General Mobile 4G Kullananlar Kulübü | Teknik Özellikleri

Lapacla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Herkese merhaba. Bugün Teknosa'dan babama hediye olarak General Mobile 4G satın aldım. Eve geldim ve telefonu açmak istedim. Normalde akıllı telefonlar ilk geldiğinde belli bir şarjla gelir ve şarja takmanız gerekmez. Ama bu telefon ilk güç düğmesine bastığımda açılmadı. Sonra telefonu şarja takıp açmayı denediğimde sorunsuz bir şekilde açıldı. Telefonun kurulumunu vs. yaptıktan sonra telefon şarjda beklerken bir anda kapandı ve bir daha açılmadı. Bataryasını çıkardım, adaptörü farklı bir prize taktım, olmadı. Sonra telefonu aldığım mağazaya götürdüm. Giderken telefonu kesin servise gönderirler, en az 2 hafta bekleriz diye düşünüyordum. Neyse mağazaya gittim. Mağazada garanti işine bakan abiye telefonu 2 saat önce aldığımı ve şimdiki durumu anlattım, kendisi telefona baktı, açılmadığını gördü. Bana 'bi dakka bekleyin' dedi ve içeri gidip kutusunda yeni bir telefon getirdi ve buyrun dedi. Benim ağzım açık kaldı tabi. Hiç beklemediğim bir durumdu. Bana yardımcı olan abiye de baya bi teşekkür ettikten sonra yeni telefonu aldım ve telefon şimdi sorunsuz çalışmakta. Başımdan geçen bu ilginç olayı sizlerle paylaşmak istedim.

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aslında cihazı değistirmeleri çok normal.Şimdi yeni ve garantili bir aldığınızda ilk 1 hafta içinde bir arıza yaparsa sorgu süal olmadan değistirmek zorundular. Zaten parasını GM marka telefon faturayı GM ye kesiyor :) Kimin ürünüyse o öder.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İlk 1 hafta yada sanırım 1 ay içinde memnun kalmassan aynen iade edip paranı alabilirsin yada başka cihaz alabilirsin fiyat farkı varsa ucuzsa öderler yada pahalı ise sen ödersin.

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar telefonu almayı düşünüyorum . Ekran sararması ses gitmeme arama cevaplamaya şarj sorunları ne oldu . Tek sim modellerinde varmış. Sizde durum nasıl ?

Teşekkürler

N

Nevred

SDN Okuru
Telefonu 5 gündür kullanıyorum ve bu fiyata alabileceğiniz en iyi telefon diyebilirim bir günü rahat çıkartıyor batarya değiştirilebiliyor soket kısmında sorun olduğunu düşünmüyorum ön kamera gerçekten efsane üst segment telefonlarla kıyasla. sorun olan bi kaç şey var arka kamera 13 megapiksel olduğunu düşünmüyorum maksimum 8dir ama kameranın eklentileri güzel işler çıkartıyor tavsiyemdir telefonun bu kadar sade olması ne bilem hiç bi eklenti olmamasını yadırgadım bir de telefonun zil sesini hala değiştiremedim bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim gerçekten değişmiyor
kardeşim poweramp indir galeri için galeri indir poweramp da istediğin şarkıyı müziği zil sesi yaparsın galeri olarak da A+galeri yükle telefon saf Android yani kendine göre şekillendir ama telefonun kamerası bi boka yaramaz güncelleme ile belki çözülür ben geçici olarak maxcamera yükledim

Harun Söylemez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu kullanmaya başlayalı 2-3 ay oldu ilk geldiğinde hiçbir takılma yoktu fakat son gelen güncelleme ile (Android 6.0.1) telefon bazen kasmalar yaşadı fakat bu telefonu kullandığım süre boyunca hiçbir takılma veya çalışmayı durdurdu hatası almadım sadece şarj konusu biraz sıkıntı eğer benim gibi sosyal medya bağımlısıysanız şarj en fazla 4-5 saat gidiyor iyi bir süre mi bilmiyorum fakat evde otururken priz aramak hoşuma gitmiyor. Ama bataryası o kadar da kötü değil yoğun bi kullanım olmadığı sürece sabah 8 den akşam 8i rahat görüyor hele ki o tasarruf modu çok güzel.

N

Nevred

SDN Okuru
Poweramp müzik için ideal arayüz içinde cm launcher yükledim fena tek kamera kötü oda uygulamadan kaynaklı

Ü

Ümit YILDIRIM

SDN Okuru
Merhaba yaklaşık bir yıldır gm 4g dual kullanıyorum. Herşeyinden çok memnundum. Ancak 6.0 marshmallov yükseltilmesinden sonra telefon kendi kendine sessize geçiyor titreşim dahil kapatıyor gelen tüm çağrıları kaçırıyorum çözemedim benimle aynı sorunu yaşayanlar var şikayet var. Com da birden fazla kişi benimle aynı sorunu yaşıyor. Telpayı aradım telefonu servise bırakmamı istiyorlar. Servise bırakmadan sizlere sormak istiyorum aynı sorunu yaşayan varmı varsa nasıl çözdünüz bana yardımcı olursanız sevinirim

mehmetk1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar selam dün itibariyle bende katıldım araniza, ilk izlenimlerim gayet güzel yalnız eski telefonda kullandığım hafıza kartını taktigim zaman eski fotograflarim ortada yok, durup dururken silinmemiştir diye düşünüyorum, hafıza kartının büyük bir kısmı da boş görünüyor nasıl olur bilen var mi ?

