General Mobile Discovery Kullananlar Kulübü

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
arkadaşlar discovery almayı düşünüyorum 16gb. Ancak şarz soketi bozuluyormuş başına gelen varmı ? Birde arada sırada deymez diyen arkadaşlar var kullanıptamı yorum yapıyorlar yoksa ön yargımı ya discover alcam ya s3 mini s3 mini ile kıyasalanamaz bile bu telefon .ama yorumlar canımı sıktı

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Şarj soketim 3. defa bozuldu. Ücret iadesi istesem verirler mi acaba? Kullanıcı hatası diyip parayla tamir etmişlerdi ilk seferinde...

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Şarj soketim 3. defa bozuldu. Ücret iadesi istesem verirler mi acaba? Kullanıcı hatası diyip parayla tamir etmişlerdi ilk seferinde...

4 GB lık modelim kullanıyorsunuz . Bende Discovery alcamda şarz soket problemi genelde 4 GB lık modelde oluyormuş 16 düşünüyorumda

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
4 GB lık modelim kullanıyorsunuz . Bende Discovery alcamda şarz soket problemi genelde 4 GB lık modelde oluyormuş 16 düşünüyorumda

Evet, ben ilk çıktığı zamanlar almıştım. 16GB'lık yoktu o zaman. Sonra ki partilerde düzeltmiş olabilirler belki, bilemiyorum..

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
3 partiler cıkıcak onlarin soketinde sorun yok

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yakın zamanda yani 1 hafta içinde ben aldım bozulursa haber veririm:)

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şarj soketi ile ilgili sıkıntı var bu inkar edilemez ama her cihazda olmuyor.ilk cihazlardan sonra bu sorun pek yok zannedersem Kasım/2013 de aldım bende öyle bir sorun yok.s3 mini ile kıyaslanamaz oda ayrı bir mesele minicik bişey zaten ezer geçer onu discovery:)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Şarj soketinde sorun yok aslında kutudan çıkan dandik şarj kablosunun girişinde sorun var o kadar sert yapıya sahip ki dikkat etmesem benimki de bozulacak gibi hissediyorum.

mahkum_09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba bende çift sim kart kulanıyorum biri mobil modem jet kartı hiç bir sorun yok rahatça kulanıla bilir

JohanGielen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben aldığımdan beri orjinal samsung sarj cihazı ile şarj ediyorum sorun çıkmadı Aralık 16 GB

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bu telefonun ekranları sorunlu kullananlar hiç yazmamış enteresan farkında olmayabilirler beyaz ekrandayken farkedilen beyaz nokatalar lutfen dikkatli bakın sadece beyaz ekranda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende 16GB modeli var. Şarj soketi problemi var diye çok hassas kullanmama rağmen, soketi arızalandı.Hafiften kabloyu esneterek şarj oluyor. Şarj soketi kalitesiz ve direk anakart üzerinde imiş.Tamirci arkadaş söyledi. "Fazla zorlarsan anakart kırılır, bende 4 tane bu şekilde telefon var, tamir için parça bekliyor" dedi. Cihazı soracak olursan SÜPERRRR. Bende Samsung Galaxy DUOS vardı...Felaket.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
ben aldığımdan beri bi problem yaşamadım çok şükür artes in kablosuyla şarj ediyorum alalı 3 ay filan oldu 16 gb siyah modeli inşallah bi sorun çıkmadan kullanırız..

ask_okatan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
baskan hala almadıysan bence cok sey kaybetmisin demektir çift hat 4 cekirdek 4.2 jb android işleitm sistemi 4.7 inç ekran yaklasık 6 aydır kullanıyorum on numara cihaz

karadadas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim discover arada kendiliğinden kapanıyor sizde de oluyor mu

nebula79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangout tan sms gönderi 10-15 sms den sonra izin isitiyor bunin ayarini bilen arkas varmi ....ayarimi.kaçırdı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar telefondan soğuttular beni yemn ederim ya alayım dedim alma kararı aldığıma pişman ettiler ya resmen.
kapanma sorunu varmıs format atınca bile düzelmiyormus. sarj sorunu, müzik sorunu, wifi sorunu , ekrandaki nokta sorunları ya biton sorunu var cihazın özellikleri 1o numara kesinlikle alınır ama bu sorunlar varsa kalsın almayım ya memnunum diyen 20 kişide 1-2 falan ya yuh .

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kim dolduruşa getiriyor sizi yahu? :) 20 kişide 1-2 filan hikaye. :)

aidata_06

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beyler cihazin kendi internet tarayicisiyla webde dolasirken "yanit vermiyor" diye hata haya aliyorum. Cozumunu bilen var mi?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Öhö öhö.

KitKat Temmuz'da gelecek diyorlar. :P

Muzaffer Gölcü kayıp. :P

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
biz temmuzda 4.4.3 bekliyoruz:P
şaka bir yana ben discoverynin kitkat alacağına hala inanmıyorum, o çipsette 4.4 alan cihaz görmedim

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yıkarlar orayı. :P