çok fena kasmayı biri bana göstersin, kör oldumgöremiyorum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
[video=youtube;wBAzih_UYM8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wBAzih_UYM8[/video]
Bunda kasma yok diyorsan ben gidiyorum buran...
çok fena kasmayı biri bana göstersin, kör oldumgöremiyorum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
[video=youtube;wBAzih_UYM8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wBAzih_UYM8[/video]
600 liraya biz anamıza samsung galaxy fame aldık jelly bean işletim sistemli iyidir dedik aldık bu telefonla onu karşılaştıramassın bile.Bunda kasma yok diyorsan ben gidiyorum buran...
öyle mi bu güzel işte incelemeyi izlediğim gün darty'nin sitesine baktım yoktu ama madem gelecek harika ne diyelimYaklaşık 15 gün sonra Darty mağazalarına stok gelecek.Orada teşhir ürünü olarak canlı inceleyebilirsin.
kasma olayı bence kameradan öyle gözüküyor oyun kasmasa bile frame 30 civarında ise kamera çok iyi olmadığı için muhtemelen böyle gösteriyor dh incelemesinde hiçbir sorun yoktu zaten bu donanıma kasması saçma olurduBu video dan bahsediyorum. Adam oynamış. Fark ederseniz ki dehşet kasıyor.
Bu arada, arkadaşlar ilerde çok güncelleme sıkıntısı çekersiniz söyleyeyim. Ben hala buna karşılın S2 alın diyorum.
Böyle konularda sürekli insanların şevkini kıran mesajlar çıkar nedense. Bu forumda daha doğrusu ülkemizde 1800 lira bir telefona veremeyecek insanlar var, 600 lira gibi bir fiyata herşeyi yapabilecekleri bir telefon bulmuşlar bırakın şu realracing denen naneyi onlarda oynasınlar varsın kasarak oynasınlar. Kimseyi kırmak amacında değilim ama sen babanın parasıyla note2 yada s2 kullanmış olabilirsin ama herkesin böyle bir şansı olamayabilir bırakın millet faydalansın.
Bugün almaya karar vermiştim fakat 3G kopmasında vazgeçtim.
Güncelleme olmamasınıda göze almıştım fakat bu olay bitirdi![]()
İzlediğim bir video da tahminden şikayet ediyorlardı. Ama play store da çok alternatif var.arkadaşlar tükçe t9 varmı bide kamerası kaç mb.lık resim çekiyor
Türkiye'de bir kitle var ki onlara göre bu cihazın fiyatı 600 değil de 1200 lira olsaydı o zaman telefon hem kaliteli hem de alınabilir olurdu, bu kişilerin zihninde fiyatı düşük olan her şey, herkesin ulaşabileceği bir şey olduğu için kötüdür, iyi olanın farkı kolay ulaşılamamasıdır.
Malesef 2 hat aynı anda kullanılınca kopma yapmakta,Mesut Çevik Donanım Haberde bizzat test etti ve yaptığı video incelemede söylediği fiyat performans başarısı sözünüde geri aldığını paylaştı foruma bakabilirsiniz.3G kopma olayı sadece Avea hatlarda oluyor.Ayrıca güncelleme olayını ne yapacaksınız ki ? Telefon zaten en güncel Android sürümü ile geliyor.Şuanda Google Play'de Android 2.1 için bile uygulama varken güncellemeye bu kadar takmak gereksiz.
Kopma yok demiştiniz sormayı atladım siz aynı anda 2 hatmı kullanıyorsunuz?3G kopmasımı bunu ben hiç yaşamadım. sunucularla devamlı bağlıyım bir defa olsun 3g kopması yaşamadım. belki izmirin merkezinde olmam buna etken olabilir
Bende almak istediğimden çokça araştırdım DH Forumuda incelerseniz ne anlatmak istediğimi çok iyi anlayacaksınız.3g problemi varsa bile güncellemeyle aşılabilecek gibi duruyor, daha telefon adamakıllı piyasada bile değil sanki.
Sizden ricam yarın Telpa yetkilisi ile 2 hat aynı anda aktif olarak kbir süre test ederek 3G kopmasını kontrol edermisiniz.?Bugun telpa temsilcisi araciligiyla inceleme sansim oldu kisa bir sure de olsa ama 600 tl ye bu telefonu dusunmeden alin derim ekrani ve tasarimi beni cok etkiledi cok ince cok guzel gorunuyor
dostum tel nasıl biraz bilgi verebilirmisin bna özellikle şarj süresi önemli ne kadar gidiyor objektif bir cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler....Ben kullanıyorum arkadaşlar gayet güzel telefon tavsiye edilir.
daha 15 haziranda piyasaya çıktı ilk olarak 10 bin adet satıldı (tahminimce sorunları gözlemlemek için) bildiğim kadarıyla kronik arıza çıkmadı.
Sizden ricam yarın Telpa yetkilisi ile 2 hat aynı anda aktif olarak kbir süre test ederek 3G kopmasını kontrol edermisiniz.?
Bilgi ve paylaşım için teşekkürler.ben telefoncuyum bahsettiginiz gibi bir sorun olabilir ve bunu daha önce de söyledigim gibi kisa bir inceleme ile farkedememiş olabilirim ki çift hatli telefon olarak bu telefonu almayi düşünmem,diger özellikleri bence yeterli çift hatli olmasi başta dikkatimi çekmedi bile.ben telefonu getirtip satmayi düşünüyorum eger bu tarz bir sorun çikariyorsa da güncelleme ile aşilabilir bence bu sorun bu fiyata böyle bir telefon için görmezden gelinebilecek bir sorun gerisini degerlendirmek size kalmiş.ayrica getirttigimde ayrintili inceler size de bilgi veririm.
Bugün almaya karar vermiştim fakat 3G kopmasında vazgeçtim.
Güncelleme olmamasınıda göze almıştım fakat bu olay bitirdi![]()