General Mobile Discovery II sonunda!

pianoman

Asistan
Reaksiyon puanı
3
1200 liraya lg g2 32gb bulunuyor bunlar harbi kafayı yemiş mtk6592 li cihazlara 500tl den fazlası yazık günah !

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
İlk cihazı satıp bunu alacam herhalde çok güzel görünüyor.

ozgurkimil01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla önyargılı davranmak istemiyorum satışlar başladıktan sonra göreceğiz artısını eksisini

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g2 mi yoksa GM discovery II mi?sorun bu.
sony xperia z1 compact ya da samsung s3 mini ?
bu liste uzayacak galiba?
hem ucuz olsun hem kaliteli özellikli olsun ... zor olacak bu iş..

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
KAYNAK; http://www.10line.net/2014/07/general-mobile-discovery-2.html

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bence kitakat çıkmamasının en büyük nedeni MediaTek'in kaynak ve kernel kodlarını yayınlamaması o kodlarsız elinden bi şey gelmez GM'nin
MediaTek artık kaynak kodları açık kaynak yapacağını açıklamıştı yanlış bilmiyorsam
Alakasi yok. Xiaomi redmi note MTK6592'yi kullaniyor. Custom kitkat romu mevcut . Bu durum tamamen gm ile alakali. Gionee firmasina ait olup Turkiye'ki ismi gm kanaliyla discovery olarak satilan telefon icin cin piyasasinda onlarca rom mevcut. Geneli 4.3 tabanli. Kitkatta sorun yasamalarinin sebebi kameradan kaynakli.

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Alakasi yok. Xiaomi redmi note MTK6592'yi kullaniyor. Custom kitkat romu mevcut . Bu durum tamamen gm ile alakali. Gionee firmasina ait olup Turkiye'ki ismi gm kanaliyla discovery olarak satilan telefon icin cin piyasasinda onlarca rom mevcut. Geneli 4.3 tabanli. Kitkatta sorun yasamalarinin sebebi kameradan kaynakli.

hongmi 6592 yi kullanıyor onun için kaynak kod erken yayınlandı 6589 için daha geç ama yinede yayınlanalı bayağı oldu GM vermesi gerekirdi ancak nasıl yapamadılar sorun ne belli değil ve bilmiyorum :)

GM zaten öyle çok göz önünde tutulup poh poh lanmaması gereken bi firma daha yeni zaten ileriki zamanda düzelir büyür ve yazılımcı kısmını geliştirirse güncellemelerin daha erken geleceğine eminim.

Cnrkrkmzl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben şimdi Discovery 1 'i kaç tl den satabilirim cihaz temiz sorunsuz 4 gb modeli.Bunu satıp 2 yi almayı düşünüyorum nedersiniz.

Birde neden hafıza kartı destekli yapmıyorlar bu telefonları.

Ek olarak:Başka bir incelemede eylül aydında sd kartlı olanı çıkacakmış.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Arkadaşlar ben şimdi Discovery 1 'i kaç tl den satabilirim cihaz temiz sorunsuz 4 gb modeli.Bunu satıp 2 yi almayı düşünüyorum nedersiniz.

Yeni konu açsan daha iyi bu sorun için.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13

cihaz tamamen piyasaya çıkmadan satsan daha iyi olur bence. Diğer soruya gelecek olursak bunlar firmaların kendi tasarrufları olduğundan bir yorum yapmak pek doğru değil... ama ayrıca maliyet getireceği kesin...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar casper via v8 mi yoksa discoveri 2 mi karar veremedim açil bişey söyleyin

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Dostum GMD 2'yi biraz inceledim.

Öncelikle ekran kötü. Nedenini bende bilmiyorum ama Galaxy S3'ün yanında kötü duruyordu.

Batarya çok zayıf. Şarjı %88 iken Asphalt 8'de bir yarış yaptım %81 e düştü.

Oyun performansı iyi telefon akıcı ama dediğim gibi ekran kötü.

Arayüz'de biraz takılmalar var. Asphalt 8'den çıkıp arayuzde sayfa değiştirdiğimde telefon takılıyor.

zımbæ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran :5 inç fullhd ips 441ppi
işlemci :mediatek mt6592, 2 ghz değerde gerçek 8 çekirdekli
ram :2gb ram
hafiza :16 gb
gpu :mali-450
işletim s.:android 4.4.2 kitkat
ağirlik :130 gr
kalinlik : 7.9 mm
kamera :13 mp ana kamera(flash işikli), 5 mp ön kamera
batarya :2500 mah
bağlantilar: Blurtooth 4.0, wifi, gps, glonass

discovery 2

fiyat: 888 tl

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende aldım ama bin pişmanım. :cursing: 1 ay kullanmadan şarj sıkıntısı çıktı, şarj almadı, garantiye gitti geldi, malum o zaman da ne var ne yok silindi. Hangi akla hizmet SD kart koymamışlar, :crying::crying: şimdi de hafızası doldu. PC ye aktarmak istedim bu defa da PC tanımıyor. Yere göğe sığdırılamayan DİSCOVERY II maalesef tırt çıktı.:sleeping::sleeping: İnşallah almak isteyenler burayı okur....