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Kulaklığı taktığım zaman tuş kilidini kapatıyorum ve dinlerken telefondan ses geliyor :D lütfen tuş kilidini açın falan bişeyler diyo sonra açıyorum google sesli aramaya geçiyor neden böyle oluyor bi bilginiz var mı arkadaşlar
sesli aramaya dokunup tuş kilitlemiş olabilirsin... bence iptal etmek en pratik çözüm... :D ta maxiplus5 devrinden gelen çözüm... :rolleyes:

oguzhan ozen

Asistan
Reaksiyon puanı
33
F/P olarak orta seviyede iyi bir ürün olduğu söylenebilir. :)

aydogan14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben deki general mobile 4g 6.0 güncellemesi gelmedi..sebebi ne olabilr 5,1,1 var..

brkk620

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar,

Baya bir süredir GM 4G kullanıyorum ve çok memnunum. Dünden itibaren bir sorun yaşıyorum. Telefonun bütün sesi gitti. Telefon çalmıyor, alarm çalmıyor, müzik çalmıyor, youtube da ses yok, video çekiyor fakat ses kaydetmiyor, whatsappdan gelen sesleri falan dinleyemiyorum. Telefonun ses fonksiyonu direk yok oldu.

Başına gelmiş olan var mı, neler yapabilirim tavsiye verebilecek olan?

se0m

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben 4 gün önce hepsiburada'dan gm 4g telefonu aldım telefon Android 6.0.1 ile geldi kurulumu vs yaptım herşey yolunda fakat telefon 6.4 mb boyutunda bir güncelleme yapmak istiyor indirip yeniden başlıyor kurulumu yaparken hata verip öyle kalıyor. Pili söküp takmadan açılmıyor. Sizce ne yapmalıyım? Videoda sorun görünüyor.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ürün fiyati 599 tl olarak guncellenmistir. Ayrica telpa bayileri bu peşin fiyat uzerinden 6 taksit yapmakta. Diğer sitelerde bu fiyatın altına da bulunabiliyor cihaz haberdar edeyim.

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
eğer basslı kayıt yapacaksanız (konser,arabada) , ekranı sararmasını istemiyorsanız. tuşlar 3 ayda bozuluyor. bunları bilerek alın kimse yazmıyor bunları

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Arkadaşlar yok mu nougat güncellemesi alan? Nedir durumlar? Hata var mı? Yenilikler nasıl? Yorum alalım kullananlardan mümkünse.

ErcumentSolmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Ben aldım yükledim. Hata olarak pil yüzdesi için ek ayarlar menüsüne girip aktifleştiriyorsunuz o menüye tekrar girerseniz referans ayara geri dönüyor çıkmadan düzeltmeniz gerekiyor.
Bir çok yenilik var bildirimler gayet iyi seviyede ama bildirimi unutmuş olduğumuzdan kullanmaya alışmak gerek biraz.
Hız olarak çok fazla artış var. Efektler yenilenmiş.
Ayrıca artık kilit ekranı ile ana sayfa resmi farklı yapılabiliyor.
İlk yorumum gayet iyi olduğu yönünde.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Yeni veya süper bir yenilik yok gibi. Zaten sabit internetim de yoktu şu anlık güncellemeye uzağım [emoji4]

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Merhaba, arkadaşlar HB'da satılan Kaset Adaptörü cihazları GM4G ile çalışıyor mu? :)

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Benim bildiğim o dediğin adaptör tarzı cihazlar APPLE hariç hepsi ile çalışmıyor mu?
Biz harici hoparlör tarzı bi cihazı GM4G ile denediğimizde çalışmamıştı fakat G3'te çalışmıştı. Bende acaba 4G bu tür şeyleri desteklemiyor mu diye tereddüt ettim. :)

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Biz harici hoparlör tarzı bi cihazı GM4G ile denediğimizde çalışmamıştı fakat G3'te çalışmıştı. Bende acaba 4G bu tür şeyleri desteklemiyor mu diye tereddüt ettim. :)
Bilirsin APPLE'ın hayatı bile kendisine özel.;):)

ErcumentSolmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Yeni veya süper bir yenilik yok gibi. Zaten sabit internetim de yoktu şu anlık güncellemeye uzağım [emoji4]
Yenilikler işlevsellik katıyor ama olmazsa olmaz değil. Kullandıkça seviyorsun ama hemen yüklemeliyim denilmez. Biraz hız artışı var ve güç tasarrufu açıkken şarj gitmiyor nerede ise ama gelince yüklenir bunun için mobil paket yenilmez. Ben akk yenilenmeden yaptım yoksa 700 mb çok kotayı maf eder. :D