Pasaport kayıtlı telefonu sıfırlamak

ateskaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaklaşık 2 sene önce telefonuma pasaport kaydı yaptım ekranını kırdım ve değiştirttim telona koyduğum deseni de hatırlamıyordum ve format attım. şimdi telefonum hattımı okumuyor. sizce ne olmuş olabilir. imei numarısını kontrol ettirdim kayıt bulunamadı dedi. (Samsung Galaxy S7 Edge)

M

Murat Burç

SDN Okuru
yaklaşık 2 sene önce telefonuma pasaport kaydı yaptım ekranını kırdım ve değiştirttim telona koyduğum deseni de hatırlamıyordum ve format attım. şimdi telefonum hattımı okumuyor. sizce ne olmuş olabilir. imei numarısını kontrol ettirdim kayıt bulunamadı dedi. (Samsung Galaxy S7 Edge)
Pasaport kaydından kasıt imei çaktırmaksa muhtemelen sıfırlanınca imeiler gidiyor. Samsung ve imei konusunu fazla bilmiyorum. İki türlü imei çaktırma yöntemi var. Samsung server ve normal yol. Benim bildiğim normal yolda imei sıfırlanına gidiyor emin değilim ama.

Normal şartlarda eğer gerçekten şu 175 tl ödenip de passaport kaydı yapılan cihazlarsa böyle birşeyin olmaması gerekiyor.

ateskaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
imei numarasında sıkıntı yok şuan kayıtta gösteriyor ama telefonda hala şebeke yok