Galaxy S7 ile çekilen video açılmıyor

mertec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
galaxy-s7-21.jpg

Herkese merhabalar, dün galaxy s7 ile yaklaşık 15 dklık bir video çektik. Ardından izleyelim diye galeriyi açtık. Video dosyası vardı ama desteklenmiyordu. Pc ye attık yine açamadık. Videoyu nasıl açılabilir hale getiririz. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen moderatör:

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Herkese merhabalar, dün galaxy s7 ile yaklaşık 15 dklık bir video çektik. Ardından izleyelim diye galeriyi açtık. Video dosyası vardı ama desteklenmiyordu. Pc ye attık yine açamadık. Videoyu nasıl açılabilir hale getiririz. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya zarar görmüş hocam belli ki. Uzantısını yazın yardımcı olmaya çalışalım ama zor

mertec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
zaten yaramaz. ondan demedim. dosyada açmadan önceki küçük resim görünüyor mu ? ya da boyutu mantıklı mı . 15 kb falan değil demi
Küçük resim gözükmüyor. Belge formatı var şuan küçük resim olarak. Boyutunun 2-3 gb arasında olması gerekiyordu. Fakat dosyadaki sıkıntıdan şuan 98.9 gb olarak gözüküyor.

KaanArli

Asistan
Reaksiyon puanı
144

Selamlar Mert Eren,

Öncelikle geçmiş olsun diyerek söz başlıyorum :) Çünkü kaydettiğin videoda küçük resim yani thumnail olmayışı video kaydını içeren dosyanın bozuk olduğunu gösteriyor. Bu sebepten ötürü bu videoyu açman mümkün olmayacaktır. Sonrasında bu sorun ile tekrar karşılaştın mı onu merak ettim açıkçası?

Bir de son olarak eğer dosyayı silmediysen, VLC Player, MX Player veya BSPlayer gibi oynatıcılarla dener misin? Eğer bunlarda da açılmazsa kayıt dosyasını silebilirsin.

Sevgiler..

Kaan ARLI

M

Murat Burç

SDN Okuru
Selamlar Mert Eren,

Öncelikle geçmiş olsun diyerek söz başlıyorum :) Çünkü kaydettiğin videoda küçük resim yani thumnail olmayışı video kaydını içeren dosyanın bozuk olduğunu gösteriyor. Bu sebepten ötürü bu videoyu açman mümkün olmayacaktır. Sonrasında bu sorun ile tekrar karşılaştın mı onu merak ettim açıkçası?

Bir de son olarak eğer dosyayı silmediysen, VLC Player, MX Player veya BSPlayer gibi oynatıcılarla dener misin? Eğer bunlarda da açılmazsa kayıt dosyasını silebilirsin.

Sevgiler..

Kaan ARLI
Öncelikle foruma hoş geldin abi
Bir şey sormak istiyorum v20 incelemesinde full hd 60 fps yok dediniz
Şuan g5de 60 fps var
V20de de vardı bu özellik secilemiyordu sanırım bu özellik güncelleme ile açılır mı açılacaktır ama ne zaman gelir sence g5e Android 7.0 ile gelmişti

Son düzenleyen moderatör:

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Küçük resim gözükmüyor. Belge formatı var şuan küçük resim olarak. Boyutunun 2-3 gb arasında olması gerekiyordu. Fakat dosyadaki sıkıntıdan şuan 98.9 gb olarak gözüküyor.

Kusura bakma şarjım bitmişti.

Tahmin ettiğim gibi , dosyan bozuk.

Yapacağımız pek birşey yok. Ama başka bir program ile şansını deneyebilirsin.

Bunu önerme sebebim şu: Dosya 90 GB görünse de mesela 25-30 dk sı dolu, sonrası boş olabilir.

üzgünüm

mertec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Selamlar Mert Eren,

Sevgiler..

Kaan ARLI
Selam Kaan abi,

K-Lite Codec ile açmayı denedim ama açamadım. Fix programlarıyla kurtarma ihtimalim hiç mi yok? Eve dönünce onları da deneyeceğim. Dediğin programlarıda deneyeceğim. İnşallah sonuç alabilirim.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Dosya ölmüş dostum. Yapacak bir şey yok. Arada çıkıyor öyle.

mertec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Kusura bakma şarjım bitmişti.

Tahmin ettiğim gibi , dosyan bozuk.

Yapacağımız pek birşey yok. Ama başka bir program ile şansını deneyebilirsin.

Bunu önerme sebebim şu: Dosya 90 GB görünse de mesela 25-30 dk sı dolu, sonrası boş olabilir.

üzgünüm
Zaten video yaklaşık 15 dkydı. Dosyanın devamı boş. Boş olan hatalı kısmı kesip asıl kısmını kurtarabileceğim bir program arıyorum bakalım.

KaanArli

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Şuan g5de 60 fps var
V20de de vardı bu özellik secilemiyordu sanırım bu özellik güncelleme ile açılır mı g5e de Android 7.0 ile gelmişti
Şuan g5de 60 fps var
V20de de vardı bu özellik secilemiyordu sanırım bu özellik güncelleme ile açılır mı açılacaktır ama ne zaman gelir sence g5e Android 7.0 ile gelmişti

Teşekkürler kardeşim :)

V20'de o seçenek yoktu sanırım net hatırlayamadım ama ilk fırsatta bakacağım )

M

Murat Burç

SDN Okuru
Teşekkürler kardeşim :)

V20'de o seçenek yoktu sanırım net hatırlayamadım ama ilk fırsatta bakacağım )
Abi videoda gördüm full hd seçtikten sonra
Altta fps yerinde 60a dokununca seçilmemişti uzun kullanım testinde
G5de olup v20de kapalinolunca garibime gitti