General Mobile 5 Plus Kullanıcıları Kulübü

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar, bende siyah gm 5 plus tek hatlı model mevcut ve bende de bildirim ışığının ekrana sızması problemi olduğunu belirtmiştim. Bugün babam beyaz çift hatlı 5 plus modelinden aldı ve ilk kontrol ettiğim şey bildirim ışığıydı. Sonuç beni hem sevindirdi hem üzdü. Beyaz telefonda böyle bir problem yok. Anladığım kadarıyla ya siyah telefonlarda ya da gerçekten 1.parti (ki çoğu siyah zaten bu partinin beyaz görmedim hiç) cihazlarda bu hata mevcut. Bunun için müşteri hizmetlerine başvurmak istemiyordum ama hatasız ürünü görünce kendimi enayi yerine konulmuş hissetmek alıkoyamadım.

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar, bende siyah gm 5 plus tek hatlı model mevcut ve bende de bildirim ışığının ekrana sızması problemi olduğunu belirtmiştim. Bugün babam beyaz çift hatlı 5 plus modelinden aldı ve ilk kontrol ettiğim şey bildirim ışığıydı. Sonuç beni hem sevindirdi hem üzdü. Beyaz telefonda böyle bir problem yok. Anladığım kadarıyla ya siyah telefonlarda ya da gerçekten 1.parti (ki çoğu siyah zaten bu partinin beyaz görmedim hiç) cihazlarda bu hata mevcut. Bunun için müşteri hizmetlerine başvurmak istemiyordum ama hatasız ürünü görünce kendimi enayi yerine konulmuş hissetmek alıkoyamadım.

zierler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 hafta önce gm5 plus modelini edindim.%100 şarj dolu bir halde üstelik tasarruf modu da açıkken yattığımda sabah şarj %60 a kadar gerilemiş oluyor.Sorun yazılımsal olabilir mi? Yoksa direk servise mi vermeliyim?

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Ama çok rahatsız ediyor değil mi
Sadece gece karanlık ortamlarda farkettiğim bir durum. Ama görünce canım sıkılıyor tabi psikolojik olarak. Eğer çok rahatsız ediyorsa mutlaka başvurun hakkınızı arayın. Ben sadece uğraşmak istemiyorum bu yüzden. Çünkü telefonum ışık haricinde hiç bir sorun taşımıyor donanımsal olarak. Durduk yere tekrar şansımı denemiyim :)

Merve Hambar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Evet sadece gece oluyor ya benim telefonum sorunlu zaten servise gönderimcem bugün yarın

Halduj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar bildirim ışığı sızması olayını kafaya takmayın çok basit bir mesele.şuan bende varmı yokmu inanın bilmiyorum zaten varsada umurumda değil.gece telefonu şarja koyup yatıyorum sızma yapsa ne olacak telefona zarar vermediği ve görselliği etkilemediği sürece problem yok abartmayın

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
arkadaşlar bildirim ışığı sızması olayını kafaya takmayın çok basit bir mesele.şuan bende varmı yokmu inanın bilmiyorum zaten varsada umurumda değil.gece telefonu şarja koyup yatıyorum sızma yapsa ne olacak telefona zarar vermediği ve görselliği etkilemediği sürece problem yok abartmayın
Dostum ben de senin gibi düşünüyorum ama şimdi hatası olmayan cihazı görünce de insan hakkının yenildiğini hissediyor. Zaten ben telefonu yeni alacak arkadaşlar için paylaştım. Sorun halledilmiş yeni partide

Halduj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
general mobile alıyorsan hata bekleyeceksin apple almıyoruz sonuçta :) ben herhangi bir hatayla karşılaşmadım hatta beklentilerimin üzerinde telefon bu fiyata bundan iyisini kimse bulamaz

nofear8519

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben telefonu alalı ortalama 1 ay oluyor ve arkadaşların dediği gibi ne şarj ne de çızırtı sadece sızma var bildirim ışıgında başkada bi sorunla karşılaşmadım ısınmasına gelince şarjda ısınıyor ama ondada kullanmadıgımdan beni etkilemiyor pek injustice oynuyorum o kadar bi ısınma olmuyor alıcak olanlar sizsiniz bişey diyemem tabikide ama bana göre telefon gayet güzel ve kullanışlı

