General Mobile E-Tab 5

F

Furkan Sağmış

SDN Okuru
Tableti wifiye bağlayıp tarayıcının arama kısmına 192.110.165.94 yazın bi site gelecek aşağıda http://yazıyor onu silmeyip yanına www.facebook.com şeklinde site yazın. Aşağıda allow cookies var onu işaretleyip go to site ye basın ancak java script ve eklentiler sebebiyle youtube ve facebook ta sorun yaşanıyor.Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.
Not:yöntem benim değil youtube da rastladım.Emek hırsızlığı yapmayalım.

F

Furkan Sağmış

SDN Okuru
Tabletine güncelleme gelmeyen varsa ayarlardan tablet hakkında ya girip sistem güncellemesini açsın sağ üstteki butona tıklasın sunucu adresini Google yapıp ınternete bağlayın güncelleme sunucusu değiştiği için meb in yapabileceği bi şey yok.
BİRAZ GEÇ KALDIĞIMIN FARKINDAYIM.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Tableti wifiye bağlayıp tarayıcının arama kısmına 192.110.165.94 yazın bi site gelecek aşağıda http://yazıyor onu silmeyip yanına www.facebook.com şeklinde site yazın. Aşağıda allow cookies var onu işaretleyip go to site ye basın ancak java script ve eklentiler sebebiyle youtube ve facebook ta sorun yaşanıyor.Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.
Not:yöntem benim değil youtube da rastladım.Emek hırsızlığı yapmayalım.

Adı geçen site üzerinden bağlantı yapmamanızı öneririm. Sebebi malum :wink:

gaxoXD6.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardesim dedigini birebir yapiyorum ama go to site tiklayinca sanki sayfayi yenilemisim gibi gene ayni sayfa aciliyor lutfen yardim et ondan once baska bir islem yapmak falan mi gerekiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar yolunu bulanlar var hatta bazıları yazmş ama lutfen çekip you tubeye atmayın meb kontrol ediyo rastlarsa sistrmi günceller ne siz ne de biz bi hayrını göremeyiz 😐

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Furkan sagmis kardesim senin dedigin gibi yapiyorum ama tekrar bu sayfa aciliyor. http://192.110.165.94/index.php lutfen yardimm 😱😱😱😱

Arkadaşlar ilk once apk yukleme sorunu cozmemiz lazim fozersek dogerlerini kolayca yapariz

Kalemin ustundeki tus ne ise yariyor ?😁😁😁😁😁😁😁

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir arkadaş proxy adresi verip film indirme yöntemini açıklayacaktı o arkadaş yazabilirmi lütfen.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şu film indirmeyi söyleyecek olan arkadaş nasıl indirecez hala bulamadınmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2. linkten facebooka giriş yapabiliyorsunuz arkadaşlar 😁😁 ama 3.den facebook ve youtube'a giriş yapılmıyor

H

hakanss

SDN Okuru
Arkadaşlar bişey buldum ama nasıl devam edeceğimi bilmiyorum. Öncelikle ana ekrana basılı tutuyoruz. Altta widget lar a tıklıyoruz. Oradaki ayarlar kısayolunu getiriyoruz orada uygulamalarda çıkıyor.tıklıyoruz açılmıyor lütfen yardım edin..
Birseyler yapilabilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardes oncelikle o ayarlardan bisi cikmiyr 2. Olarak yotube hic giremiyiruz proxy farketmiyor diger bvir durum ise şu film indirme sitesini soylerseniz sevnirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tablet Açık Buldum

Arkadaşlar bişey buldum ama nasıl devam edeceğimi bilmiyorum. Öncelikle ana ekrana basılı tutuyoruz. Altta widget lar a tıklıyoruz. Oradaki ayarlar kısayolunu getiriyoruz orada uygulamalarda çıkıyor.tıklıyoruz açılmıyor lütfen yardım edin..
Birseyler yapilabilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Film indirmeyi anlatin artik 😁😁😁😁😁

