Gamepad Tavsiyesi

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Merhaba,

Arkadaşlar Gamepad almayı planlıyorum. Bütçem max. 50TL. Aldığımda söyle bir 2-3 Yıl giden sağlam bişey olsun istiyorum. Biraz araştırdım Logitech'in Rumblepad 2 modelini beğendim. Ama ne demişler ne kadar rekabet o kadar kalite :D Kafamdaki ideal Gamepad titreşimi olan, ele oturan modeller. Bu arada elim galiba biraz büyük :D
Logitech Rumblepad 2
asdvl.jpg

Sizin de bana önerebileceğiniz modeller var mıdır? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
zaten bi senin önerdigin var bide alternatif bu var, gerisi hikaye.. bunun ekstrasi EA'nın fifa icin önerdigi joypad ve havalandırması var el terlemesine karsı...almayı düsünüyorum...

Logitech ChillStream
(+) Ergonomik tasarim
(+) Kaliteli malzeme
(+) El serinletici
(+) Hassas analog joystick ve analog tetik

(-) Titresim yok
(-) Fan sesi sinir bozucu

253.1.0.jpg

Logitech ChillStream Gamepad incelemesi

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
zaten bi senin önerdigin var bide alternatif bu var, gerisi hikaye.. bunun ekstrasi EA'nın fifa icin önerdigi joypad ve havalandırması var el terlemesine karsı...almayı düsünüyorum...

Logitech ChillStream
(+) Ergonomik tasarim
(+) Kaliteli malzeme
(+) El serinletici
(+) Hassas analog joystick ve analog tetik

(-) Titresim yok
(-) Fan sesi sinir bozucu

253.1.0.jpg

Logitech ChillStream Gamepad incelemesi

ben bunu da araştırdım fan sesi dediler titreşim yok dediler vazgeçer gibi oldum. Ama yine de ikisi arasında kaldımsizce hangisi ? Cahilstream mi, Rumblepad 2 mi?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
titresim benim icin önemli degil suan var 10 liralık cin malı tiresimli joypadım, titresimi kapatıyorum cogu zaman olsada olur olmasada. ayrica fifa oynadigim icin cogu zaman titresim olmamasi daha iyi benim icin. Araba oyunu olcakta vs bana pek hitap etmiyo. Ayrica titresimmi hava üflememi dersen hava üfleme daha mantikli tabi bana göre.. tek kötü yanı ses yapması onuda görmezden gelebilirm yada kapatabilirm..zaten oyunda sesi acicagim icin farketmez..

ayrica sol analogla yön tuslarının yerleri degisik dikkat ettiysen xbox360 la birebir.. alismak zaman alabilir xbox'a alısık degilsen bunuda göz önünde bulundur..

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Şimdi bütçen 50 lira olmasaydı sana Xbox 360 kolu alıp ardından bilgişsayar aparatını alıp bilgisayarda kullan derdim :D bence Chillstream çünkü Xbox 360 koludur eline tamamen oturur sıkıntı yaratmaz :)

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Tamam Chillstream alıyorum diyelim. Hiçbiyerde satılmıyo :D. Aslında düşündüm de titreşim benim için de fazla önemli değilmiş, zaten ben FIFA oynamak için alıyorum. Ama dediğim gibi hiçbiryerde Logitech ChillStream satılmıyo :S

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
biraz ararsan bulabilirsin elektronik marketlerde vs.. yada istanbuldaysan kadıköyde envai cesidini bulursun..

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
biraz ararsan bulabilirsin elektronik marketlerde vs.. yada istanbuldaysan kadıköyde envai cesidini bulursun..

kadıköy ve mecidiyeköyün bilgisayar sokağını avucumun içi gibi biliyorum ama ürün eski olduğundan orada bulabilirmiyim acaba ama neyse olmadı RumblePad 2 alırım. yarın bi gidip piyasaya sormak lazım

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
internette baktım harbidende hicbi yerde yok.. burda gördüm elemanın biri istek yapmis 35liraya bulmus.. bende piyasaya cıkmanı öneririm kesin bulursun ama fiyati nolur bilemem.. hocam baktın bulamadin dedigin gibi digerini alirsin oda gayet kaliteli..

