Galaxy Y Touchwiz 5 Nasıl Yüklenir ?

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Herkese Merhaba

Arkadaşlar biyerde okumuştum android 4.0 sürümünün üzerindeki tüm telefonlara touchwiz yüklenebiliyormuş. İyi güzel benim telefonum galaxy y 4.2 rom yükledim root felan hersey tamam zaten root browser ı da yükledim dediklerini yaptım ancak permission ayarı yapılacak diyor orda kaldım . o ayar nasıl yapılıyor bi yardım ederseniz mutlu olurum.

Teşekkür ederim.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
permission ayarı dediğin system klasörüne kopyaladığın uygulama izinleri ise Root Explorer ile yapabilirsin :)

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
rom dosyasında degişiklik yapıp tekrar romu yükledim bu sefer ana sayfa gelmedi :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kardeş stock rom yüklemeye çalışıyorum şuan da ancak download modu açıp usb yi bağlıyorum usb tanınmadı diyor ne yapcaz ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
rom dosyasında degişiklik yapıp tekrar romu yükledim bu sefer ana sayfa gelmedi :D

kardeş stock rom yüklemeye çalışıyorum şuan da ancak download modu açıp usb yi bağlıyorum usb tanınmadı diyor ne yapcaz ?

daha önce yükleme yapmış mıydın? driverlar yüklü mü?

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
evet stock romu yaklaşık 30 kez yükledim :D ilk defa sorun çıkardı

hallettim gerek kalmadı sağol

Reaksiyon puanı
2,148
root browserda bahsedilen dosyanın üzerine basılı tutacaksın gelen seçeneklerden Permissions seçeneğine basacaksın, izinleri muhtemelen rw-r--r-- şeklinde ayarlamanı istemiştir, bunu üçerli gruplara ayıracaksın yani "rw-" , "r--" , "r--"
gruplar sırasıyla Owner, Group ve Others'dır

yani Owner kısmında Read ve Write seçili olacak Execute seçili olmayacak, Group kısmında Read seçili olacak Write ve Execute seçili olmayacak, Others kısmında Read seçili olacak Write ve Execute seçili olmayacak, ondan sonra OK diyeceksin izinleri ayarlama bitecek

şuradaki gibi
screenshot2013051416272.png

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bunu yapıyorum ardından restrat yapıyorum telefon touchwiz 5 olarak açılmıyor yine eski halinde açılıyor