Genç Yaşta Java Öğrenebilirmiyim ?

muhammetbas55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba abilerim ben 14 yaşındayım ve programcılığa merak sardım herhalde bunun sebebi programcılığın sınıırı olmaması.Şuanlık java dilini öğrenmek istiyorum.İnternetten bilgi ediniyorum sizce başarılı olurmuyum ve bana tavsiyeleriniz varmı ? :rolleyes:

yhatam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende basladim boyle gerci gayet guzel bir sey dusunsene sana ait bi dunya tron filmini izle tavsiye ederim guzel değinmisler programciliğa hatta filmdekiler program zaten bide soylemeden gecemiycem kendine program yap mesela ben html kullanarak anlakaranin mobese kameralarinin uygulamasini yaptim yani vardi ben kendim aldim degistirdim sikilinca giriyorum oğrenirsin de teoga calis sen

muhammetbas55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende basladim boyle gerci gayet guzel bir sey dusunsene sana ait bi dunya tron filmini izle tavsiye ederim guzel değinmisler programciliğa hatta filmdekiler program zaten bide soylemeden gecemiycem kendine program yap mesela ben html kullanarak anlakaranin mobese kameralarinin uygulamasini yaptim yani vardi ben kendim aldim degistirdim sikilinca giriyorum oğrenirsin de teoga calis sen
abi yakında javadan sonra android de uygulama satcam 4 5 sene içinde hevesliyiim bide doğru diyosun teog var

Reaksiyon puanı
0
Daha yaşın 14.Kafan zehir gibidir.Mükemmel bir temel atmak için bundan daha iyisi olamazdı.Bak mesela ben 28 yaşındayım.Bende çok meraklıyımdır uygulama,iyazılım mevzularına ancak hayat koşulları falan zar zor zaman ayırabiliyorum bunlara.İşten geliyorum yorgun oluyorum beyın,vucut yorgun.Haftada bırgün tatille bir şeyler yapmaya çalışıyorum ve onuda başarıyorum.Daha yolun çok başındasın.Bu istekle bu azimle yapamayacağın şey yok.Sadece hemen pes etme sabırlı ol.Doğru kaynaklardan ve doğru yerden çalışmaya başla.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
merhaba abilerim ben 14 yaşındayım ve programcılığa merak sardım herhalde bunun sebebi programcılığın sınıırı olmaması.Şuanlık java dilini öğrenmek istiyorum.İnternetten bilgi ediniyorum sizce başarılı olurmuyum ve bana tavsiyeleriniz varmı ? :rolleyes:

Öğrenirsin tabii ama bence Python ile başla. Android için de MIT Übiversitesinin bir projesi var App Inventor diye kod blokları var onunla yapıyorsun bir kaç video izle kavrarsın. Ben de 14 yaşındayım. Kesinlikle App Inventoru tavsiye ediyorum ama.
Python için kaynak istihza.com

muhammetbas55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öğrenirsin tabii ama bence Python ile başla. Android için de MIT Übiversitesinin bir projesi var App Inventor diye kod blokları var onunla yapıyorsun bir kaç video izle kavrarsın. Ben de 14 yaşındayım. Kesinlikle App Inventoru tavsiye ediyorum ama.
Python için kaynak istihza.com
javaya başladım java daha kolay geliyo bana

yhatam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sana guveniom kardes calismalarindanda haberdar et bizi

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,755
Hayır 40 yaşına gelmeden ogrenemezsin.
Şimdi Alt + F4 yap bakim

39 yaşında öğrenmeye başlarsan, 40 yaşında asla Java veya herhangi bir şey öğrenmiş olamazsın. Biz bu yaş sınırını 50 olarak düzeltelim. Erken başlayan erken yol alır.