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ama chillstream daha sekil duruyo. simdi de o kafama yatti. yarin piyasaya cikip snopy alarak donmem insallah :D. yarin bi kadikoyu tavaf etmek lazim

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
yanlız yarın pazar cogu yer kapalıdır.. pazarteside arife kötü zamanda karar vermissin almaya :) ama çık bi gez tabi bisey kaybetmessin..

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Ya ps2 kolu alıp dönüştürücüyle kullan yada x360 kolu al, kesinlikle. Bütün pc gamepadleri dandik. O logitechlerde.

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Abi logitech dandik mi? :D

Logitech taş çıkarsa gider alırım :D

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Tabikide kalitelidir de ben önerdiklerimi yüceltmek için logitechi yerin dibine soktum :mrgreen:

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Bende 2 üründe var.. 2'side oyununa göre ayrı zevk veriyor.. :) Ama genelde Rumplepad kullanıyorum, kardeşim ise Cahilstreammüptelası.. :)
Dediğim gibi 2'sinide deneyebiliyorsan dene ve öyle karar ver çünkü ikiside kontroller olarak çok hassas ama ergonomi farkı var.. Ben Araba yarışı oynarken Rumplepad'i, Trine, AudioSurf gibi oyunları oynarken Cahilstrea'den daha çok haz alıyorum mesela :)

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
chillstream almak istiyorum ama nerden bulabilirim acaba?

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Chillstream xbox vari bir kol.Elinin alışması biraz süre alabilir.
Bende rumblepad 2 kablosuz var.Bildiğin taş:) Yaslan arkana istediğini oyna.Pilleride çok iyi gidiyor.Kablolusunu öneririm sana.Yakında 2. kol olarak onu alacağım.
17339.png

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bende ilklerde RumblePad 2 kablolusunu almayı planlıyordum ama ChillStream Kanıma girdi onu alıcam inş. Biraz nette araştırdım Rumblepad'in analog yuvalarından çok şikayet ediliyormuş. Yeni modelinde analog yuvaları yuvarlak olucakmış Ama yeni model daha çıkmadı bile, Çıkacak da buraya gelecek de ohoo :D. Ben ChillStream alıcam. Hem hiç XBOX360 kullanmamış bi arkadaşım bile ilk defa XBOX oynadığında o kol PS^kollarından daha güzel diyor. Bende zaten XBOX koluna alışmam lazım :D

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
ChillStream sahibiyim şiddetle tavsiye ederim =)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
aldıgında aldıgın yeri, fiyati, stok durumunu haber verirsin kardesim.. yakınlarda alicam bu naneden bende, benim çin malı kol sacmalamaya basladı...

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
aldıgında aldıgın yeri, fiyati, stok durumunu haber verirsin kardesim.. yakınlarda alicam bu naneden bende, benim çin malı kol sacmalamaya basladı...

İzmir mediamarkt'dan 45 TL ye almıştım.. 2-3 ay oluyor.. Vatan'da 50 TL idi fiyatları değişmiş olabilir.

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
gittim adam elimizde oyle bi urun yok dedi deli oldum geldim 15 liraya snopy aldim idareten. logitech yeni model cikarticakmis para biriktirip ondan alicam artik

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
hocam zaten böle gıldır gıcık seyler lazım olur ararsın bulamassın yada ararsın anca bi yerde bulursun oda cok pahalı olur almakla almamak arasında kalırsın... sonra rasgele herhangi bi elektronik magazasını gezerken aklında yoktur denk gelir indirimdedir bu seferde üstünde para olmaz.. :)

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
hocam zaten böle gıldır gıcık seyler lazım olur ararsın bulamassın yada ararsın anca bi yerde bulursun oda cok pahalı olur almakla almamak arasında kalırsın... sonra rasgele herhangi bi elektronik magazasını gezerken aklında yoktur denk gelir indirimdedir bu seferde üstünde para olmaz.. :)

benim durumu özetledin kardeşim helal olsun :D