Kağan Şahin
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Ön kamerada güzelleştirme yok.Ön kamerada güzelleştirme açıktır, onu kapat.
Ön kamerada güzelleştirme yok.Ön kamerada güzelleştirme açıktır, onu kapat.
General mobile markasına bütün güvenim sarsıldıçok can sıkıcı :/
Evet neyse ki kullanımı etkilemiyor. Sadece görsel bir hata.Telefonum ilk parti den ve bildirim ışığı ekrana sızıyor
Ama çok rahatsız ediyor değil miEvet neyse ki kullanımı etkilemiyor. Sadece görsel bir hata.
Sadece gece karanlık ortamlarda farkettiğim bir durum. Ama görünce canım sıkılıyor tabi psikolojik olarak. Eğer çok rahatsız ediyorsa mutlaka başvurun hakkınızı arayın. Ben sadece uğraşmak istemiyorum bu yüzden. Çünkü telefonum ışık haricinde hiç bir sorun taşımıyor donanımsal olarak. Durduk yere tekrar şansımı denemiyimAma çok rahatsız ediyor değil mi
Başka ne sorunu var.?Evet sadece gece oluyor ya benim telefonum sorunlu zaten servise gönderimcem bugün yarın
Dostum ben de senin gibi düşünüyorum ama şimdi hatası olmayan cihazı görünce de insan hakkının yenildiğini hissediyor. Zaten ben telefonu yeni alacak arkadaşlar için paylaştım. Sorun halledilmiş yeni partidearkadaşlar bildirim ışığı sızması olayını kafaya takmayın çok basit bir mesele.şuan bende varmı yokmu inanın bilmiyorum zaten varsada umurumda değil.gece telefonu şarja koyup yatıyorum sızma yapsa ne olacak telefona zarar vermediği ve görselliği etkilemediği sürece problem yok abartmayın
Ben telefonu alalı ortalama 1 ay oluyor ve arkadaşların dediği gibi ne şarj ne de çızırtı sadece sızma var bildirim ışıgında başkada bi sorunla karşılaşmadım ısınmasına gelince şarjda ısınıyor ama ondada kullanmadıgımdan beni etkilemiyor pek injustice oynuyorum o kadar bi ısınma olmuyor alıcak olanlar sizsiniz bişey diyemem tabikide ama bana göre telefon gayet güzel ve kullanışlı
Bende de oluyor arada çok rahatsız ediciArkadaslar gm 5 plus dan garip sesler geliyor. Normalde duyulmuyor, telefonun sesini kapatinca cok sessiz ortamda kulaginizi sarj girisinin oraya dayadiginizda duyuyorsunuz. Hoparlordan zannettim ama degil gibi cunku cizirti. Lutfen sizde deneyip soyler misiniz sizde de olup olmadigini?
Boştayken bir ses yok ama nebilim mesela haritalari acarken ses kisa sure gelip duruyor, youtube da video izlerken duyabilirsiniz. Mesela yine asph8 rraci3 fifa16 mcomb5 nba gibi oyunlarim var surekli ses geliyor oynarken sesi kapatip bi deneyin TEK BENDE MI SORUN yasayan varsa yoksada biri soylesin.
space gray ama ilk aldıgımda arkada hangi resim vardı hatırlamıyorum.Telefonunuz ikinci partimiydi öğrenmek için soruyorum
Arkaplan da balon ve peri bacalarımı var yoksa köprü mü
Bide telefonun rengi ne acaba
Teldeki bilgiler önemli deilse fabrika ayarlarına dönüp yeniden güncellemeyi denediniz miHala durum aynı