General Mobile 5 Plus Kullanıcıları Kulübü

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Merhaba şuan s3 ve cyanogenmod 13 kullanıyorum. General mobile gm 5 Plus almak istiyorum. şuanki telefon cyanogenmod kapanıp açılabiliyor kendi kendine. Orjinal rom daha da kötü. Ben de bu telefonu almayı düşünüyorum nasıl güzel mi yaşadığınız sorunlar nedir?

Gökhan vallahi şu forumda yarım saatini ayır telefondan soğursun. Tamam bazı telefonlarda problem olmuyor ama problem olduğu zaman da güncellemeyle düzeltilemeyecek hatalar oluyor. Ölü pixel şikayetleri, ahizede cızırtı şikayetleri, en sonda da şarj yememe şikayeti geldi. Burda bir mod arkadaş demişti bu telefonu almak kumar diye hakikaten öyle

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Gökhan vallahi şu forumda yarım saatini ayır telefondan soğursun. Tamam bazı telefonlarda problem olmuyor ama problem olduğu zaman da güncellemeyle düzeltilemeyecek hatalar oluyor. Ölü pixel şikayetleri, ahizede cızırtı şikayetleri, en sonda da şarj yememe şikayeti geldi. Burda bir mod arkadaş demişti bu telefonu almak kumar diye hakikaten öyle

Borsaya 1000 lira para yatırmak daha az riskli ama işte gel görki süper bi tasarımla güncelleme destegi saf androidin az ram tüketmesi çoklu uygulamalarda kasmaması gibi nedenler çok cazip geliyo

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Saf android'i niye istemediğim kanıtlarıdır.
Hangimiz bunları biliyoruz ya da dikkat ediyoruz? Bu konu altında saf android cihazlarda yok diye önerilen uygulamalardan sadece ikisi..

8d17c4fe2437b546b731b08ad1e1dc3f.jpg

67926617c8ad00135f28b5566f3c45cb.jpg
Es file olayı tamamen bir yalan. Kullanmayı sevdiğim tek file browser ve işimi (fazlasıyla) görüyor. Ftp ve dosya paylaşımı bile var.
Zaten onun yerine uygulama önerememişler. Telefonundan sadece es file kullanarak programsız bilgisayarındaki dosyalara ulaşabildiğin bir program

Lifetekno

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Şuraya yorum atan ve telefonu kullanmayan 2 arkadaş. Siz gerçekten bu telelfonu kullanmadan nasıl bu kadar yorum yapıyorsunuz ya? Allah aşkına hangi telefonu alıyorsanız alın, gidin şu forumdan

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Şuraya yorum atan ve telefonu kullanmayan 2 arkadaş. Siz gerçekten bu telelfonu kullanmadan nasıl bu kadar yorum yapıyorsunuz ya? Allah aşkına hangi telefonu alıyorsanız alın, gidin şu forumdan

Telefonu almadan çok yorum okuyan ve inceleyen insanım ben güzel kardeşim. İstediğim gibi forumda istediğimi yazarım buna sen değil şikayet olursa mod lar karar verir. Boş yapma bildirimleri kapat için rahatlasın

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Es file olayı tamamen bir yalan. Kullanmayı sevdiğim tek file browser ve işimi (fazlasıyla) görüyor. Ftp ve dosya paylaşımı bile var.
Zaten onun yerine uygulama önerememişler. Telefonundan sadece es file kullanarak programsız bilgisayarındaki dosyalara ulaşabildiğin bir program
Ücretli versiyonu mu kullanıyorsun?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kullanmaya başladığımdan beri hiç karşılaşmadım. İsterseniz video çekip atıyım.
Ben de yükledim, kendim test ediyorum. Bakalım ücretli versiyonuyla aralarında ne fark varmış. Normalde Solid Explorer kullanırım, sade, hızlı ve kolay kullanıma sahip. Bunu da bir deneyeyim.

chemistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
31
bu telefonla alakalı en önemli hayal kırıklığım -belkide yeni bir cihaz olduğundandır- hiç rom yayınlanmamış olmasıdır.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
bu telefonla alakalı en önemli hayal kırıklığım -belkide yeni bir cihaz olduğundandır- hiç rom yayınlanmamış olmasıdır.
Telefon çıkmadan rom'ları piyasaya çıkar gibi bir beklentiniz mi vardı ki hayal kırıklığı yaşadınız?

chemistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Telefon çıkmadan rom'ları piyasaya çıkar gibi bir beklentiniz mi vardı ki hayal kırıklığı yaşadınız?
Tabiki hayır .ancak daha önce Nexus 5 kullanıyordum ve androidone tercih etmemin bir sebebi de rom yüklemede seçeneğin fazla olması. 1 aydan fazla olmasına rağmen daha yaprak kilimdamiyor bile

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Birinci parti cihazlar nassıl anlaşılıyo karıştırmamak için soruyorumonda hangi duvar kagıdı var

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
O cihazlarda da bildirim ışığı sızması var mı? Kullanan var mı kapodokya duvar kağıdı bulunan cihazdan?
Kimisi var diyor kimisi yok diyor muhtemelen var ancak bu bir sorun değil, ekran kapalı zifiri karanlikta ekrana isik sizmasidir.
Birinci parti cihazlar nassıl anlaşılıyo karıştırmamak için soruyorumonda hangi duvar kagıdı var
Köprülü olan sanırım

ERCANCELEBİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Köprülü olan sanırım[/QUOTE]

Eyv . Evet köprülü olanmış sanırım

Merve Hambar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Telefonu kullanıyorum çok merak ederek aldım alali daha 1 buçuk ay oldu şarj adaptörü bozuldu ve telefonun bataryasinda sorun var general mobile beni hep üzüyor

Merve Hambar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
mesela telefonu açık bir şekilde şarja taktığımda 68-71 arasında kalıyor ve daha fazla ilerlemiyor veya telefonu kapalı şarj ettiğimde şarja taktıktan bir süre sonra açıp kapamam gerekiyor yoksa kapalıykende şarj olmuyor

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Güncelleme gelse de donanım olarak pert cihaz artık

Kağan Şahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba millet. Belirtmek isterim ki endişeyle aldığım telefonu yaklaşık bir haftadır memnuniyetle kullanıyorum. Fakat ön kameranın performansı beklentimi karşılamadı diyebilirim nedense.. İncelediğim selfieler hakikaten beni hayran bırakmıştı telefon elime geçmeden önce ama gerek geç odaklaması gerekse fotoğraf uygulamalarında görüntüyü bulanıklaştırması albenisine gölge düşürdü. Ön kamera konusunda şikayet bir bende midir bilmem ama telefon üzerindeki görüntü beni tatmin etmedi açıkçası. Daha bilinçli kullanıcıların yeşillendirmesini bekliyorum

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Merhaba millet. Belirtmek isterim ki endişeyle aldığım telefonu yaklaşık bir haftadır memnuniyetle kullanıyorum. Fakat ön kameranın performansı beklentimi karşılamadı diyebilirim nedense.. İncelediğim selfieler hakikaten beni hayran bırakmıştı telefon elime geçmeden önce ama gerek geç odaklaması gerekse fotoğraf uygulamalarında görüntüyü bulanıklaştırması albenisine gölge düşürdü. Ön kamera konusunda şikayet bir bende midir bilmem ama telefon üzerindeki görüntü beni tatmin etmedi açıkçası. Daha bilinçli kullanıcıların yeşillendirmesini bekliyorum
Ön kamerada güzelleştirme açıktır, onu kapat.