde yapalim 😆😆😆

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler güncelleme yaparken buluta bağlanamadı diyor neden sizce ?

q@sw€d7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
30 dk lık bi video çek daha sonra onu başka bir telefona bluetooth ile gönder pil azalacaktır. Daha sonra Ayarlar=>Pil bölümüne gir orda bluetooth simgesine bas ve yine bluetooth yazan bi logo çıkacak bas ona sağ kenarda 3 nokta bas ordan görünürlük zaman aşımını hiçbirzaman yap olacak.
Ben aynısını yaptım oldu

Ben de denedim 1 saatte gonderdi ama pil de gorunmedi ilk sirada galeri vardi....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Verdigin siteden facebook sitesine giriyor ama facebook a giriş yApilmiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tarayıcı çerezleretkin değildiyo girmiyo 🙅🙅😩😩

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Giriş yapmiyor çerzler etkin ollduğu halde etkin değil diyor

m.facebooktan giriş yapılıyor ama mesajlara bakılmıyor ve çıkış yapamıyorsunuz arkadaşlar.Bu arada başka proxy adresleri bilen arkadaslar yazsin onlarinda faydası olur belki

q@sw€d7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben aynısını yaptım oldu
Bende yaptim menuye girdim ve zaman aşimini yaptim ama yinede karşidan gorunmuyorrr

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Root atmayı buldum diyen arkadaşlar paylaşın bizde faydalanalım

O

omerfaruk065

SDN Okuru
Arkadaşlar hepiniz bluetoothu şu şekilde açın tabletteki saatimiz mesela 16:45 saat kısmına girip alarmı 16:46ya ayarlayıp tableti kapatın biraz bekledikten sonra tablet kendiliğinden açılacaktır o zamanda hemen bluetoothu açın ve birbirinize oyunlar gönderin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Apk engelli kalksaydi %100 root atmistim... 5 dost kanalinin verdigi cozum ise yariyrmu deneyen arkadsalar yorumlarinizi bekliyom ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya bugün sabaha kadar faceye bildiğimiz proxy adresinden giriyodm bugun girdigimde forbidden dio baska bir yerden girebilen varsa yazabilirmii LÜTFENN 😢

q@sw€d7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hepiniz bluetoothu şu şekilde açın tabletteki saatimiz mesela 16:45 saat kısmına girip alarmı 16:46ya ayarlayıp tableti kapatın biraz bekledikten sonra tablet kendiliğinden açılacaktır o zamanda hemen bluetoothu açın ve birbirinize oyunlar gönderin

Oyun gonderme sorun. Değil superbeam dan da oluyor onemli olan açmasi ama açmiyor engelleniyorrrr

TnTmost

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşımın kardeşi tablete root atmışı. Evelsi gün MEB'den velisine mesaj geldi. Disiplin cezası veriyorlar. Bence değmez root atmaya. Ama bildiğim kadarıyla oyun yükleniyordu.
Hatta bir videoda görmüştüm
Linki : https://www.youtube.com/watch?v=sP61czjQLaQ

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Oyun nasıl yükleniyor kardeş bia 3, iron man 3,ve mortal of combat,aspalt 8 vs.nerden yüklemişler.