General Mobile Discovery II sonunda!

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar discovery'nin devam modeli olan discovery II.
Ssayın Muzaffer Gölcü tarafından tanıtılan discovery II ile hiç bir alakası olmayan bu telefon gerçekten güzel bileşenlerle donatılmış.
Gelelim donanım ve tasarım özeliklerine

DONANIM:
İşlemci:True octa core 2GHz Mt6592
Gpu:Mali 450 mp4
Ram:2Gb
Rom:16 gb(başka versiyonuda olabilir ama ben tam olarak bilmiyorum)
Kamera:Arka 13.1Mp Ön 5Mp selfie kameradan oluşuyor

Tasarıma gelirsek 5'' ful hd ekran ve yüksek ppı yoğunluğu ile karşımıza çıkıyor ayrıca ekran teknolojisi super ips paneli kullanıyor (441ppi)
Telefonun arka tarafı ise benim ilgimi çekti S5 i andırıyor gibi :)
Resimlerde daha iyi görebilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yapma ya General Mobile keşke özgün bir tasarım yapsaydın diğer telefon ları gibi iyi olur umarım

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Bildiğin s5 olmuş bu napmış bu discovery hey allahım yaa

S

SDN Okuru

SDN Okuru
discovery 1'in kitkatı ne oldu? bu kutudan kitkat ile çıkıyorsa discovery 1 deki kitkat neden ala beta... çünkü bunu gionee öyle sundu ama discovery 1'i bizimkiler yapmaya çalıştı nexus rom u portladır kullanıcıları da böyle mağdur ettiler. koşun hadi discovery 2 alın... Türk malı ya güyaaaa...

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1

KAYNAK; http://www.10line.net/2014/07/general-mobile-discovery-2.html

- - - Mesaj Güncellendi - - -

discovery 1'in kitkatı ne oldu? bu kutudan kitkat ile çıkıyorsa discovery 1 deki kitkat neden ala beta... çünkü bunu gionee öyle sundu ama discovery 1'i bizimkiler yapmaya çalıştı nexus rom u portladır kullanıcıları da böyle mağdur ettiler. koşun hadi discovery 2 alın... Türk malı ya güyaaaa...

Bence kitakat çıkmamasının en büyük nedeni MediaTek'in kaynak ve kernel kodlarını yayınlamaması o kodlarsız elinden bi şey gelmez GM'nin
MediaTek artık kaynak kodları açık kaynak yapacağını açıklamıştı yanlış bilmiyorsam

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Kitkatla geliyor.
Batarya 2500. Bu kötü oldu. Gmd yi yenilemek icin en buyuk nedenim batarya ama bu karsilamiyor.

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Arkası tamamen S5 olmuş gerçekten, Kamera şekli bile aynı.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
General mobile üretmiyor ki, belli şirketlerden alıyor. Onların sorunu. Ayrıca tasarım da içerik de ki eminim fiyatıda güzel olacaktır. Tabi doğruysa bu haber.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
ne fark edecek? adamlar heves etmiş bişeyler yapmak için uğraşıyor hayırlı olsun.

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
biraz daha araştırdım fiyat aralığı olrak GM 850-1000 tl arası olacak diyor ne zaman çıkacağı beli değil zaten firmanın dediği zamanda yaptığı bişey yok orası ayrı :D

Eğer sene sonuna doğru çıkarsa kötü olur çünkü Xiaomi de sene sonu Türkiye pazarına girmeyi planlıyor Mi3 şahane telefon :) Bu arada arkası s5'e benzemiş ama genel olarak s5'ten daha güzel duruyor yalan yok :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
test kullanıcısı gerekirse hazırım yollayın.

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
resimlerden anlaşılmıyor tam fakat ya çift sim kart destekli yada biri sim kart biri de micro sd kart girişi var. Yekpare bir kasa. Pil çıkarılmıyor

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Discovery S3 çakmasıydı, bu da S5 çakması. :D

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Mesut cevikin youtube kanalında discovery 2 böyle degildi discovery nin aynisiydi snapdragon 600 islemci android 4.3 jelly bean kullaniyordu ama kitkat arayüzü vardı

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Çift sim kart takılıp takılmama konusunda bir bilgi var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İki Model var Biri tek sim micro sd biri çift sim genişletilmiyor.

