General Mobile E-Tab 5

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gençler ben bişi buldum galiba. apk yı yüklüyoz snra adını değiştiriyorz .apk varya onu silip .mp3 veya .mp4 e çeviriyoruz snra masa üstüne atıyorz tekrar adını apk ya çeviriyorz masaüstünde kayıtlı kalıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben e tab 5 lerde bluteout açtım arkadaşlar
tableti açıp saatten alarma giriyoruz alarımı kuruyoruz mesela şimdi saat 17:48 ya siz 17:49 50 ye filan ayarlayın ama alarmı ayarladıktan sonra altında tekrarla var o tike basıp tekrarla demiyoruz ve alarmı kurdummu tableti kapatıyoruz kapattımmı kendiliginden açılıyo saten siz açmayın tableti alarm çalar alarm çaldımmı alarımın üsütne basılı tutup saga çekiyoruz bak sola yada yukarı çekmiyoruz uyuma yada alarmı kapatma modunu seçmiyoruz alarma basılı tutup saga çektimmi tablet açılır o zaman bluteouta tıklıyoruz bidefa bluteout açılıyor yalnız tableti kapattımmı bluteoutta kapanıyor söyledigim takdigi bidaha uygulamak zorunda kalıyorsunuz o zaman okudugunuz için Teşekürler

Eline saglik ise yaradi.apk sorununuda cozersek super olur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya beyler Allah rızası icin şu filmleri nasil indircez biri yazsin ya 2 dakkanizi almaz lutfen lutfen bu 3. Yazisim lutfen yazin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Filmi nasıl indirdiğinizi söylerseniz 4 tane açılan güvenlik sorunu olmadan açılan apk lı oyun linki vericem hiç bir sorun çıkmıyor

gabriel21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gençler ben bişi buldum galiba. apk yı yüklüyoz snra adını değiştiriyorz .apk varya onu silip .mp3 veya .mp4 e çeviriyoruz snra masa üstüne atıyorz tekrar adını apk ya çeviriyorz masaüstünde kayıtlı kalıyor.
Biraz daha ayrintili anlatsan guzel olucak kardesim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Masa ustune nasil atilacak

- - - Mesaj Güncellendi - - -

MASA ÜSTÜNE NASİL ATİCAZ BİDE İŞE YARİYORMU YARDİM........

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben alarimi kurdum kapattim kendi acilmadi sonra kendim actim saga dorda gitmeedi alarimde

S

SDN Okuru

SDN Okuru
film indirmeyi anlatirmisiniz allah rizasi icin ya ilk 3 siteden de denedim basili tutuyorum hicbirsey olmuyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar yukaridaki yolla bluetoothu acin sonra pil kullanimina bluetooth gelince (pil kullanimi ayarlardaki pilde) ona tiklayin sonra bi daha bluetootha tiklayin artik menudesiniz! Bluetooth sayfasina tek erisim yolu simdilik bu! (BD)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ayarlar > pil > Bluetooth > Bluetooth > (eşleştirdiğiniz akıllı telefonunuz) > yanındaki ayar işareti > internet erişimi için kullan > (bende oluyor sizde oluyorsa bağlanınca kablosuza tıklayın) böylece kablosuz kapanır arkadaşlar önce tether falan yazması lazım o gelince basın kablosuz kapanır bu yolla menuyede girdik (BD)

kaskom61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler ben hala bilinmeyen kaynaklar sorununu çözemedim çözen varmı acaba varsa bildirirmisiniz :helpsmilie:

gabriel21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Masa ustune nasil atiyoruz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Allah askina anlatin su film indirmeyi 😠😠😠😠😠

yorgo61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bluetoth sorununu cozdugumize gore oyunun apksi yerine oyunun kurulum dosyalrini aktarma yapamazmiyiz ayni pcdeki gibi setub yerinr kurulum dosyalari ? Boyle bise olabilirmi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=460272]yorgo61[/MENTION] olmaz zaten olsa dahi o dosyalara erişim için root gerekir (BD)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şu film indirmeyisoyleyene bluettohttan program atmayi ozelden anlwqtacam yemn edrm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardes bloothootu nasil actin tablette alarm yerini bulamadimlutfen yardim edin