General Mobile Discovery Kullananlar Kulübü

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkdaşlar telefonu aldıktan sonra şarj soketi arızalandı dışardan şarj ederek kullandım sonra kamera gitti açılmamaya başladı bende s3 ün romunu atayım dedim attım tel açılmadı sonra gmnin orjinal romunu yükledim tekrar telefon açıldı kamera yine yoktu gece çalışan telefon sabah kalktığımda açılmadı halen öyle garantisi devam ediyor sizce göndereyim mi ? nasıl gönderirim garantiye bütün bu arızalar için 200 300 lira isterler mi çözüm yolunuz edir teşekkürler
001_unsure.gif

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
General Mobile Discovery cihazın internetini kullanarak pc den aldığım şu an ki hız.
Bu cihazın 3G hızına hayranım.

3448483530.png

Aynı yerden Iphone 5s & Vodafone ile 3G testi yaptığımızda ortalama 15-20 mbps hız veriyor.

aidata_06

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Muzaffer bey 4.4 gelcegini kesin olarak belirtti. Hemde nisan ayi icerisinde. 1-2 ay gecikme olmasi normal. fakat kesin olarak gelmesi lazim.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bence gelmese de olur, cihaz bu şekilde canavar gibi çalışıyor.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu ay Elite için güncelleme varmış. Diğer cihazlar için de KitKat getirmeye çalışıyorlarmış.

Discovery için KitKat resmen yalan oldu. (Nisan ayı için tabii. Sonra gelir mi bilmem. :D )

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Şirket açısından hem kendi üretici olmadıkları hem de cihazlarının işlemci mimarisi açısından KİTKAT güncellemesi gelmesi zor gözüküyor. İlk başlarda gelecek deniyordu ama bu kendi ellerinde olan birşey değil bunuda bildikleri için yoğun talebin devam etmesi ve de kararsız kesimi ikna etmek için yapılan bir satış stratejisiydi bence. Sonuçta gelmeyecekse suçlayıp bahane öne sürebilecekleri yerler belli...

Elite ve Elite Lite Snapdragon 800 işlemci barındırdığı için ve de en yeni cihazları olduğu için ona karşı aşırı ilgi göstermeleri doğal...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
O telefonları ellerinde patlatmasını da biliriz yalnız. :D

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Arkdaşlar telefonu aldıktan sonra şarj soketi arızalandı dışardan şarj ederek kullandım sonra kamera gitti açılmamaya başladı bende s3 ün romunu atayım dedim attım tel açılmadı sonra gmnin orjinal romunu yükledim tekrar telefon açıldı kamera yine yoktu gece çalışan telefon sabah kalktığımda açılmadı halen öyle garantisi devam ediyor sizce göndereyim mi ? nasıl gönderirim garantiye bütün bu arızalar için 200 300 lira isterler mi çözüm yolunuz edir teşekkürler
001_unsure.gif

Servise gönderin sizin telefonda donanım sorunları almış başını gitmiş

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Servise gönderin sizin telefonda donanım sorunları almış başını gitmiş
gönderdim bakalım yine 30 günden aşağı gelmiycek bıraktım artık zaten bi orası arızalanıyor bir burasına birşey oluyor gittim iphone 5 aldım daha discoverye bulaşmam gelsin satacam 2.elden

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:biggrin:ya piksel olayı ve ekrandan ışık sızması çok aklımı karıştırıyor arkasında iyi bir yetkili servis olsa sıkıntı yok ama telpanın adını iç iyi duymadım biraz fikirrrr

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bugün kardeşime aldık telefonu ama ilk günden çizildi normal kullanımda düşme vs olmadı
Nasıl oluyor bu iş

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Telin üstünde gelen jelatin pek iyi değil kendiniz jelatin alirsaniz daha kullanisli olacaktır Kitkatı Dogumgunume kadar geldi geldi yoksa G2 Forever ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence ıpone5s ten farkı yok hemn hemen ıponede ne yabılıyorsan bundada yapabılırsın programla bende var discovery çok iyi telefon çok güzel oyunlar gta maxpayne kısacası pc oyunları oynanıyor 16gb lık hafızası var süper telefon 850tl den aldım

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar sistem guncellemeye giriyorum internetim var güncelleme denetle diyorum ağ problemi diyot

nebula79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimkide ayni telpanin server ile alakli olabilr

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kitkatı denemek için serverleri kapatmis olmasinlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bende aldım (16) ama ınternet paketım yok faturaya yansımaması ıcın hangı ayarları kapatmalıyım.wı-fı kullanarak ınternet kullanmak ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım tsk..

nebula79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Veri bağlantı si kapali olacak..actigin anda nete baglanir birde benim gibi avea kullaniyirsan intenet paketinde yoksa 50 mebayta 90 tk bayilirsin.....

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Allahtan Vodafone'da 10 tl den sonrasını ücretlendirmiyor artı o gün 23:59 'a kadar keklenmenin mükafatı olarak bedava interneti kullandırıyor.

Benim GM Discovery'de bir kaç defa veri bağlantısını ben de açık unuttuydum ya da yanlışlıkla tıkladıydım oradan biliyorum. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ucuz etin suyu kara olur dedikleri bu galiba nisan güncellemesi yalan oldu bari açıklama yapsalarda şu yüzden yapamadık deselerde meraklanmasak ne zaman gelecek güncellemede:angry:

nebula79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben güncelleme geleceği ni sanmıyorum. .:-(

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Hadi hayırlısı güncelleme tahminen kaç MB olur

500-600 mb olur herhalde :) iki üç gündür serverları kapalı ağ hatası veriyor umarım kitkat la beraber geri gelir server larıda :D Resim ayrıca beni dahada ümitlendirdi :)