Galaxy SIII'te Tesadüfen Keşfettiğim Gizli Animasyon (Android 4.0 ICS)

bytezad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube_share;SOWqgn87KjQ]http://youtu.be/SOWqgn87KjQ[/video]

Arkadaşlar forumda üye olarak yeniyim aslında okurluğum çok öncelerden beri var.. Fakat yeni keşfettiğim bir şeyi paylaşmak için üye olmaya da karar verdim.. Belki de ben yeni keşfettim bilemiyorum.. Bilenler vardır belki.. Yeni bir Android kullanıcısıyım.. İlk kullandığım Android telefon bir ay önce aldığım Samsung Galaxy SIII Android 4.0.4 ICS işletim sistemi yüklü.. Aldığım günden beri bir çok özelliğini keşfettim ama bulduğum bu animasyonla ilgili internette hiç bir paylaşım göremedim bu yüzden heyecan yaptım silerle paylaşıyorum.. video yeterince açık aslında ama kısaca bahsedeyim yine de..

'Ayarlar' menüsüne girip listenin en altında 'Cihaz hakkında' başlığına tıkladım.. Açılan yeni listede 'Model Numarası' , 'Android Sürümü' gibi satırlar var.. 'Android Sürümü: 4.0.4' yazısı biraz soluktur.. Tıklanmaz gibi görünür.. Ben de bu niye tıklanmıyo acaba diye sinirle bir kaç kere tıkladım üstüne ve tesadüfen ICS simgesi belirdi ekranda.. Top the Zoom yaptığım fotoğraflar gibi zoom yapayım dedim iki parmağımla.. Yavaş yavaş zoom yapınca simge yavaş yavaş büyümeye başladı ve anlam veremediğim bir animasyon başladı.. Amacı neydi anlamadım ve güldüm.. Aranızda denemek isteyenler olur belki.. Paylaşmak istedim bu yüzden.. İyi okumalar..:blush:

strKullaniciAdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2.1 den sonraki sürümlerde bu easter egg mevcut ama genelde sadece resim gözükürdü demek bunda animasyonda varmış :)

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Aynı animasyon Galaxy S2 üzerinden de görülmektedir.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
s2 ve s3 de var bu benim bildiğim

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Haha :D Bende ilk defa keşfettim.

4.1.1 Jelly Bean'de bir kaç kere tıklayınca büyük bir JeliBon çıkıyor.Zoom harektei yapınca ekrana ufak ufak jelibonlar dağılıyor.Sanki uzay boşluğunda hareket eder gibi ordan oraya yavaş yavaş salınıyorlar.Tutup kenarlara fırlatabiliyorsun.Enteresan.Güzelmiş :)

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sürpriz yumurta diye biliyorum ben bunun adını android 2.3.6 da da zombili bir resim çıkıyor onun video sunu görünce bende S3 te denemistim

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Pek bilinmeyen bir sey degil aslinda youtube daki cogu incelemede gorebilirsiniz. Ben oradaki amaci anlamadim :D,androidin surumu hakkinda bilgi icerseydi daha iyi olurmus(Diger surumden farklari nelerdir, sistemde kapladigi yer gibi)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Bende zombi çıktı solada :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony xperia sola bende de var, zombi çıkıyor ve videodaki gibi iki parmağınızla zoomlayınca aynı animasyon çıkıyor. ilginç bir tespit böylelikle biz de öğrenmiş olduk bunu. yalnız katılıyorum, amacı nedir bunun? ne anlatmak istemişler acaba :)

tayfun0606

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haha :D Bende ilk defa keşfettim.

4.1.1 Jelly Bean'de bir kaç kere tıklayınca büyük bir JeliBon çıkıyor.Zoom harektei yapınca ekrana ufak ufak jelibonlar dağılıyor.Sanki uzay boşluğunda hareket eder gibi ordan oraya yavaş yavaş salınıyorlar.Tutup kenarlara fırlatabiliyorsun.Enteresan.Güzelmiş :)

dostum 4.1.1. Jelly Beanı nasıl yükledin biz hala 4.0 dayız. Nasıl yaparız.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
dostum 4.1.1. Jelly Beanı nasıl yükledin biz hala 4.0 dayız. Nasıl yaparız.

Polonya sürümü çıkmıştı 2-3 hafta önce.Onu yükledim.İstersen Polonya sürümünü indirip Odin ile yükleyebilirsin.Ama bence biraz daha bekle.Türkiye sürümünün eli kulağında.Her an gelebilir.Türkiye sürümü çıkınca bende o sürümü yüklücem zaten.

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
İlluminatinin işleri bunlar.

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu samsung telefon boyutlarını ne kadar abarttı yahu. Bekçi telsizi gibi :D