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ben telefonu alalı ortalama 1 ay oluyor ve arkadaşların dediği gibi ne şarj ne de çızırtı sadece sızma var bildirim ışıgında başkada bi sorunla karşılaşmadım ısınmasına gelince şarjda ısınıyor ama ondada kullanmadıgımdan beni etkilemiyor pek injustice oynuyorum o kadar bi ısınma olmuyor alıcak olanlar sizsiniz bişey diyemem tabikide ama bana göre telefon gayet güzel ve kullanışlı

Telefonunuz ikinci partimiydi öğrenmek için soruyorum
Arkaplan da balon ve peri bacalarımı var yoksa köprü mü

Bide telefonun rengi ne acaba

15935724865005

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar gm 5 plus dan garip sesler geliyor. Normalde duyulmuyor, telefonun sesini kapatinca cok sessiz ortamda kulaginizi sarj girisinin oraya dayadiginizda duyuyorsunuz. Hoparlordan zannettim ama degil gibi cunku cizirti. Lutfen sizde deneyip soyler misiniz sizde de olup olmadigini?
Boştayken bir ses yok ama nebilim mesela haritalari acarken ses kisa sure gelip duruyor, youtube da video izlerken duyabilirsiniz. Mesela yine asph8 rraci3 fifa16 mcomb5 nba gibi oyunlarim var surekli ses geliyor oynarken sesi kapatip bi deneyin TEK BENDE MI SORUN yasayan varsa yoksada biri soylesin. Normal mi acaba?

Son düzenleme:

Merve Hambar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar gm 5 plus dan garip sesler geliyor. Normalde duyulmuyor, telefonun sesini kapatinca cok sessiz ortamda kulaginizi sarj girisinin oraya dayadiginizda duyuyorsunuz. Hoparlordan zannettim ama degil gibi cunku cizirti. Lutfen sizde deneyip soyler misiniz sizde de olup olmadigini?
Boştayken bir ses yok ama nebilim mesela haritalari acarken ses kisa sure gelip duruyor, youtube da video izlerken duyabilirsiniz. Mesela yine asph8 rraci3 fifa16 mcomb5 nba gibi oyunlarim var surekli ses geliyor oynarken sesi kapatip bi deneyin TEK BENDE MI SORUN yasayan varsa yoksada biri soylesin.
Bende de oluyor arada çok rahatsız edici

Teyfik Koc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar alali 1 gün oldu suanlik sorun yok fakat Snapchat uygulamasinda ön kamera o kadar kötü ki .. Ayni sekilde arka kamera da neden böyle oluyor bilmiyorum Snapchat guncellemedi ile duzelirmi bilmiyorum ama bu benim canimi cok sikiyor

ByAdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler GM 5 Plus için bana Arkaplan Bulanıklaştırma ve Düşük Işık Modlu Kamera Uygulaması Lazım... Bildiğiniz Kamera Uygulaması Varsa Adını Söyleyebilir Misiniz?

Halduj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Haziran ayı güvenlik yaması geldi içeriğini bilen varsa paylaşabilir mi

burak656

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah belasını versin bunlarin guncelleme yaptım 1 saattir sim kartı gormuyor pin kodunu giriyorum açmıyor habire pin kodu girme ekranini getiriyor deli olcam

Halduj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
facebookta gm 5 plus sayfasında pin kodu problemi vardı bende 1 saat önce yaptım böyle bir sorun olmadı

Halduj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
aynı sorunu facede de gördüm bende olmadı öyle bişi pin kodunu girdim oldu

erkanerk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Haziran güncellemesi bana da dün akşam geldi.
Cihazı Salı günü aldım, bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
Kendi kulvarında en iyi seçenek bana göre.

abkilci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar telefonun yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum genel manada herkesın ovdugu noktaları bahsetmeyeceğim benım beğenmediğim noktalar,
Anormal derecede oyun oynarken ısınıyor,
Ön kamara 13 mp olmasına ragmen bana göre GM 4G den daha kötü çekiyor.

Benım en buyuk sıkıntım ıse uyumlu cam koruyucu bulamam? Bu konuda tavsiyede bulunabilecek arkadaşlar var mı? Cam koruyucu film de olabilir yeterki ekranı tam kaplasın?