Galaxy S7 Edge

ahmed.ercanz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşar elimde bir Samsun galaxy s7 edge var, şarj oluyor yüzdesi felan gözüküyor galaxy s7 edge yazısı geliyor geri gidiyor bunu sürekli tekrarlıyor. download menüye giriyor hard reset felan attım ama nafile işe yaramadı nasıl düzeltirim (rom denedim bir tanesi olmadı uygun romu tekrar indiriyorum)

orienbaris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum galaxy s7 edge yani sm-g935f icin olan en son yazilim surumunu , yukleme icin gereken odin'i ve kendi telefonunun hafiza kapasitesine uygun olan ( 16 gb icin , 32 gb icin 32) pit dosyasini indir. Pit dosyasini indirirken dikkat etmen gereken de su ;telefonun nereden alindiysa (hangi bolgeden yani . Yurt ici ise euro degilse mensei olan ulkenin bulundugu bolgeye ozgu olan ) ona gore usa veya euro pit dosyasini indir. Ardindan odine rom dosyalarini at. Sonra pit dosyasini da yine odin arayuzunde gosterip re-partition secenegini sec. Sonra download modda romu telefona yukle. Odin hata verip kapaniyorsa baska bir surum dene. Eger bu yolla da sorunun cozulmuyor ise ayni pit dosyasini kullanrak stock rom kur. Kurulumda hata alirsan yeniden paylas. Tum bunlara ragmen sorunun cozulmuyorsa muhtemelen emmc chip arizasi vardir diye dusunerek telefonu sercise gonder.

ahmed.ercanz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum galaxy s7 edge yani sm-g935f icin olan en son yazilim surumunu , yukleme icin gereken odin'i ve kendi telefonunun hafiza kapasitesine uygun olan ( 16 gb icin , 32 gb icin 32) pit dosyasini indir. Pit dosyasini indirirken dikkat etmen gereken de su ;telefonun nereden alindiysa (hangi bolgeden yani . Yurt ici ise euro degilse mensei olan ulkenin bulundugu bolgeye ozgu olan ) ona gore usa veya euro pit dosyasini indir. Ardindan odine rom dosyalarini at. Sonra pit dosyasini da yine odin arayuzunde gosterip re-partition secenegini sec. Sonra download modda romu telefona yukle. Odin hata verip kapaniyorsa baska bir surum dene. Eger bu yolla da sorunun cozulmuyor ise ayni pit dosyasini kullanrak stock rom kur. Kurulumda hata alirsan yeniden paylas. Tum bunlara ragmen sorunun cozulmuyorsa muhtemelen emmc chip arizasi vardir diye dusunerek telefonu sercise gonder.
odin denedim ama galiba yanlış indirdim turkiye için indirdim ama telefon ingiltereden alındı
Mesaj otomatik birleştirildi:

pit dosyası ne oluyor biraz daha yardımcı olursan sevinirim

orienbaris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum telefonun kac gb ve satin aldigin yer turkiye ici mi

orienbaris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3.12.7 yi dene dostum. Ben onda bir sorun yasamamistim.

ahmed.ercanz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3.12.7 yi dene dostum. Ben onda bir sorun yasamamistim.
tamam deniyeceğim saol.

1579440309524.png
BÖYLE KALDI BU

1579440309524.png
BÖYLE KALDI BU

Ekli dosyalar

• 1579440285827.png
    1579440285827.png
    235.9 KB · Görüntüleme: 225
Son düzenleme:

orienbaris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Programi uyumluluk modunda xp olarak ve yonetici olarak calistiriniz. Eger islem yine tamamlanmiyorsa baska versiyon odin surumlerini deneyiniz.

ahmed.ercanz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Programi uyumluluk modunda xp olarak ve yonetici olarak calistiriniz. Eger islem yine tamamlanmiyorsa baska versiyon odin surumlerini deneyiniz.
denedim farklı sürümler ama olmadı tekrar denerim

denedim piti felan ekledim sonda fail veri üff

Son düzenleme: