Garanti hakkında

Ozlemimek29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İphone 6s kullanıyorum 1 hafta önce şarj adaptörü durduk yere bozuldu 2 gün önce de telefonumun şarjı bitip kapandı şarja taktım şarj oluyor gösterdi ama telefon açılmadı sonra siyah ekran oldu bi daha da açılmadı telefon garantiye gitcek sizce cihaz değişimi yapılır mı yoksa tamir mi edilir?Adaptörü göndersem yenisini gönderirler mi?Garantisi var hala ve ücretsiz mi yapılır?bi kaç çizik var ama küçük bi de 2 yerinde darbe izi var ama küçük bu sorun olur mu?Garantiden kaç günde gelir?

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
İphone 6s kullanıyorum 1 hafta önce şarj adaptörü durduk yere bozuldu 2 gün önce de telefonumun şarjı bitip kapandı şarja taktım şarj oluyor gösterdi ama telefon açılmadı sonra siyah ekran oldu bi daha da açılmadı telefon garantiye gitcek sizce cihaz değişimi yapılır mı yoksa tamir mi edilir?Adaptörü göndersem yenisini gönderirler mi?Garantisi var hala ve ücretsiz mi yapılır?bi kaç çizik var ama küçük bi de 2 yerinde darbe izi var ama küçük bu sorun olur mu?Garantiden kaç günde gelir?
Öncelikle telefonun kutu içeriğini toplayıp direk servise götürün ve yeni telefon değişimi isteyin. Onlar bir analiz etsinler. 1 hafta içinde ürünü size geri gönderirler. Sakın sadece adaptörü servise yollamayın. Telefon ve kutu içeriğinin tamamını göndermeyi ihmal etmeyin. :)

Ozlemimek29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle telefonun kutu içeriğini toplayıp direk servise götürün ve yeni telefon değişimi isteyin. Onlar bir analiz etsinler. 1 hafta içinde ürünü size geri gönderirler. Sakın sadece adaptörü servise yollamayın. Telefon ve kutu içeriğinin tamamını göndermeyi ihmal etmeyin. :)
Kargoyla gitcek ama bulunduğum ilçede yok servis a4 e sorunları yazın dediler altına değişim istiyorum mu yazıyım

1.şarjı bitti kapandı şarj oluyor gösterdi açılmadı sonra siyah ekran oldu bi daha da açılmadı
2.Şarjı varken kapattığımda açılırken şarja takın diyor sonra denediğimde açılıyor
3.çabuk ısınıyor
4.kişisel erişim noktasını açtığımda başka bi aygıttan bulunmuyor 3-4 kez denediğimde gözüküyor
5.şarjı 93 ken kapatıp açtığımda şarjı 98 e çıktı sonra tekrar 93 e indi
6.1 hafta önce de şarj adaptörü bi anda şarj etmemeye başladı
7.Bazen de açma kapama tuşuna basınca ekran açılmıyor 1 dk felan durup açılıyor veya 2-3 kere deneyince
8.birini hoparlörden aradığımda çalarken çok az ses çıkıyor
Bu sorunları yazdım ben dr

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Kargoyla gitcek ama bulunduğum ilçede yok servis a4 e sorunları yazın dediler altına değişim istiyorum mu yazıyım

1.şarjı bitti kapandı şarj oluyor gösterdi açılmadı sonra siyah ekran oldu bi daha da açılmadı
2.Şarjı varken kapattığımda açılırken şarja takın diyor sonra denediğimde açılıyor
3.çabuk ısınıyor
4.kişisel erişim noktasını açtığımda başka bi aygıttan bulunmuyor 3-4 kez denediğimde gözüküyor
5.şarjı 93 ken kapatıp açtığımda şarjı 98 e çıktı sonra tekrar 93 e indi
6.1 hafta önce de şarj adaptörü bi anda şarj etmemeye başladı
7.Bazen de açma kapama tuşuna basınca ekran açılmıyor 1 dk felan durup açılıyor veya 2-3 kere deneyince
8.birini hoparlörden aradığımda çalarken çok az ses çıkıyor
Bu sorunları yazdım ben dr
Evet. Öncelikle yaşadığınız sorunları ve en sonda da yeni model ile değişim istediğini izah etmelisin. :)

Ozlemimek29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Son düzenleme:

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Ücret ödememi gerektircek bi şey yok dimi

---- Mesajlar birleştirildi ----

Peki çizik ve darbelerden bir sorun olur mu
Daha ilk haftadan telefonu ciddi bir şekilde çizdirdiniz mi?
Ufak kılcal çizikler varsa sorun olacağını zannetmiyorum.
Normalde ücret istenmiyor.

Ozlemimek29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Peki teşekkürler

Şey bi soru geldi aklıma.Şimdi kargoyla gidip gelcek 1 haftadan uzun sürer mi yoksa dediğiniz gibi 1 hafta mı sürer?Bi de yeni ürün gönderme ihtimalleri kaçtır sizce?

Son düzenleme:

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Peki teşekkürler

Şey bi soru geldi aklıma.Şimdi kargoyla gidip gelcek 1 haftadan uzun sürer mi yoksa dediğiniz gibi 1 hafta mı sürer?Bi de yeni ürün gönderme ihtimalleri kaçtır sizce?
Normalde 1 haftada hallederler. Uzun sürerse eğer THH'ye şikayet başvurusunda bulunabilirsiniz.