Galaxy Z Fold 7 kullanımı hakkında

draktepe

Asistan
Reaksiyon puanı
174
Fold serisine fold 4 ile başladım. Fold 6 yı da kullandıktan sonra Fold 7 ye geçmiş bulundum. Düşünen arkadaşlar için deneyimlerimi paylaşmak istedim.
* 3. nesilden beri katlandığı zaman kapak ekranı bar gibi kalıyordu. 7 ile beraber bu sorun tamamen kalkmış oldu. Telefonu katladığımda kapak ekranı artık normal amiral gemisi telefon gibi. 6. nesilde özellkle klavyeden yazarken rahatsız olduğum için telefonu açmam gerekiyordu. 7 ile bu durum tamamen ortadan kalktı.
* İncelme ise harika olmuş. Sadece teoride değil pratikte de. Eski ve yeni nesilleri orijinal kılıfları ile kullandım. Kılıf takılınca fark çok az oluyordu. 7 ise kılıf takılsa dahi diğer iphone ve galaxy modellerinin kılıfsız kalınlığında kalıyor. Kapak ön kılıfının kaldırılması herkesin hoşuna gitmeyebilir ancak pratikte çok efektif olmuyordu zaten. eski nesillerde sürekl yerinden çıkıp kırılıp duruyordu.
* Cihaz one ui 8 ile geliyor akıyor. Cayır cayır diyoruz ya o derece.
* Eski nesilleri kullanırken acaba ultra sersine mi geçsem sorusunu sorduran şey kamera idi. O kadar para verip ortalama bir kamera kullanmak üzüyordu. 7 ile beraber gelen 200mp lk sensör ile bu da ortadan kalkmış oldu.
* Cihaz iç ekranda ekran altı kamera normal açık kameraya döndü. Özellikle toplantılarda görüntü kaltesi bariz bir şekilde artmış oldu.
* Cihazın eski nesilden tek eksi yanı ise S pen desteğinin kaldırılmış olması. Buna alışmam gerekecek sanırım.
* Oldukça işlevsel, havalı ve karizmatik bir cihazdı. Yine öyle oldu. Sorularınız olursa yanıtlamaktan memnuniyet duyarım SDN ailesi.