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tablet Açık Buldum

Birseyler yapilabilir

Kardes tablet açık buldum yazmışsın neyi buldun ben dedigin seylere baktim ama bisi cikmadi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
192.81.249.94 proxy Bu linke girin aşağıda allow cookies Remove Scripts ve encode url işaretli olsun url yazma yerine m.facebook.com yazın sonra bi yazı çıkıyor countine yazısına tıklayın giriş yapma yeri geliyor burdan girebilirsiniz arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler bosverin ip leri. Eger apk yukleme engelini kaldirirsak. Puffini yukleyebiliriz. Onda zaten vpn var. Tek sorun apk engeli.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar film indirmeyi anlatmistim simdi onlarin hepsini yapin ilk anlattigim ama basili tutmayin pleye basin video 4-5 dakka sonra akici bir sekilde oynayacaktir youtuba girmeyi anlatcam 192.110.165.94 - Unblock YouTube, Facebook, Twitter, Adult Unblocker - Secure bu sitede asagida bulunan kisma http://www.youtube.com yazin biraz bekleyin sonra "turk youtuber sayfalarindan birine gelin ben birkac tane yapbanci da denedim olmadi serverlerle alakali olabilir" ve bir videoya tiklayin alt tarafta kucuk yazilarla sunlar yazar :
Video Quality: 240p 360p 720p | Current: large
Set Default Qualities: 240p, 320p, mobile
Download Current Quality | Html5/Mobile Video quality bolumunden istediginiz kaliteyi seciniz video hayla yok biliyorum "download ta bosuna tiklama yin inmiyor" HTML5\MOBİLE ye tilklayin youtube sizin icin mobil platfotmu getirsin playe tiklayin ve iste video acildi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bilinmeyen kaynaklari acarsak internet engelini kaldirmak kolay.yardim edin artik kimse bulamayacakmi bu tabletin acigini...😞😞😞

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben e tab 5 lerde bluteout açtım arkadaşlar
tableti açıp saatten alarma giriyoruz alarımı kuruyoruz mesela şimdi saat 17:48 ya siz 17:49 50 ye filan ayarlayın ama alarmı ayarladıktan sonra altında tekrarla var o tike basıp tekrarla demiyoruz ve alarmı kurdummu tableti kapatıyoruz kapattımmı kendiliginden açılıyo saten siz açmayın tableti alarm çalar alarm çaldımmı alarımın üsütne basılı tutup saga çekiyoruz bak sola yada yukarı çekmiyoruz uyuma yada alarmı kapatma modunu seçmiyoruz alarma basılı tutup saga çektimmi tablet açılır o zaman bluteouta tıklıyoruz bidefa bluteout açılıyor yalnız tableti kapattımmı bluteoutta kapanıyor söyledigim takdigi bidaha uygulamak zorunda kalıyorsunuz o zaman okudugunuz için Teşekürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş film indirmeyi anlatmıştım diyorsunda forumda yok rica etsem tekrar yazarmısın lütfen lütfen !!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar film indirmeyi anlatmistim simdi onlarin hepsini yapin ilk anlattigim ama basili tutmayin pleye basin video 4-5 dakka sonra akici bir sekilde oynayacaktir youtuba girmeyi anlatcam 192.110.165.94 - Unblock YouTube, Facebook, Twitter, Adult Unblocker - Secure bu sitede asagida bulunan kisma http://www.youtube.com yazin biraz bekleyin sonra "turk youtuber sayfalarindan birine gelin ben birkac tane yapbanci da denedim olmadi serverlerle alakali olabilir" ve bir videoya tiklayin alt tarafta kucuk yazilarla sunlar yazar :
Video Quality: 240p 360p 720p | Current: large
Set Default Qualities: 240p, 320p, mobile
Download Current Quality | Html5/Mobile Video quality bolumunden istediginiz kaliteyi seciniz video hayla yok biliyorum "download ta bosuna tiklama yin inmiyor" HTML5\MOBİLE ye tilklayin youtube sizin icin mobil platfotmu getirsin playe tiklayin ve iste video acildi

Kardes film indirmede o ilk 3 siteye girioruz vk.comdan ama indirmioruz indir diye birsey cikmiyor adam akilli anlatsana ya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar e-postaya gmail hesabımıza kaydedersek Google play'e gireriz (webden) ve uygulamayı cihazımıza yüklemesi için talimat veririz. Ancak şimdilik kullanılabilir değil.