Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

recepix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
bide 1080 p güncellemesi gelince hiç sıkıntı kalmaz eğer bu kadar dayanabiliyorsa bu telefon fakat bu kadr dayanan bir telefona nedenn bataryası kötü damgası yapıştı , hiçmi oyun oynamıyorsunuz sosyal medyada gezmiyorsunz hocam :D @recepix
Sosyal medya da geziyorum ama oyun fazla oynamıyorum hocam

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
pil durumu için accubattery uygulaması var pilin aşınma durumlarına kadar veriyor.pilin kapasitesini vs de görebilirsiniz verimlilikk olarakk yanii. bir deneyin derim

baysal388

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Son zamanlarda mobil veride sıkıntı yasayanlar var mi mesela H+ iken bir anda H ye dusmesi gibi bir sıkınti yasayanlar var mi

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Arkadaşlar iyi akşamlar edge plus cihazım aşırı derecede şarj tüketiyor kendi kendine şarj yiyor gece 100 de bırakıyorum sabah 50 leri görüyo Android os denen baş belası yapıyo bunların hepsini yokmuş bunun bi çaresi

Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar iyi akşamlar edge plus cihazım aşırı derecede şarj tüketiyor kendi kendine şarj yiyor gece 100 de bırakıyorum sabah 50 leri görüyo Android os denen baş belası yapıyo bunların hepsini yokmuş bunun bi çaresi
Bende de edge Plus var böyle Bir sorun yok factory reset attınız mı?

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Bende de edge Plus var böyle Bir sorun yok factory reset attınız mı?
Yok denemedim herhangi bi sıkıntısı varmı
--- Gönderi Güncellendi ---
Geçen bi arkadaş denk geldi aynı sorunla bataryası 2 kere değişmiş sorun çözülmemiş son çare garanti ekran kartını değiştirmiş

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Guncelle hala gelemedi bi gecem gm5plus telefonu Android 7 ye güncelledim ama biz hala bekleyelim !!!

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
merhabalar arkadaslarrrr
bugun telefonumda geri tusu kendi kendine basmaya basladi 2 kez yapti gun icerisinde bilgisi olan ya da basina gelen var mi acabaa ???

Reaksiyon puanı
35
Guncelle hala gelemedi bi gecem gm5plus telefonu Android 7 ye güncelledim ama biz hala bekleyelim !!!
Normal bir şey hocam gm5 plusa saf bir pure Android geliyor bize gelen yazılım telefona ayrıca optimize edilip özelleştirilmiş bir yazılım gm5 plusla karşılaştırmaniz saçma o telefonun özelliği o zaten

asas3239

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar merhabalar s6 edge almayı düşünüyorum da . Bana tavsiye verebilir misiniz almalımıyım ? Yoksa almamalı mıyım ? .
Telefondan beklenti olarak tasarımı güzel olsun istiyorum, kamerası güzel olsun istiyorum, kulaklığı takıp müzik dinleyeyim ve mümkünse telefon ısınıp şarjı çabuk bitmesin istiyorum isteklerimi karşılarmı sizce ?

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Arkadaşlar merhabalar s6 edge almayı düşünüyorum da . Bana tavsiye verebilir misiniz almalımıyım ? Yoksa almamalı mıyım ? .
Telefondan beklenti olarak tasarımı güzel olsun istiyorum, kamerası güzel olsun istiyorum, kulaklığı takıp müzik dinleyeyim ve mümkünse telefon ısınıp şarjı çabuk bitmesin istiyorum isteklerimi karşılarmı sizce ?
Telefon komple cam olduğu için ısıyı çok çabuk yansıtıyor malesef ayrıca bataryası da rezalet ama süper bi kamerası var

asas3239

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Telefon komple cam olduğu için ısıyı çok çabuk yansıtıyor malesef ayrıca bataryası da rezalet ama süper bi kamerası var
Pekala sadece sosyal medya kullanacağım müzik dinleyip fotoğraf çekeceğim yani oyun oynamıyorum telefonda genede aynı sorunları yaşarmıyım

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Normal bir şey hocam gm5 plusa saf bir pure Android geliyor bize gelen yazılım telefona ayrıca optimize edilip özelleştirilmiş bir yazılım gm5 plusla karşılaştırmaniz saçma o telefonun özelliği o zaten
Karşılaştırırım kardeşim ne kadar çok bilmişsin o kadar para verdiğim telefon hızlı verecek güncellemeyi siz öyle dusunedurun

asas3239

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar daha önce hiç edge kullanmadım da edge telefonların kırılmaz ekran koruyucuları mevcutmu internette baktığımda çoğu arkadaş ekran koruyucu olmadığını kavisli ekran olduğu için yazıyorduda

Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar daha önce hiç edge kullanmadım da edge telefonların kırılmaz ekran koruyucuları mevcutmu internette baktığımda çoğu arkadaş ekran koruyucu olmadığını kavisli ekran olduğu için yazıyorduda
Ben s6 edge plus a buldum ama bu ekran koruyucu kırılmaz değil jel gibi bir şey ve baya koruyor ekranı

baysal388

Asistan
Reaksiyon puanı
12
S6 da patlamis ey samsung patlangaca dondun iyice

iriaslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ya hangi sitelere hangi uygulamalara giriyorsunuzda güvenliğinizden korkuyorsunuz dertte etmeyin bişey olmaz