General Mobile E-Tab 5

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tableti açıp saatten alarma giriyoruz alarımı kuruyoruz mesela imdi saat 17:48 ya siz 17:49 50 ye filan ayarlayın ama alarmı ayarladıktan sonra altında tekrarla var o tike basıp tekrarla demiyoruz ve alarmı kurdummu tableti kapatıyoruz kapattımmı kendiliginden açılıyo saten siz açmayın tableti alarm çalar alarm çaldımmı alarımın üsütne basılı tutup saga çekiyoruz bak sola yada yukarı çekmiyoruz uyuma yada alarmı kapatma modunu seçmiyoruz alarma basılı tutup saga çektimmi tablet açılır o zaman bluteouta tıklıyoruz bidefa bluteout açılıyor yalnız tableti kapattımmı bluteoutta kapanıyor söyledigim takdigi bidaha uygulamak zorunda kalıyorsunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardes bloothotu acmak icin once widgetlara giriyoz orada saatimasustunebirakiyoruz ardindan biraktigimiz saatin ustune basiyoruz sonra orada alarm resminebasiyoruz orada alarmi mesela saat 15.50 ise 15.52 veya 51alin bide oradaki tekrarla isaretini kapatin ardindan tableti komplekapatiyoruz sonra alarm calinca alarm simgesini saga dogru kaydiriyoruz olay bu bidearkadasla widgetlardaki ayarlar isareti bazi farkli yerlere girebiliyo isimize yararmi yorumlarinizi bekliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bluetooth'u açtım ancak pil'e girdiğimde bluetooth menüsüne nası gireceğimi anlayamadım, pil'e girince kablosuz , sistem boşta ve mdm çıkıyor bluetooth çıkmıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kardesim arkadasin dedigi proxyden wxcx.wapka.mobi gibi film sitelerinden 3gp film indirebilirsin part olarak

F

furkansagmis

SDN Okuru
Kardesim dedigini birebir yapiyorum ama go to site tiklayinca sanki sayfayi yenilemisim gibi gene ayni sayfa aciliyor lutfen yardim et ondan once baska bir islem yapmak falan mi gerekiyor

Arkadaşlar sayfada paylaşılan tüm IP adreslerine site yazarken sitenin başına www. ve sonuna .com yazmadan siteye girmeyinyoksa başladığı yere döner

F

furkansagmis

SDN Okuru
Ya beyler Allah rızası icin şu filmleri nasil indircez biri yazsin ya 2 dakkanizi almaz lutfen lutfen bu 3. Yazisim lutfen yazin

Android cep telefonuna film yükle sonra telefonuna google playdan superbeamı indir internetten superbeam ın kullanımına bak çok basit.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar onceki sayfalardan birinde bi arkadas paylasmisti sanirim gorulmemis, tekrarliyorum,
Recoverye girin factory reset ve ardindan wipe partition yapin sonra sistemi yeniden baslatin aktivasyon ekraninda tablet guncelleniyor yazisi gelene kadar neti acin gelir gelmez modemi kapatin ya da bagladiginiz telin mobil verisini kapatin, eger yeterince hizli davrandiysaniz kablosuz ve bluetooth secenegi ayarlarda acilmistir.
Uyari: Guncelleme sunucu adresi degistirilse bile en ufak internet baglantisinda tekrar engelleniyor bilginiz olsun...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bluetooth'u açtım ancak pil'e girdiğimde bluetooth menüsüne nası gireceğimi anlayamadım, pil'e girince kablosuz , sistem boşta ve mdm çıkıyor bluetooth çıkmıyor birkez daha sordum ama yanlış bir cevap verilmiş :)

E

e tab 5 in aq

SDN Okuru
Yaw sistem guncellemesi . blutut sonra sifre olayini anladim da guvenlik sekmesi nasil acilcak plss.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar boş verin bluetoothu veya film indirmeyi bizim derdimiz apk oyun onu çözün ya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar e tab 5 lerde iyice kafa yordum .bir tane dosya gördüm.içini acinca tablette engellen seyler vardi.duzenlemeye veya silmeye calistim ama yetersiz izin yazdi.o dosyayi dosya yoneticisinden bulmadim.wps officede sirasiyla ac/klasorler/cihaz/system/etc/disabbleapplist.text diye yolu takip ettin .o dosyayi silmeye calisin.bende olmadi.sizde deneyin insallah sizde olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
wxcx.wapka.mobi Sitesine giriyorum zaten part part 4 kez denedim indirirken sona geldiginde indirme basarisiz diyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar tabletinize uyfpgun bir fota adresi bulabilirseniz guvenlik sekmesi aciliyo benden soylemesi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar e tab 5 lerde iyice kafa yordum .bir tane dosya gördüm.içini acinca tablette engellen seyler vardi.duzenlemeye veya silmeye calistim ama yetersiz izin yazdi.o dosyayi dosya yoneticisinden bulmadim.wps officede sirasiyla ac/klasorler/cihaz/system/etc/disabbleapplist.text diye yolu takip ettin .o dosyayi silmeye calisin.bende olmadi.sizde deneyin insallah sizde olur
Kardesim oraya indirecegimiz apk yi yazsak sorun kalkar bence icine uygulama eklesek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardes o degilde biz bunlari yapuiyoz ama bunlar anlasilirsa hapi yuttuk yasal islem baslatilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gençler bluetooth sorununu çözdüm çok bast önce alarmı1dakika ileriye ayarliyoruz sonra tableti tamamen kapatıyoruz kapattktan sonra alarmın çalmasini bekliyoruz çaldığı zaman sağa götürüyoruz tablet kendikendini açıyor ve bluetooth a tıklayınca açıl8yor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler bişey buldum ama tableti bozmaktan korktum.öncelikle dosya yöneticisini açıyoruz sonra üst sağda üç nokta var ordan gizli dosyaları göster diyoruz. 2 sirada .kokpit var o dosya kurumsal cihaz yöneticisi olabilir. Silersek acaba ne olur. Acıkcası ben korktum silmekten.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Pilde Bluetooth gorunmesi için tabletten tele bişey atmanız lazım. Önce video çekin flaş açık şekilde 16 dk lık sonra galeriden yukarıda bluetoothla bir cihaza atın atarken tablette arka planda uygulama olmasın ana menude olsun ve ekran kapalı olsun bundan sonra atmasını bekleyin diğer cihaza bağlı yaklaşık 45-60 dk surebilir. Bitince pilde görünür. Yazar: (BD)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
E tab 5 tabletimi yeni güncellemeye rağmen rootladim isteyen facemden ekleyebilir Emir sina daylan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Wifiyi etkinlestirmek icin kurulumdan wifi sifresini giriyoruz ordan cikiyosun ve tabletin sag ustunu asagi ce kablosuza bas

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kades bende senin yaptığını yaptım ama bende yetersiz ayrıcalık gibi bişiler dedi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler bişey buldum ama tableti bozmaktan korktum.öncelikle dosya yöneticisini açıyoruz sonra üst sağda üç nokta var ordan gizli dosyaları göster diyoruz. 2 sirada .kokpit var o dosya kurumsal cihaz yöneticisi olabilir. Silersek acaba ne olur. Acıkcası ben korktum silmekten.

Hicbirsey olmadi tekrar yuklendi