byAndroid
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 69
16 Aralık nerde yazıyor. Bu arada daha bana gelmedi
Fotoğraf çekim kalitesi sarı durumu ekran görünümü güzel değil yazmışlar sağda solda.gmd almiycam diye baya laf ettim kendime ama yine gmd düşünmeye başladım...pişman olurmuyum
general mobile facebook sayfasında en son 16 aralık akşamına kadar gelecektir yazıyor....16 Aralık nerde yazıyor. Bu arada daha bana gelmedi
arkadaşlar bugun itibariyle 6.0.1 güncellemesi ota üzerinden dağıtılmaya başladı en geç 16 aralıga kadar tüm gm4g lere ulaşacak .... hadi hayırlı olsun :..
banada 1 saat önce geldi kurdum ...Dün akşam geldi bana..
banada 1 saat önce geldi kurdum ...
gelen güncellemeler görsel olarak yenilik getirmiyor zaten mesela 6.0 da sd kartı dahili hafıza olarak atama geldi ve bunun gibi bazı öellikler geldi 6.0.1 de ise yeni emojiler geldi ve 2 kere hızlı güç tuşuna basınca kameraya geçme geldi....GM sık sık güncelleme yapıyor. Fakat ben güncellemelerin çoğunda bir fark göremiyorum, siz görüyor musunuz?
gelen güncellemeler görsel olarak yenilik getirmiyor zaten mesela 6.0 da sd kartı dahili hafıza olarak atama geldi ve bunun gibi bazı öellikler geldi 6.0.1 de ise yeni emojiler geldi ve 2 kere hızlı güç tuşuna basınca kameraya geçme geldi....
Yeri değil ama 2 tel arasında kaldım samsung j7 siyah sıfır kapalı kutu ve 1 aylık sony c5 ultra aynı para hangisi alinir
depolama ve usb seçenegi var ayarlarda ona gir ordan sd karta gir yukarda sağda üç nokta var ona tıkla ordan dahili hafızaya al seçenegi var ona tıkla al ama onu yaparsan hafıza kartını biçimlendiriyor içindeki harşey silinir onları yedekle öyle yap... ha birde sd kartın class kaç hızı düşük class larsa yapmanı önermem telefonu uygualamaları yavaşlatır bendeki class 10 en hızlılarından bende sorun olmadı .....Bilgi için teşekkür ederim. Sd kartı dahili hafıza olarak nasıl atayacağız tarif edebilir misin?
depolama ve usb seçenegi var ayarlarda ona gir ordan sd karta gir yukarda sağda üç nokta var ona tıkla ordan dahili hafızaya al seçenegi var ona tıkla al ama onu yaparsan hafıza kartını biçimlendiriyor içindeki harşey silinir onları yedekle öyle yap... ha birde sd kartın class kaç hızı düşük class larsa yapmanı önermem telefonu uygualamaları yavaşlatır bendeki class 10 en hızlılarından bende sorun olmadı .....
Tabiki C5 ultra.Yeri değil ama 2 tel arasında kaldım samsung j7 siyah sıfır kapalı kutu ve 1 aylık sony c5 ultra aynı para hangisi alinir
rica ederim ne demek...Eyvallah... ellerinize sağlık.
Kaldırmıyor derken kasıt ne? Kasıyor mu yoksa oyunları hiç açmıyor mu? Cihaz en yeni Android versiyonu kullandığı için bazen uygulamalar uyumlu olmayabilir. Bunun sorunu telefonda değil oyun geliştiricisindeBen bu telefonu oyun oynamak icin aldım ama s3 miniden kötü cıktı order chaos 2 . avabel online bu oyunları oynayamıyorum ve kafayı yemek üzereyim özellikleri o kadar iyi ama bu oyunları kaldırmıyo cok sacma...
Bilgi için teşekkür ederim. Sd kartı dahili hafıza olarak nasıl atayacağız tarif edebilir misin?
UndeleterBen bu telefonu alalı iki ay olmuyor iki kere format atıldı bir kere de ana kart ve ekranı degistiki ben telefonu heleki sıfır sa özene bozene kullanırım aşırı donma ocak gibi ısınma kulakllik yerinde ses azalması camera çekmesi günden güne berbatlasmasi kısacası göz boyaması hiç mi hiç onermiyorum Mecidiyeköy e gittim telpa ya orada bizzat kendim anlatmak için gittim bir baktım herkes hemen hemn aynı bu general mobile 4G modelini tamir vs. İçin getirmiş
BEN ASİL SU KONUDA ASİRİ CAKİSTİM LUTFEN BANA YARDİMCİ OLUN BEN KİNSTOM MİDUR NEDİR O MARKA HAFİZA KARTİ ALDİM (16 GB) BUNA TAKTİM VE bütün BİLGİLERİMİ BUNA AKTARDİM VE İKİ GUN SONRA HATTİMDA NET COK AZALDİ BENDE İKİNCİ HATTA 1 2 GB NET VARDİ ONU TAKTİM VE BİLGİLER Bİ ANDA YOK OLDU SONRA ESKİ HATTİ BİR DAHA TAKTİM GENE AYNİ BİLGİLER YOK TELPADA BİSEY YAPMADİ UGRASMADİ ACİKCASİ BEN BU BİLGİLERİMİ NASİL KURTARA BİLİRİM LUTFEN YARDİM EDİN HALA BİCİMLENDİRMEDİM BİCİMLENDİRSEM GİDECEK BİLGİSAYAR FALAN OKUMUYOR BU CİHAZ BİLE ARTUK OKUMUYOR LUTFEN YARDİM EDİN BİLGİSİ FİKRİ OLAN VARSA BANA DONEBİLİR Mİ TESEKKURLER
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Sakin ayama sonra bilgilerin gider kendi kendine tanıyamaz hale geliyor çok ama çok pişman olursun dahili hafıza yapma
Sakin ayama sonra bilgilerin gider kendi kendine tanıyamaz hale geliyor çok ama çok pişman olursun dahili hafıza yapma
deneyecegim çok tesekkurlerUndeleter
https://market.android.com/search?q=pname:fahrbot.apps.undelete
Telefonu rootlayıp bu uygulamayla kurtarabilirsin