ashabulyemin
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 20
GELECEĞİM EFENDİM
.
EFENDİM
Bekliyorum davetini efendim
Daha öncekiler gibi
Beni yedi kez davet ettiğin gibi
Senin yanın benim sılamdır efendim.
Gurbetliğimi sona erdirmek için diyarından bir kuş uçursan. Bir haber yollasan, yaralı gecelerimi sarıp sarmalayacak. Medinende ezan-ı Muhammedi ile uyansam. Kucağımda bana verdiğin o gülle sana ulaşsam. Cennet bahçende, namaz kılsam yine, seninle birlikte. Gurbetlik zor efendim
Senden uzakta olmak zor efendim
Şu yaralı yüreğime bir nefes üflesen efendim.
Günlerimi gülünün rengi değse, başıma ellerin, ruhuma beni müjdeleyen sesin değse efendim. Fısıldasan da razıyım. Bir hecene meftunum efendim. Hücremi bahara çevirmek için gelsen efendim. Veya buyur etsen. Ve bir lebbeyk fermanıyla gidersem yalnızlığımı. Uzaklığımı bir fermanla yakınlaştırsan. Bilirim senin yakınlığın bizim uzaklığımızın yanında bir hiçtir efendim
Bir lebbeyk fermanı
Bir ateş salkımı
Bir yağmur bereketi..
Ve
Ve kalbimde bütün esaretlerin hürriyetiyle çağır beni efendim
Sana hicret etmek için efendim. Muhacirin sürgünlüğüyle. Gözyaşlarımın tesellisiyle. Asr-ı saadetin tecellisiyle efendim
Bu derbeder kelimelerin hatırı var mı bilmem. İçimin telini titreten mızrabın hatırı var mı bilmem ama? Yazdığım bu kelimelerin hatırı var mı bilmem efendim ama, kapında senin aşkını anlatan kafesi olmayan bülbüller aşkına çağır beni efendim
Dilimde dönmeyen kelimeler aşkına.
Melali büyüten gizli gizli ağlamalarımın aşkına efendim çağır beni .
SENİ ÇOK SEVİYORUM EFENDİM .
Sonsuz hürriyet, sınanmadığımız emeller, yenilmediğimiz zaferleri istiyorum efendim
Beyhudeliğin kaldırılıp uzaklara atıldığı gül ikliminden, en asil tutkularım adına sadece seni istiyorum efendim
Gönderdiğim salat-ü selamlar hatırına, şelalelerin çağıltısına karışan yakarışlarım hatırına, daha senin için deremediğim gülün hatırına efendim
Çağır beni
Söz verdiğim gibi geleceğim efendim
Geleceğim efendim .
Sana söz verdiğim gibi ..
Efendim, bu günkü ümmetin seni çok seviyor, onlar da seni öyle seviyor, öyle istiyor ki, gönülden ve sebepsizce seni isteyen bu günkü ümmetini de çağır efendim .
Onları da çağır efendim
Bu günkü ümmetin, SENSİZ KALMASIN EFENDİM .
Saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Hayatı gönül gözü ile yorumlayan kardeşiniz Mustafa ÇELİK
Ekleyen: Mustafa Çelik
EFENDİM
Bekliyorum davetini efendim
Daha öncekiler gibi
Beni yedi kez davet ettiğin gibi
Senin yanın benim sılamdır efendim.
Gurbetliğimi sona erdirmek için diyarından bir kuş uçursan. Bir haber yollasan, yaralı gecelerimi sarıp sarmalayacak. Medinende ezan-ı Muhammedi ile uyansam. Kucağımda bana verdiğin o gülle sana ulaşsam. Cennet bahçende, namaz kılsam yine, seninle birlikte. Gurbetlik zor efendim
Senden uzakta olmak zor efendim
Şu yaralı yüreğime bir nefes üflesen efendim.
Günlerimi gülünün rengi değse, başıma ellerin, ruhuma beni müjdeleyen sesin değse efendim. Fısıldasan da razıyım. Bir hecene meftunum efendim. Hücremi bahara çevirmek için gelsen efendim. Veya buyur etsen. Ve bir lebbeyk fermanıyla gidersem yalnızlığımı. Uzaklığımı bir fermanla yakınlaştırsan. Bilirim senin yakınlığın bizim uzaklığımızın yanında bir hiçtir efendim
Bir lebbeyk fermanı
Bir ateş salkımı
Bir yağmur bereketi..
Ve
Ve kalbimde bütün esaretlerin hürriyetiyle çağır beni efendim
Sana hicret etmek için efendim. Muhacirin sürgünlüğüyle. Gözyaşlarımın tesellisiyle. Asr-ı saadetin tecellisiyle efendim
Bu derbeder kelimelerin hatırı var mı bilmem. İçimin telini titreten mızrabın hatırı var mı bilmem ama? Yazdığım bu kelimelerin hatırı var mı bilmem efendim ama, kapında senin aşkını anlatan kafesi olmayan bülbüller aşkına çağır beni efendim
Dilimde dönmeyen kelimeler aşkına.
Melali büyüten gizli gizli ağlamalarımın aşkına efendim çağır beni .
SENİ ÇOK SEVİYORUM EFENDİM .
Sonsuz hürriyet, sınanmadığımız emeller, yenilmediğimiz zaferleri istiyorum efendim
Beyhudeliğin kaldırılıp uzaklara atıldığı gül ikliminden, en asil tutkularım adına sadece seni istiyorum efendim
Gönderdiğim salat-ü selamlar hatırına, şelalelerin çağıltısına karışan yakarışlarım hatırına, daha senin için deremediğim gülün hatırına efendim
Çağır beni
Söz verdiğim gibi geleceğim efendim
Geleceğim efendim .
Sana söz verdiğim gibi ..
Efendim, bu günkü ümmetin seni çok seviyor, onlar da seni öyle seviyor, öyle istiyor ki, gönülden ve sebepsizce seni isteyen bu günkü ümmetini de çağır efendim .
Onları da çağır efendim
Bu günkü ümmetin, SENSİZ KALMASIN EFENDİM .
Saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Hayatı gönül gözü ile yorumlayan kardeşiniz Mustafa ÇELİK
Ekleyen: Mustafa Çelik