• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Geldiklerine pişman oldular

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
taciz_turist.jpg
Antalya'da diskolarda eğlenen ve sarhoş olan genç turist kızlar, Türk erkeklerinin el ve sözlü tacizine uğradı.

taciz_turist2.jpg
Antalya'ya tatile gelen turist kızların en büyük belalıları tacizci Türk gençler. İçkinin dozunu kaçıran ve sarhoş olan turist kızlar, Türk erkeklerinin tacizine uğradı. dans bahanesi ile yanlarına yaklaştıkları gençler, gecenin ilerleyen saatlerinde sarhoş olan genç turist kızları elle ve sölü olarak taciz ettiler.

taciz_turist3.jpg
Kısa bir sohbetin ardından sözlü ve elle tacize başlayan gençlere ise kimse müdahale etmezken bazı turist kızların tacize ses çıkarmadıklarını gözlenirken, itiraz eden turistleri ise kimse dinlemedi.

kaynak

Geldiklerine pişman oldular - Mynet Haber

ses çıkarmamıslar işte duydunuz hoslarına gıdıyor onların..
ee ozaman bunun adı tacız değil ...
zaten hoslarına gıtmese bu hareketler,, acık sacık gıyınıp ortalarda sarhos naraları atmazlar..
ve daha bır cok edepsız ahlaksız hareketlerde bulunmazlar...
onların ıstedıgıde bu ....
Allahım Türkiyem Türk insanı alet olmasın bunlara ne olur..

Manyak Bunlar Yaa O Kadar Abazanın İçine Girilirmi. Olcağı Budur Tabi!

hiçte pişman gibi durmuyolar bence iyikide gelmişiz bile demişlerdir

Biz Türklerin misafir perverliğini göstermişler :lol::devil:

bu kadar içmeyin dedim onlara.. poponuza çimdik atarlar, oranızı buranızı yoklarlar, sıkarlar dedim dinlemediler :lol:

halbuki baaayan turistler ayakta durmakda zorlandıkları için Türk erkekleri yanlarında haberleri yok :tooth: :devil:

kusura bakmayında rahatsız olacak insan yarı çıplak dolaşmaz bunlarda rahatsız olacak tipte yok ayrıca

her zaman söylerim; açana bakarlar.

Edit:bu kadar açanada bunu yaparlar onu ekliyim ben bi yere :lol:

onlarda onu istiyor zaten..hatta gelen kadın turistlerin çoğu bilmem ne için geliyor...tatil yörelerine gidince bu daha net görülüyo zati...

bizim ayılarda vur dedim mi öldürür zaten.

Bişi yapmadık ki :S hemen haber olmuşuz. Ben yere düşen bir tanesini yerden kaldırdım gazeteciler hemen manşet attı "turist kızları kaldırdılar" diye. Çok abartmışlar olayları. Benim arkadaş ise zaten kız ile birliktelerdi, günlük yaptıklarını orada yapınca taciz oldu, o yüzden ses çıkartmamış olabilir mi acaba?

Bi ara yeri/zaman ı öğretmek lâzım bizim ayıcıklara ... Sonra diğer müteşebbis Türk Gençleri'ni de karalıyorlar... :*

Belli ki talep var bu konuda...Bizimkilere suç bulmamak lazım... :devil: