- Reaksiyon puanı
- 1,414
gelen şikayetler her telefonda olacak diye bişi yok.benim 1000-1200 arası bütçem vardı vibe p1 ve 5 plus arasında kaldım sonunda tereddütlermi bir kenara bırakıp 5 plus almaya karar verdim bir ara pişman olur gibi oldum eksikliklerden dolayı.mesela bildirim sayılarını göstermemesi canımı sıktı biraz. sonra yüzde 90 indirimden faydalanıp nova launcher prime indirdim telefon harika bişi oldu benim gözümde.almamdaki en önemli sebeplerden biri google tarafından güncellenecek olması ve telefonda kaliteli malzemeler kullanılması. ekran gorilla glass 4 gerçekten sağlam ve kalite.kamerasıda glass 4 tarafından yapılmış ve dünyada ilk saglam kamera özelliği taşıyor.bu tip etkenler almamda öncü oldu.
Halduj sana 2 sorum var kimse sormadı bu soruları emin ol

1- Wireless performansı nasıl ? Ben evde internet falan açmıyorum direk wireless. Hatta gittiğim her cafe de wireless kullanıyorum internet paketinden gitmesin diye çünkü sürekli 9gag instagram gibi resim yükleyen programlar kullanıyorum
2- O indirimli uygulamaları sadece kredi kartıyla mı alman lazım yoksa hatta yansıtabiliyor musun ?