General Mobile E-Tab 5

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ıp adresinden google playe ve applopedi sitesine girdim ama uygulama inmiyor sadece yükleniyor yazıp kendini yeniliyor facebooka da m.facebooktan girmeyi deneyin belki olur 😒

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bu arada ben depolamayı getirdim ama ordan da uygulamalara girmiyo adamlar her yeri kapatmış konum ayarlarını kurcalayın biraz her şeyi ona atmışlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar yazdıklarınızı okudum arkadaşın yöntemi çalışıyor mu birde lütfen yönten bulanlar biraz anlatıp yardımcı olsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sunucu Adresi Yerine ? Samsung Androidin Fota Adresini Yazıp ? Güncellesek Sorun Çıkarmı Diye Düşünüyorum
Sorun Çıkmaz İse Fota Yapabilrim Web Sitem Var

yorgo61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkdaşlar 192.110.165.94 ipinden m.facebook a griiyo id şifre yazıyoruz ama once giriş yapmalasınız diyor izlesene.com dan video izlenebiliyo arkdaşlar izlesene.com video izleyebiliyoruz ama faceye giriyo id şifre yazıyoruz sonra girişe tıklıyoruz önce giriş yapmalısnız diyor ! sizde siteler deneyerek buraya yazın faydalanalım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence konum ayarlarına bakın ordan bişeyler olabilir ben ordan depolamayı getirmiştim birde arkadaşın verdiği adresten facebooka falan girilmiyor ama diğer sitelere girilebiliyor çok sağol kardeş ✊✌👍

S

SDN Okuru

SDN Okuru
192.110.165.94 bu link diyerinden farkli faceye girebilirsiniz vk .comdan film "indirme"

abraam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bişey buldum ama nasıl devam edeceğimi bilmiyorum. Öncelikle ana ekrana basılı tutuyoruz. Altta widget lar a tıklıyoruz. Oradaki ayarlar kısayolunu getiriyoruz orada uygulamalarda çıkıyor.tıklıyoruz açılmıyor lütfen yardım edin..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardesim filme basıli tutugunda indir diye birsey cikmiyo sadece kopyala falan cikiyo 😕😕😕

yorgo61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu ipden girince faceye çerezler etkin değil diyor yardımm ????

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar lutfen yardim edin o ip yi yukariya yaziyorum bi site aciliyor altta http kismi var oraya hangi siteyi yazarsam yazayim yine sayfayi yenilemisim gibi ayni sayfa aciliyor lutfen yardim ☺☺☺☺

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar lutfen yardim edin o ip yi yukariya yaziyorum bi site aciliyor altta http kismi var oraya hangi siteyi yazarsam yazayim yine sayfayi yenilemisim gibi ayni sayfa aciliyor lutfen yardim ☺☺☺☺

ayarlardan çerezleri etkinleştir oluyor...

yorgo61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşın verdigi ipden youtubede video izleniyor yanlış bilgi vermeyin istediginiz videoyu açın orda eklenti uklenemedi dicek aşşagıya gelin orda downolad ve html yazar herhangi birine tıklayın video açılır bide javascripti kapatın oyle yapın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar eger arama yerine yazi yazamiyosaniz siteyehirin ordan sag ust kosedeki uc noktaya basin orada cevrimdisi okuma icin kaydet cikacak ona basin sonra sayfa kaydedilecek oradan tekrar grersenizyazi yazabilirsiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence o ıp adresinden google playe girdiğimizde cihaz yok problemini çözmeye çalışalım hem o zaman bişeyler de indirebiliriz 😊😊 ben elimden geldiğince yazmaya çalışıcam ve uğraşıcam pes etmezsek olacak bu iş 😁😁✊✌

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar bende crome var guncelleme gelmeden once yulmemistim tarayicida denedim "indirilmiyor sizi umit lendirdim ozr dilerim ama bir yontem daha var yapa bilirsem yazarim ama yontemi video cekip you tubeye koymayin 3 tane proxy verecem arkadaslariniza soyleyin ama you ya koymayin donanim haberde rootladilar sonra youtube koydular 2 gune guncelleme geldi lutfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşın verdigi ipden youtubede video izleniyor yanlış bilgi vermeyin istediginiz videoyu açın orda eklenti uklenemedi dicek aşşagıya gelin orda downolad ve html yazar herhangi birine tıklayın video açılır bide javascripti kapatın oyle yapın

Kardesim ilk basta ıp ı veren de bendim sonradan youtubede video izlenmiyor diyende alttaki yazıları gormemisim yanlıs bilgi için kusura bakma

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar nasil film indiriyoruz 2 gun sonra yolculuga cikacagim allah rizasi icin yardim edin acil film. idirmem gerek