Kuvvetmira
Profesör
Vıaya satış olarak baya fark atacak ozamanFiyatlar belli oldu GM 888 TL Via v8 1199 TL

Vıaya satış olarak baya fark atacak ozamanFiyatlar belli oldu GM 888 TL Via v8 1199 TL
Vıaya satış olarak baya fark atacak ozaman![]()
Alakasi yok. Xiaomi redmi note MTK6592'yi kullaniyor. Custom kitkat romu mevcut . Bu durum tamamen gm ile alakali. Gionee firmasina ait olup Turkiye'ki ismi gm kanaliyla discovery olarak satilan telefon icin cin piyasasinda onlarca rom mevcut. Geneli 4.3 tabanli. Kitkatta sorun yasamalarinin sebebi kameradan kaynakli.KAYNAK; http://www.10line.net/2014/07/general-mobile-discovery-2.html
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bence kitakat çıkmamasının en büyük nedeni MediaTek'in kaynak ve kernel kodlarını yayınlamaması o kodlarsız elinden bi şey gelmez GM'nin
MediaTek artık kaynak kodları açık kaynak yapacağını açıklamıştı yanlış bilmiyorsam
Alakasi yok. Xiaomi redmi note MTK6592'yi kullaniyor. Custom kitkat romu mevcut . Bu durum tamamen gm ile alakali. Gionee firmasina ait olup Turkiye'ki ismi gm kanaliyla discovery olarak satilan telefon icin cin piyasasinda onlarca rom mevcut. Geneli 4.3 tabanli. Kitkatta sorun yasamalarinin sebebi kameradan kaynakli.
Ağustosun ortalarinda diye duydum ,az bir sure kaldı.ne zaman alabiliyoruz??
Yeni konu açsan daha iyi bu sorun için.Arkadaşlar ben şimdi Discovery 1 'i kaç tl den satabilirim cihaz temiz sorunsuz 4 gb modeli.Bunu satıp 2 yi almayı düşünüyorum nedersiniz.
Birde neden hafıza kartı destekli yapmıyorlar bu telefonları.
Ek olarak:Başka bir incelemede eylül aydında sd kartlı olanı çıkacakmış.
Arkadaşlar ben şimdi Discovery 1 'i kaç tl den satabilirim cihaz temiz sorunsuz 4 gb modeli.Bunu satıp 2 yi almayı düşünüyorum nedersiniz.
Birde neden hafıza kartı destekli yapmıyorlar bu telefonları.
Ek olarak:Başka bir incelemede eylül aydında sd kartlı olanı çıkacakmış.
Discovery 2 çok daha uygun fiyata aynı özelliklerde sayılır o yüzden discovery.arkadaşlar casper via v8 mi yoksa discoveri 2 mi karar veremedim açil bişey söyleyin