Sosyal medya da geziyorum ama oyun fazla oynamıyorum hocambide 1080 p güncellemesi gelince hiç sıkıntı kalmaz eğer bu kadar dayanabiliyorsa bu telefon fakat bu kadr dayanan bir telefona nedenn bataryası kötü damgası yapıştı , hiçmi oyun oynamıyorsunuz sosyal medyada gezmiyorsunz hocam@recepix
Bende de edge Plus var böyle Bir sorun yok factory reset attınız mı?Arkadaşlar iyi akşamlar edge plus cihazım aşırı derecede şarj tüketiyor kendi kendine şarj yiyor gece 100 de bırakıyorum sabah 50 leri görüyo Android os denen baş belası yapıyo bunların hepsini yokmuş bunun bi çaresi
Yok denemedim herhangi bi sıkıntısı varmıBende de edge Plus var böyle Bir sorun yok factory reset attınız mı?
Normal bir şey hocam gm5 plusa saf bir pure Android geliyor bize gelen yazılım telefona ayrıca optimize edilip özelleştirilmiş bir yazılım gm5 plusla karşılaştırmaniz saçma o telefonun özelliği o zatenGuncelle hala gelemedi bi gecem gm5plus telefonu Android 7 ye güncelledim ama biz hala bekleyelim !!!
Telefon komple cam olduğu için ısıyı çok çabuk yansıtıyor malesef ayrıca bataryası da rezalet ama süper bi kamerası varArkadaşlar merhabalar s6 edge almayı düşünüyorum da . Bana tavsiye verebilir misiniz almalımıyım ? Yoksa almamalı mıyım ? .
Telefondan beklenti olarak tasarımı güzel olsun istiyorum, kamerası güzel olsun istiyorum, kulaklığı takıp müzik dinleyeyim ve mümkünse telefon ısınıp şarjı çabuk bitmesin istiyorum isteklerimi karşılarmı sizce ?
Pekala sadece sosyal medya kullanacağım müzik dinleyip fotoğraf çekeceğim yani oyun oynamıyorum telefonda genede aynı sorunları yaşarmıyımTelefon komple cam olduğu için ısıyı çok çabuk yansıtıyor malesef ayrıca bataryası da rezalet ama süper bi kamerası var
Ben de oyun oynayan biri değilimPekala sadece sosyal medya kullanacağım müzik dinleyip fotoğraf çekeceğim yani oyun oynamıyorum telefonda genede aynı sorunları yaşarmıyım
Touchwiz androidin en yetenekli arayuzu kendi androidden daha büyük olabilir. Evet samsung yavaş ama touchwizi optimizasyonu etmek kolay değilGuncelle hala gelemedi bi gecem gm5plus telefonu Android 7 ye güncelledim ama biz hala bekleyelim !!!
Karşılaştırırım kardeşim ne kadar çok bilmişsin o kadar para verdiğim telefon hızlı verecek güncellemeyi siz öyle dusunedurunNormal bir şey hocam gm5 plusa saf bir pure Android geliyor bize gelen yazılım telefona ayrıca optimize edilip özelleştirilmiş bir yazılım gm5 plusla karşılaştırmaniz saçma o telefonun özelliği o zaten
Bu kadar güncelleme duskunuyseniz gidin gm5 plus alınKarşılaştırırım kardeşim ne kadar çok bilmişsin o kadar para verdiğim telefon hızlı verecek güncellemeyi siz öyle dusunedurun
Ben s6 edge plus a buldum ama bu ekran koruyucu kırılmaz değil jel gibi bir şey ve baya koruyor ekranıArkadaşlar daha önce hiç edge kullanmadım da edge telefonların kırılmaz ekran koruyucuları mevcutmu internette baktığımda çoğu arkadaş ekran koruyucu olmadığını kavisli ekran olduğu için yazıyorduda
Hayır ben Samsung dan vazgeçemiyorum klavyesi yeter vazgeçmemek için Samsung dan hızlı güncelleme istiyorum gm5plus istemiyorumBu kadar güncelleme duskunuyseniz gidin gm5 plus alın
Bize gelen bisey yok shshsjjsjsS6 edge plus aralik ayı güvenlik guncellemesi geldi 30 mb
AynOcağa girdik hala çıt yok aylık güncellemede yok
Hakkaten ya nougat ı fazla bekletmeseler bari
Ocağa girdik hala çıt yok aylık güncellemede yok
Valla yaa adamlar aralik guvenlik guncellemesi bile gondermediler mart ayinda falan anca gelirHakkaten ya nougat ı fazla bekletmeseler bari