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Mesut cevikin youtube kanalında discovery 2 böyle degildi discovery nin aynisiydi snapdragon 600 islemci android 4.3 jelly bean kullaniyordu ama kitkat arayüzü vardı

Bende öyle geleceğini zannediyordum ama o videodan buyana 1 yıl geçti telefondan ses seda yok :D birde bu görüntüler sızdı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Çift sim kart takılıp takılmama konusunda bir bilgi var mı ?

Resimlerde iki tane giriş gözüküyor arka kapak muhtemelen açılmıyor. Girişlerin biri SD cart diğeride Sim cart slotudur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu ne ya çakma s5 umarım selefi gibi f/p ürünü olur yoksa işi zor

Manias

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vay be daha dün GM Discovery aldım bilseydim erken çıkacağını Discovery II için beklerdim :S Kısmet işte :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Diğer haberleri gibi aylardır yeni masallar anlatacaklarsa çok şey kaybederler. Şu tarihte çıkarıyoruz dersin sözünde durursun. Çinli tedarikçinin keyfi gelince satacaz diyemiyorlar herhalde. Kasımdan beri aynı haberler ısıtılıp sürülüyor.

fatihcw58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çakma s5 gibi olmuş. kameraları daha iyi olabilirmiş, ekranı gayet güzel, 16gb hafıza bazı kullanıcılara az gelecektir (sd kart takılmıyorsa) bunların dışında başarılı bir telefon

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Casper vıa 8 ile herşeyi aynı ikisi kapışacak bakalım fiyat olarak fark ne olacak

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
TV'li WiFi'lı antenli sallayınca şarkı değiştiren S5'ler gibi olmuş, merak ettiğim şey ise Octa Core MTK işlemci. Hani Snapdragon 400'dü? Muzaffer bey'in tanıttığı telefonla ne tasarım ne donanım uzaktan yakından alakası yok, acaba Kağıt üstünde canavar olan bu MediaTek işlemci de bir çok Snapdragon'un gerisinde mi kalacak ya da bu sefer GM akıllı bir adım mı atmış olacak? İncelemeler gösterecektir gücünü. Fiyat da önemli tabi, umarım 1200 lira bandına çıkmaz çünkü rakip çok. 800 lira civarında adı çok duyulan bir telefon yok şimdilik, orada bir şansını deneyebilir. Adı da GM ya, gelen geçenin elinde görürüm şimdi bi alıp kullanma şansım olur. Hayırlı olsun GM bekleyenlere.

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arka tarafta bir kalp atış sensörü eksik. [emoji1][emoji1]

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
TV'li WiFi'lı antenli sallayınca şarkı değiştiren S5'ler gibi olmuş, merak ettiğim şey ise Octa Core MTK işlemci. Hani Snapdragon 400'dü? Muzaffer bey'in tanıttığı telefonla ne tasarım ne donanım uzaktan yakından alakası yok, acaba Kağıt üstünde canavar olan bu MediaTek işlemci de bir çok Snapdragon'un gerisinde mi kalacak ya da bu sefer GM akıllı bir adım mı atmış olacak? İncelemeler gösterecektir gücünü. Fiyat da önemli tabi, umarım 1200 lira bandına çıkmaz çünkü rakip çok. 800 lira civarında adı çok duyulan bir telefon yok şimdilik, orada bir şansını deneyebilir. Adı da GM ya, gelen geçenin elinde görürüm şimdi bi alıp kullanma şansım olur. Hayırlı olsun GM bekleyenlere.

muzip arkadaşların varsa yeni eğlencesi olacak hata düzeltilmediyse sadece = olan sms atınca restart yapıyor mtk cpulu teller dark evopad 3g m7220 bile restart yapıyor = sms atanın kafasında kıracağımı söyledim öyle kurtuldum...

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
muzip arkadaşların varsa yeni eğlencesi olacak hata düzeltilmediyse sadece = olan sms atınca restart yapıyor mtk cpulu teller dark evopad 3g m7220 bile restart yapıyor = sms atanın kafasında kıracağımı söyledim öyle kurtuldum...
Aciklamasaydin 😳 yazılımla alakalı. Numaran kaçtı acaba 😏