General Mobile Discovery Kullananlar Kulübü

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Telefoncu bana 700tl+Discovery Dedi Elite vereyim dedi vermelimiyim

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Telefoncu bana 700tl+Discovery Dedi Elite vereyim dedi vermelimiyim

700+700 e de sen almışsan 1400 tl yapar elite 1299 tl ama senin telde ikinci el konumunda şuanda paran varsa ver al bence :) Benim alasım geldi gece gece :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Önce Nisan ayı içerisinde gelecek dediler sonra Nisan ayında Elite'e gelecek dediler şimdi de önce ilk Discovery'ye sonra Elite'e gelecek diyorlar. Bir tarih vermiyorlar.

Hayırlısı bakalım. :P

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Önce Nisan ayı içerisinde gelecek dediler sonra Nisan ayında Elite'e gelecek dediler şimdi de önce ilk Discovery'ye sonra Elite'e gelecek diyorlar. Bir tarih vermiyorlar.

Muzaffer bey gene kayboldu :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben pek takmıyorum aslında. Şu anlık işimi göçrüyor bu telefon.

Güncelleme manyağı değilim öyle. :)

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hocam bende güncelleme takıntısı olan biri değilim ama ileriye donuk garantimiz olsun bide tel bazen donuyor bende GTA Dan real Racinge geçince falan

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Oyun oynamayı sevmediğimden bir donmayla karşılaşmadım henüz. :P

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Görüyor ya. :) Memnunum valla.

Ona buna artistlik yapacak halim de yok.

Çöpmüş, plastikmiş bilmem neymiş. :D

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ya şu çöp olayina çok karsiyim insanin emek verdiğine cop diyenlere uyuz oluyorun

aidata_06

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Guncelleme sonrasi sorunlarla karsilasmayalimda varsin hec helsin :) Bazı cihazlara 4.4 yaramamis galiba.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
enyjyzy5.jpg

Bende niye böyle yapıyor anlamadım doğrusu...

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
enyjyzy5.jpg

Bende niye böyle yapıyor anlamadım doğrusu...

Korkmaniza gerek yok herkeste böyle :) Güncellemeyi test eden GM Çalısanlari Sunucuları kapatti Güncelleme tam hazir olmadan sunucular acilmayacak Arkadaslar bu arada Güncelleme 20 Gün Tamamen hazır olacakmis :) Hepimize hayirli olsun

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Korkmaniza gerek yok herkeste böyle :) Güncellemeyi test eden GM Çalısanlari Sunucuları kapatti Güncelleme tam hazir olmadan sunucular acilmayacak Arkadaslar bu arada Güncelleme 20 Gün Tamamen hazır olacakmis :) Hepimize hayirli olsun

Teşekkürler

Kardo81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bendede 4 gb dıscovery var ve geri vermek istiyorum 7 iş günü dolmadı daha paramı geri alabiliyormuyum. ?

DORUKHAN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Banamı dediniz bunu eğer bana dediyseniz arkadaş sorununu soyleseydi ona Anket aticaktim Discovery beğenilmeyen beğenilen yani diye ve sorununu cozmesine yardimci olacaktim.

yok size demedim :) telefonu yeni aldım konuya mesaj yazdım takip edebilmek için.

Kardo81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arızalı telefon kardeşim geri vermek istiyorum bataryasında sıkıntı var ve bir kaç kez telefon durduk yere kitlendi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sa benim bir sorum olacak gm discovery kullanıcısıyım sorum şu tel de ısınma oluyor clash of clans oynuyorum düşük bir seviye oyun olmasına rağmen telefon 37 38 dereceye kadar çıkartıyor sorun olur mu ? bu sıcaklığa çıkması ? sıcaklığı yükselmesine rağmen bi kasma yapmıyor biraz acemice soru oldu ama cevaplarınızı bekliyorum.

fikris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Server ları açtılar ama güncelleme vermediler hala yahu :closedeyes:

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Umarım bi an önce gelir arkadaşlar arayan resmi koyma neresindden bunun diğer androidlerde var ama biimkinde bulamadım ..??

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Acele etmeyin Mtk6589 lu islemcilerde 4.4 yok GM Bir ilki daha başaracak ve bu cihaz almaz diyenlere kapak olacak.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Acele etmeyin Mtk6589 lu islemcilerde 4.4 yok GM Bir ilki daha başaracak ve bu cihaz almaz diyenlere kapak olacak.

arkadaşlar arayan resmi koyma neresindden bunun diğer androidlerde var ama biimkinde bulamadım ..?? Bilgin varmı acaba usta tüm güncelemeleri yüklü cihazın...

berkaysavci

Super Сasual Dating - Genuine Ladies
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Çok İyi Bir Cihaz Resmen Fiyat Performans Ama 4.4 Gelseydi İyiydi.