M
muhsin12354
SDN Okuru
arkdaşlar telefon almalımıyım wafi az çekiyo diyolar
kardeşim poweramp indir galeri için galeri indir poweramp da istediğin şarkıyı müziği zil sesi yaparsın galeri olarak da A+galeri yükle telefon saf Android yani kendine göre şekillendir ama telefonun kamerası bi boka yaramaz güncelleme ile belki çözülür ben geçici olarak maxcamera yükledimTelefonu 5 gündür kullanıyorum ve bu fiyata alabileceğiniz en iyi telefon diyebilirim bir günü rahat çıkartıyor batarya değiştirilebiliyor soket kısmında sorun olduğunu düşünmüyorum ön kamera gerçekten efsane üst segment telefonlarla kıyasla. sorun olan bi kaç şey var arka kamera 13 megapiksel olduğunu düşünmüyorum maksimum 8dir ama kameranın eklentileri güzel işler çıkartıyor tavsiyemdir telefonun bu kadar sade olması ne bilem hiç bi eklenti olmamasını yadırgadım bir de telefonun zil sesini hala değiştiremedim bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim gerçekten değişmiyor
sen onu rüyanda bile alamazsın... ezik...gmnin yeni çöpü...
sesli aramaya dokunup tuş kilitlemiş olabilirsin... bence iptal etmek en pratik çözüm... ta maxiplus5 devrinden gelen çözüm...Kulaklığı taktığım zaman tuş kilidini kapatıyorum ve dinlerken telefondan ses geliyor lütfen tuş kilidini açın falan bişeyler diyo sonra açıyorum google sesli aramaya geçiyor neden böyle oluyor bi bilginiz var mı arkadaşlar
Emeğinize sağlık.Android 7.0 incelemesi - Tech oku
Buda tüm detayları ile incelemem neler gelmiş veya neler değişmiş merak eden herkes bakabilir.
Çok teşekkür ederim. Mükemmel değil ama kendi çapımda denedim bir şeyler.Emeğinize sağlık.
Ay sonuna kadar herkese gelecek bildiğim kadarıyla ama beklemem dersen beta programına katıl geldikten sonra yükle ve beta programından çık buda mümkün. Hızlı gelmesini istiyor isen.Hala 7.0 alamadım,ne zaman gelir arkadaşlar?
Benim bildiğim o dediğin adaptör tarzı cihazlar APPLE hariç hepsi ile çalışmıyor mu?Merhaba, arkadaşlar HB'da satılan Kaset Adaptörü cihazları GM4G ile çalışıyor mu?
Biz harici hoparlör tarzı bi cihazı GM4G ile denediğimizde çalışmamıştı fakat G3'te çalışmıştı. Bende acaba 4G bu tür şeyleri desteklemiyor mu diye tereddüt ettim.Benim bildiğim o dediğin adaptör tarzı cihazlar APPLE hariç hepsi ile çalışmıyor mu?
Bilirsin APPLE'ın hayatı bile kendisine özel.Biz harici hoparlör tarzı bi cihazı GM4G ile denediğimizde çalışmamıştı fakat G3'te çalışmıştı. Bende acaba 4G bu tür şeyleri desteklemiyor mu diye tereddüt ettim.
Yenilikler işlevsellik katıyor ama olmazsa olmaz değil. Kullandıkça seviyorsun ama hemen yüklemeliyim denilmez. Biraz hız artışı var ve güç tasarrufu açıkken şarj gitmiyor nerede ise ama gelince yüklenir bunun için mobil paket yenilmez. Ben akk yenilenmeden yaptım yoksa 700 mb çok kotayı maf eder.Yeni veya süper bir yenilik yok gibi. Zaten sabit internetim de yoktu şu anlık güncellemeye uzağım [emoji4]