Garip Bir Sorun

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Arkadaşlar sistemimde Opera ve Edge Beta tarayıcı kurulu. Edge beta ile youtube de resmen video dahi izlenmiyor siteleri geç açıyor video açtığım da 700 Kbps hızında açtığını gördüm ve internette sorun olabileceğini düşünerek modemi sıfırladım kapatıp açtım ama düzelmedi. Son çare Opera ile denedim siteleri hızlı açıyor ve youtube videoların da 12 Mbps hızında açmaya başladı bu durum da Edge Beta'da sorun olduğunu öğrenmiş oldum. Sizce bu sorun düzelir mi silmeye gerek var mı? Bir arkadaş tam sürümü gelecek Beta'dan çıkacak artık diyordu beklemek mantıklı mı acaba? Şuan Opera'ya döndüm geri :)

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Chrome yada Firefox - avant denedin mi?

Hocam yıllardır Chrome kullandım sıkıldım şuan sistem de kurulu değil. Firefox'da kullandım fena değil ama çok ram harcıyor ve 1-2 sorunu yüzünden kullanmıyorum. Yenilik olsun dedim Edge Beta kurdum aslında çok sevdim tarayıcıyı bayadır kullanıyordum ama bu sorunu yaşayınca şuan onu da kullanmıyorum update bekliyorum belki düzelir bu sorun. Şuan Opera kullanıyorum. Avant denemedim.

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
Neyse bakalım Update bekleyelim belki düzelir. Bu forumda bir arkadaş haftaya falan tam sürümü geliyor diyordu şuan durum ne bilmiyorum.

NorthSorlandet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Diğer siteleri açma hızı Chrome ile kıyaslandığında nasıl sence ?

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Aynı sorun devam ediyor şuan. Edge ile 3 MBps açıyor videoları aynı videonun linkini alıp Opera'da açıyorum 12 Mbps çıkıyor :D