Garantisi bitmiş iphone’u hangi servise götürürsünüz?

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
a.) Yetkili Servis
b.) Özel Servis

-Özel servisler parça değiştirir mi?
-Özel servisler (bazıları) işçilik konusunda yetersiz kalabilirler mi?
-Yetkili servisler fahiş ücret talep ederler mi?

Yardımcı olabilirseniz minnettar kalırım.

Teşekkürler

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Güvendiğim Özel Servise Götürürüm. 20 Yılı Aşkın Süredir Tanıdığım Bildiğim Bir Özel Servis Var Oraya Giderim Daima.

Birçok Defa Garantili Haldeyken Oluşan Arızayı Yetkili Servis Çözememiş Özel Servise Götürdüğümde Parça Değişikliği Akabinde Cihaz Düzelmişti.

Unutulmaması Gereken Bu Her Özel Servisin Konusunda İyi Olduğu Anlamına Gelmez.

Yetkili ServislerGenelde Fahiş Fiyat Talep Ettiği Gibi Aynı Yolu İzleyen Daha Yüksek Hizmet Bedeli İsteyenlerde Oluyor.

Parça Değişimi Yapıp Yapamayacağı Gittiğiniz Özel Servisin Konusunda Ne Denli Uzman Olup Olmamasıyla İlgili.

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Güvendiğim Özel Servise Götürürüm. 20 Yılı Aşkın Süredir Tanıdığım Bildiğim Bir Özel Servis Var Oraya Giderim Daima.

Birçok Defa Garantili Haldeyken Oluşan Arızayı Yetkili Servis Çözememiş Özel Servise Götürdüğümde Parça Değişikliği Akabinde Cihaz Düzelmişti.

Unutulmaması Gereken Bu Her Özel Servisin Konusunda İyi Olduğu Anlamına Gelmez.

Yetkili ServislerGenelde Fahiş Fiyat Talep Ettiği Gibi Aynı Yolu İzleyen Daha Yüksek Hizmet Bedeli İsteyenlerde Oluyor.

Parça Değişimi Yapıp Yapamayacağı Gittiğiniz Özel Servisin Konusunda Ne Denli Uzman Olup Olmamasıyla İlgili.
Teşekkür ederim hocam.

Maalesef tanıdığım özel servis var, ancak güvendiğim özel servis yok.

Hocam parça değişimi ile “orjinal parçayı yan sanayi olanla değiştirmeyi” kast etmiştim.

Batarya değişimi sordum. İki tanıdık telefoncu 300 lira fiyat çekti. Üçüncüsü 480 lira dedi. Yetkili serviste 450 liraya değiştiriyorlar zaten.

Şanslısınız siz hocam :)

WitaLOL

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Bence Turkcell e gotur cunku benim anemin telefonu bozulmuştu oraya götür dük onlarda tamir ettirdiler

WitaLOL

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Ama onlar yapmıyorlar onlar senin icin bir servis secip yaptiriyorlar

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
O zaman Turkcell abonesi idin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu olaydan beri Turkcell’in önünden geçmiyorum :)

Son düzenleme:

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Teşekkür ederim hocam.

Maalesef tanıdığım özel servis var, ancak güvendiğim özel servis yok.

Hocam parça değişimi ile “orjinal parçayı yan sanayi olanla değiştirmeyi” kast etmiştim.

Batarya değişimi sordum. İki tanıdık telefoncu 300 lira fiyat çekti. Üçüncüsü 480 lira dedi. Yetkili serviste 450 liraya değiştiriyorlar zaten.

Şanslısınız siz hocam :)
Bence 300 Tl Olan Parça İle 450 Olan Yetkili Servisteki Parçada Muhtemelen Aynıdır.

Bu Arada Değişim Parçası Ne ?

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Bence 300 Tl Olan Parça İle 450 Olan Yetkili Servisteki Parçada Muhtemelen Aynıdır.

Bu Arada Değişim Parçası Ne ?
Yok hocam Apple dışarı orjinal parça vermiyor. Dışardakiler yan sanayi diye biliyorum. Adam Link Tech marka batarya için 300 lira istedi. İnsanların bilgisinden, tecrübesinden faydalanmak için açtım konuyu.

iyi kullanıcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
ben ben olayım seni bilmem ama ne kadar versmde gene yetkili servise verirdim hem güvenilir.

osmanus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
yetkili servis öncelik olur ama bütçe açarsa gsmiletişim var temiz iş yaparlar tavsiye ederim