Finix
Daha mükemmel bir Troy
- Reaksiyon puanı
- 2,285
OnLT çok güzel bir noktadasın.Anti-Spam burada spam istemiyoruz.

OnLT çok güzel bir noktadasın.Anti-Spam burada spam istemiyoruz.
En çok ben teşekkür etmek istiyorum.Çünkü sdnden ban yedikden sonra gerçekden çok sıkıcı bir şekilde bilgisayar kullanıyorum.

geldim geldim geldim. zaten burdaydım

Msn kapalı zor bulurdun beni

2.Hesaptan yargılanabilirsin amaa
 bir tane kullanmayı düşünüyorum 10 tane değil
 bir tane kullanmayı düşünüyorum 10 tane değiltamam o zaman olur bakee napmam lazım ki genel af çıkmışken ikinci hesaptan banlayacakmısınız?
karar vericem sadece hangisini kullansam diyebir tane kullanmayı düşünüyorum 10 tane değil

ama karar veremiyorum

Eski yüzler zaten yeni yüzlerdi

Ortalık karışacak hep bu rahşanın yüzündenPeki şimdi ikinci üyelikler ne olacak sevgili Zaman Efendisi?
 2 üyelikler devredışı kalmalı zaten bir çoğu ilk üyeliklerine dönmeyi bekliyordu onlar için iyi oldu :thumbup1: en azından artık hapishaneye sigara falan getirmeyeceğiz hepsi dışarıda sonuçta :tongue:
  2 üyelikler devredışı kalmalı zaten bir çoğu ilk üyeliklerine dönmeyi bekliyordu onlar için iyi oldu :thumbup1: en azından artık hapishaneye sigara falan getirmeyeceğiz hepsi dışarıda sonuçta :tongue:

findukfaresi yada corpuscallosum? bütün mesele karar verebilmekte

Aydoğan kaçtane sıpan var ki senin, "çüşşş" desene dursunSpam aldı başını gidiyor...

O ismi ezberlemek bir yılımı alır dinazor ismi gibi o yüzden finduk faresi daha hoş geliyor gözümefindukfaresi yada corpuscallosum? bütün mesele karar verebilmekte

:lol::lol::lol:Aydoğan kaçtane sıpan var ki senin, "çüşşş" desene dursun